- 18 Haziran 2010
- 237
- 0
- Konu Sahibi zombieozge
b&l light green
kızlar bu renk güzel duruyoru mu?
kullanan var mı?:kedi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir sorunum dah var kızlar..
lensin rengini hangi marka solsyon açıyor?
b&l light green
Light green şu an çok açık bir renk diil zombie'cim. 3 yıl öncesinde gerçekten açık bir renkti hatta haresiz olanı bir ton daha açık duruyordu; fakat şimdi orta koyulukta üretiliyor ve haresiz seri epeydir üretim dışı. Çok açık olmasa da doğal sayılabilecek opaklardan biri ama.
Eğer Bausch & Lomb olarak açık bir renk almak istyorsan Light green'inden ziyade en açık olan tonu Grey'i ya da Green Ocean'ı tavsiye edebilirim. Oldukça opak ve koyu renk gözleri dahi başarıyla açıyorlar; ama eğer taban rengin çok koyuysa damarları açık renk gözlere nazaran biraz daha belli olabiliyor.
Bir de burada bir kaç kez tekrarladım B&L kaliteyi çok düşürdü hem ömrü çok kısaldı hem de uzun saatler takmak artık mümkün olmuyor. Belki ilk ay biraz... Sonrasında uzun süreli takılmıyor. Bir de yeni alındığında takılır takılmaz ya da takıldıktan sonra takip eden saatlerde batma yaşanırsa yüzeyinde pürüz olabiliyor. Bu hatayı eskisinden çok vermeye başladılar. Aldığın yerin güvenilir ve değişime sıcak bakan bir yer olması gerekir. Dikkat yani.
ben kullanıyorum canım light green. mavi duruyor bende nedense. pek doğal sayılmaz ama koyun gözü gibi çakmıyor. fotoğraf eklerdim ama mesaj sayım yeterli değil.
süperstar ahh keşke bende de öyle dursaydı...
bendeki lightgreen çok koyu duruo bnm gözümde bal rengi sendeki gibi dormuo yani süperstar
bunlar yeni seri mi eski mi??
Tatlım 2007'den sonra rengi koyulaştırdılar ne gerek vardıysa. Bu koyulaştırılmış seri. O tarihten beri aynı koyuluğukta boyanıyor. Eskiden daha açık daha hoş bir tondu kanımca. Eğer 2007'den sonra aldıysan bununla aynıdır canım senin ki de. Hemen her sene bir tane de light green muhakkak alırım.
canım ben de bu sene aldım fakat bnmki çam yeşili gibi duruo we bnm göz rengim açık renk ben de ilk görünce şaşırdım bu kadar koyu bi renk beklemiodum:1shok:
Süperstar, canımm çok güzel durmuş sende bayanssulusmile
Bize göre soldaki light green, sağdaki de gray. Doğru anlamış mıyım?
Gray baya baya açık tatlım, bence bu açıklık senin aradığın ise, bu kadar açık bir renk bulamayabilirsin maalesef soloticada canım :çok üzgünüm:
süperstar bunlar b&l değilmi? b&l ların pupil boşlukları değişmiş biraz sen bunları ne zman aldın?