Ba ucumda Mzik

Sirin06

ay parçam benim
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2007
1.140
0
116
45
Sakarya
inş daha önce açılmamıştır bu konu kürşat başarın bu kitabini okuyan varmı ben her okuduğumda 50 yıllara gidiyorum kendimi onun yerine koyuyorum ve gerçekten bu kitap benim başucumda duruyor ahh gidi eski aşklar

ben daha yeni bitirdim arkadaşım kitabı.çok güzel bir eserdi.sonu beni çok etkiledi

kesinlikle okunması gereken bir kitap ben çok beyendim ve herkese tavsiye ederim tekrar okumayı bile düşünüyorum

benim de çok severek okuduğum bir kitaptı başucumda müzik.
tavsiye ederim.
herhalde 3 ya da 4 kez okumuştum bu kitabı.

bnde okudum geçen sene..yine ödew olarak werilen bi kitaptı..üniversitede de böle şeylerin yapılması çok saçma..yok oku özet çıkar fln...

ben lisede iken rafta gormustum bu kitabi once ismi dikkatimi cekti.. ben begenmstim ama arkadasim almisti icim buruldi daha da gidip aynisini almak istememistim.. sonra arkadasim okumak ister misin dedi okuyum peki dedim hizlica soyle bi okumustum evet keyif almistim ama acikcasi kiyabi kendim almadigim icin de oyle pek tadina varamadim. ardindan uni.ye gelince kutuphaneden aldim kitabi ve her ayrintisina kadar tek tek okudum. o kadar guzel betimlemeler o kadar guzel cumleler vardi ki bu kitap benim olmali sevdigim her yerin altini cizmeliyim dedim. o siralar benim icin ozel olan birsi aldi bana bu kitabi. icine de hislerini yazmisti. cok ozel bi hediye olmustu bana acikcasi. sonra o kisi ile olmadi yurumedi ama kitapa olan tutkum ondan ustun geldi be kitabi birisine vermeye gozden cikarmaya kiyamadim. her seferinde yeniden okuyorum her seferinde yeni birseyler buluyorum sanki. ada o yillar menderes donemi.. ya boyle o kadar masalsi ki anlatamam.. cok sevdim yahu ben bu kitabi..

ktphaneye her gdişmde bkıyorm ama bi trlü bulamıyorm. aşk acısı çektiğim için aşk romanları arıyorm bu aralar

filmlerin falan sonunu söyleyenlere hep sinir olurum ya.
burada da yorumları okurken hızlı hızlı geçiyorum.
spoiler veriyorum diye not düşüp söyleseniz keşke.
sonunda ne olduğunu ne güzel belirtmişsiniz. ben de bugün başlayacaktım bu kitaba.

Etkisinden bir süre çıkamadağım çok güzel bir kitaptı. Gerçek bir hikayeden alıntı olması kitabı daha çekici hale getiriyor. Ayrıca Kürşat Başar'ın betimlemeleri de çok güzeldi. Kitabı okumayanlara fikir vermesi açısından kitapta en çok hoşuma giden bölümü yazıyorum:

Senden ayrı olduğum tek bir an yok,
Çok uzaklarda olsan bile
Seni taşıyor herşey
Kokular,sesler,seslenişler
Ne zamandır görmüyor gözlerim,
Unuttuğum tanıdığım ne varsa,
Bir tek senin yüzün,
Çok uzaklarda olsan bile...

Son düzenleme:
Aylar önce aldım ama hala okuyamadım sıra gelmedi ona beğenmenize sevindim demek güzel bir seçim yapmışım.

Kitaplığımda duruyor henüz okumadım.fırsat bulunca okuyacağım... bu kadar çok beğeniyi övgüyü görünce heveslendim cidden:)

bazen temposu düşse de bir solukta okuduğum bir kitaptı :119:

Birini öptüğünde salıncakta sallanır gibi hissediyorsan aşıksın.

kitabı bitirir bitirmez o dönemin bakanını ve bahsi geçen hanımefendiyi araştırdım hikaye tıpatıp aynı olmasa da esinlenilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…