- 20 Nisan 2020
- 111
- 25
- 13
- Konu Sahibi Ayseeealsac
Haksız yere evlada edilen baba bedduası tutar mı hanımlar !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsan olsa çocuğunun kötülüğünü istemez. O yüzden tutacağını sanmıyorum. Ha bu arada ah etse tutar ama beddua döner dolaşır sahibini bulur diyede bi söz varHaksız yere evlada edilen baba bedduası tutar mı hanımlar !
Beni sevdiğime vermedi bende kaçtım sevdiğim kişiyle tanıştırdığım halde sonradan sittin sene vermem dedi hemde kaçınca bana beddua etti aslında asıl konu buHaksız yere edilen hiç bir beddua tutmaz öyle ki döner dolaşır kendini bulur bu baba dahi olsa
Eğer sen rızasını isteyipte vermediyse bişey olmaz tamam babanın istemediği bi şeyi yapmışsın ama bu onun ettiği bedduayı tutacak anlamına gelmezBeni sevdiğime vermedi bende kaçtım sevdiğim kişiyle tanıştırdığım halde sonradan sittin sene vermem dedi hemde kaçınca bana beddua etti aslında asıl konu bu
Tanıştırdım herşey tamamdı nişan yapacaktık istemedi kaçtım ve suan çok mutluyum çok tesekkürler yorumun için canımEğer sen rızasını isteyipte vermediyse bişey olmaz tamam babanın istemediği bi şeyi yapmışsın ama bu onun ettiği bedduayı tutacak anlamına gelmez
sen niye aldın konu neydiValla benden babamdan çok beddua aldım her işim ters hoş kendisi de pek matah bişey değil de neyse.
Benim ki sorumsuz , ağzı küfür dolu, annemi aldatan bir baba . Görüşmüyoruz zaten. Yani adamın bedduası tutuyorsa bu işte bir işlik var :)) ama sen evlenmişsin mutlusun illaki Aran düzelir merak etme.sen niye aldın konu neydi
Ben babamı tanıyamaz oldum evlenince bana çok düşkündü daha doğrusu çocuklarına karısından önce biz gelirdik ama babam barıştı tekrar küstü suan borç vermedim diye ve 1 30 aydır ne arıyo ne soruyo herkese engelletti hiçbiriyle konuşamıyorumBenim ki sorumsuz , ağzı küfür dolu, annemi aldatan bir baba . Görüşmüyoruz zaten. Yani adamın bedduası tutuyorsa bu işte bir işlik var :)) ama sen evlenmişsin mutlusun illaki Aran düzelir merak etme.
Niye borç istedi ki verebileceğin bir miktarmıydı. . Sonuçta evlenmişsin borç istemesi de saçma geldi .Ben babamı tanıyamaz oldum evlenince bana çok düşkündü daha doğrusu çocuklarına karısından önce biz gelirdik ama babam barıştı tekrar küstü suan borç vermedim diye ve 1 30 aydır ne arıyo ne soruyo herkese engelletti hiçbiriyle konuşamıyorum
Hayır veremezdim yeni evliyim zaten kaçarak evlendik hiç bi yardımı olmadı bana barıştığımız zaman da hani takı para konusunda herşeyi eşim aldı yaptı ve barıştıgımızın üstünden 1 hafta geçti babam benden paramız kalmadı kızım bana bilezik borç verirmisin dedi bende vermedim cinkğ o benim gelecegim gün gelecek çocugum olacak ben onu kendi borcum için bile bozmamışken ona veremezdim benimde ailem var sonucta ama eksik bi yanım bu yüzden küstü annemle kardeşlerimlede konuşturtmuyo tehdit ediyo çok üzgünümNiye borç istedi ki verebileceğin bir miktarmıydı. . Sonuçta evlenmişsin borç istemesi de saçma geldi .
Gerçekten değişik bir adammış. Şimdiye kadar sana mı güvenmiş para konusunda acaba. Annen ve kardeşlerini nasıl engelleyebiliyor ki . Telefondan gizli de konuşamıyorlar mı . Çok çocukça ya. Ben yerinde olsam benimle irtibata geçmiyorlarsa hayatıma bakarım . Kendi evine odaklan . İsteyen her türlü ulaşır ( kardeşlerin küçük değilse annenin telefonu varsa ) . Zamanla düzelir dua et sadece .Hayır veremezdim yeni evliyim zaten kaçarak evlendik hiç bi yardımı olmadı bana barıştığımız zaman da hani takı para konusunda herşeyi eşim aldı yaptı ve barıştıgımızın üstünden 1 hafta geçti babam benden paramız kalmadı kızım bana bilezik borç verirmisin dedi bende vermedim cinkğ o benim gelecegim gün gelecek çocugum olacak ben onu kendi borcum için bile bozmamışken ona veremezdim benimde ailem var sonucta ama eksik bi yanım bu yüzden küstü annemle kardeşlerimlede konuşturtmuyo tehdit ediyo çok üzgünüm