b&l nasıl bi marka?

gamze159

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
313
1
arkadaşlar b&l 'un kötü bi marka olduğunu duydum bazı forumlarda.
bi doğruluğu var mı?

yeni lens alıcam da hangi markayla başlasam daha iyi olur?
sağ gözüm 3.25 sol gözüm 1.75 2 kutu alıcam.lensler bi de kötü çıkarsa param boşa gider.
bana bi yardım edin güzel kızlar :))

ilk defa denedim b&l bu sene... Tamda dügün öncesi.. O kadar pisman oldum ki.. Lens olamaz bunlar dedim, kac yildir lens kullaniyorum, resmen rezillik. B&L diger firmalara büyük bir hakaretde bulunuyor lens satmakla..
Kesinlikle tavsiye etmem, ya gözümden firladi, yada yirtildi.. o kadar da sordum sorusturdum, bana satan eleman bile tedirgindi satarken,ama deli kafam orda anlamaliydim zaten..

gerçekten mi yaa?canım numaralı mı kullandın sen?
benim kuzenimde b&l kullanıyo çok memnun.ne yapacağımı bilmiyorum

canim benimki de numarali (2.25)

Inan ben hic memnun kalmadim, ama belki deneme sansin vardir. bir günlük bir dene kararini öyle ver.

Sonucta göz bu

öyle denemelik variyolar mı ki?
bnm göz numaralarım farklı şimdi 2 kutu almam lazım.
2 kutuya da 80 tl vericem b&l soft 59 param boş yerede gitsin istemiyorum canım ya

belki deneyebilirsin canim

iyice bir arastir, kuzenin memnun ise belki sende memnun kalirsin.

senin bc degerin ne canim? 8.9 mi 8.6 mi?

allah allah kimse memnun kalmamış ama ben ilk lens deneyimimi b&l la gerçekleştirdim, halada b&l kullanıyorum ve çok memnunum. lens gözümde yok gibi yani hiç hissetmiyorum..

çok şaşırdım kızlar acaba sizin gözünüz mü fazla hassas? :))

Sophronie bana b&l çok kalın geldi..
Sanki gözümün önünde hep bi perde vardı.
Çok batma yaptı hep bulanık gördüm taktığımda...
Çıkardığım halde bile batmanın devam ettiği durumlar bile oldu.
Gözümün içine iğne batırdılar sanki hep.
Freslook kullandım ama onda hiç öyle olmadı çok ince geldi fres.Bir tanesi yırtıldı tabi oda ayrı bi konu :)))

aynen canim..

Ben b&l kullanıyorum çok memnunum.Freshlook da kullandım acayip rahatsız ediyordu b&l alınca rahatladım resmen.
Memnun kalıp kalmamak kişiden kişiye farklılık gösteriyor benim çok rahat ettiğim bi lensten başkası memnun kalmayabiliyor.Forumda sorarak doğru sonuca ulaşamazsın alacaksın kullanacaksın deneyeceksin başka çaresi yok.Makarna seviyor musunuz demek gibi birşey bu, seven de var sevmeyen de.

anladım düşcüm. ben dediğin sorunlardan hiç biriyle karşılaşmadım allaha şükür :)

gamzecim ben soft 59 kullanıyorum. çok memnunum. 1 ay sonra süresi bitecek, tekrar aynı markayı alıcam. sanada tavsiye ederim.

gözümde varlığnı bile hissetmiyorum, o derece yani. solüsyon olarak da b&l renu kullanıyorum.aynı şekilde memnunum.

sophroniecum bnm kuzenimde soft 59 kullanıyodu o da çok memnundu.
bn internette falan da araştırdım soft 59 lense ilk başalayacaklar için çok uygunmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…