Peki bu kadar iştahın sebebi nedir bi öneriniz var mı?/Benim.Bebegimde tam tersi obez olucak bu gidişle..
Herşeyi.yiyor ya herşeyi banamisin demiyor tok.
Yiyor yiyor bu sefer mide tıka basa dolu fazlasını kusuyor..
Acayip şişmanladi çok.belli oluyor şişmanlığı
Özel.yemek yapıyorum.tutsuz salçasız tadı bile yok.
Maşallah hepsini silip süpürür.
Üstüne mama icer.
Apalamiyorda 10 buçuk aylık
AncA oturuyor.
Kımıldama yok.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
B12 eksikliği bebekte iştahsızlık yapar mı???
- Konu Sahibi leylacv
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?deneyeceğim çok sağolınBulgur pilavı B12 vitaminini hızlı yükseltir.
Hergun bebeğinize yapio, yoğurt ile yedirin.
Normal bulgur kalın gelir diyorsanız ince bulgur ile yapabilirsiniz bebeğinizin pilavını
- 12 Ekim 2018
- 405
- 392
- 103
- 30
İnanın yok..Peki bu kadar iştahın sebebi nedir bi öneriniz var mı?/
Keşke olsa..
Üzülmeyin Rabbim şifa versin b12 önemli insanda iştah falsn bırakmıyor ilaçlar iyi gelir inşAllah.
Bizim çocuk doğuştan yiyici benim kide 2 aylıkken emmeyi bıraktı formül mama ile beslendik
Maşallah ek gıdada zorlamadi beni şükür.
Bazı çocuklar yapısal zor oluyor yemek konusunda bazısı da benim ki gibi doyumsuz.
Canım sebze çorbası yapabilirsin, havuç, patates, ıspanak, brokoli, karnabahar, havuçla patatesi küçük küçük küp şeklinde doğra önce onlar tencerede pişir, onlar pişmeye yakın diğerlerini de doğrayıp içine at, 1-2 diş sarımsak ince doğra onları da at. Üzerine çok az zeytinyağı ilave et. Bu süper oluyor vitaminli blendırdan geçirme, çiğnemeyi öğrensin benim oğlum bayılırdı. Ek gıda vereceğin zaman öncesinde emzirme, aç olmadıkları ve alışmadıkları bir tat olduğu için yemiyorlar.Evet ama bazen kendini çok aç bırakınca mama yedirmek biraz daha kolay oluyor ama daha çok emzirmeye çalışıyorum yemediği zamanlar
Deneyeceğim inşallah etkili olurCanım sebze çorbası yapabilirsin, havuç, patates, ıspanak, brokoli, karnabahar, havuçla patatesi küçük küçük küp şeklinde doğra önce onlar tencerede pişir, onlar pişmeye yakın diğerlerini de doğrayıp içine at, 1-2 diş sarımsak ince doğra onları da at. Üzerine çok az zeytinyağı ilave et. Bu süper oluyor vitaminli blendırdan geçirme, çiğnemeyi öğrensin benim oğlum bayılırdı. Ek gıda vereceğin zaman öncesinde emzirme, aç olmadıkları ve alışmadıkları bir tat olduğu için yemiyorlar.
16 aylik bebegim var, 12 aya kadar HAFTALİK yedigi ek gida kendi bas parmagindan buyuk degildi, ben boyle istahsiz cocuk gormedim neler denedim neler de birsey yediremedim.
Hala istahsiz ama artik bazi zamanlarda sevdigi birsey olursa bir kac kasik yiyor. Ben mecburen anne sutu yetmeyip ek gidayi da reddettigi icin mamaya baslamak zorunda kaldim. Mama takviyesi aldigi icin kilosu ve gelisimi hic geri kalmadi.
Hala istahsiz ama artik bazi zamanlarda sevdigi birsey olursa bir kac kasik yiyor. Ben mecburen anne sutu yetmeyip ek gidayi da reddettigi icin mamaya baslamak zorunda kaldim. Mama takviyesi aldigi icin kilosu ve gelisimi hic geri kalmadi.
- 6 Ocak 2014
- 1.682
- 1.766
- 333
Ya bu persentil olayı nedir aile hekimindeydi hemşiremiz hep gelişimini yazıyo aşı kartına ama bana hiç bişey demedi ilk defa burda böyle hesaplandığını gördüm konu sahibesi benimkinde de b12 eksik şurup verdi kulak iltihabı var dedi antibiyotik verdi yemek yemiyorsa önüne koyun kendi yesin ellesin atsın yutsun öyle daha çok yemek istiyorlar başarma duygusunu tattıkları için biri bu persentil hesaplamada bana el atabilir mi
Maalesef benim bebeğim mama da yetmiyor ve bu hafta daha da kötü oldu saatlerce aç kalsa bile iki çay kaşığı mama ile doyuyor ne yapacağımı bilemiyorum16 aylik bebegim var, 12 aya kadar HAFTALİK yedigi ek gida kendi bas parmagindan buyuk degildi, ben boyle istahsiz cocuk gormedim neler denedim neler de birsey yediremedim.
Canım bende de kulak iltihabı çıktı antibiyotik alıyoruz ama oda ishal yaptı zaten zayıftı daha beter oldu iştah desen tamamen kapandı. Eskiden farklı mamalar denerdim bi kase kadar yerdi şimdi çay kaşığıyla bile yemez oldu kulaktan mı bilemedi. Kendi de yemiyor bizimki hep tıkanıyor yoksa dağıtıp pisletmesini takmıyorum yeter ki yesin ama yok yeniyor persentil boy kilo oranı demek bizimkin %23 kilo kaybı var. Doktor böyle giderse özel mama verecek. Ama onlarda sağlıklı değil. Ne yapacağını bilmiyorum gerçektenYa bu persentil olayı nedir aile hekimindeydi hemşiremiz hep gelişimini yazıyo aşı kartına ama bana hiç bişey demedi ilk defa burda böyle hesaplandığını gördüm konu sahibesi benimkinde de b12 eksik şurup verdi kulak iltihabı var dedi antibiyotik verdi yemek yemiyorsa önüne koyun kendi yesin ellesin atsın yutsun öyle daha çok yemek istiyorlar başarma duygusunu tattıkları için biri bu persentil hesaplamada bana el atabilir mi
Googleye persentil hesaplama yazınca çıkıyor otomatik hesaplıyorYa bu persentil olayı nedir aile hekimindeydi hemşiremiz hep gelişimini yazıyo aşı kartına ama bana hiç bişey demedi ilk defa burda böyle hesaplandığını gördüm konu sahibesi benimkinde de b12 eksik şurup verdi kulak iltihabı var dedi antibiyotik verdi yemek yemiyorsa önüne koyun kendi yesin ellesin atsın yutsun öyle daha çok yemek istiyorlar başarma duygusunu tattıkları için biri bu persentil hesaplamada bana el atabilir mi