Kontakt Lens b&l green amazon, dark green

aslında mel in rengi çok doğal... bende sonradan acaba mel mi alsaymışım dedim yani. bir de ben yanlışlıkla aylık lens aldım, aylıkların rengi daha açıkmış keşke bunu bilseydim.
hidrocor mel asırı acıktı seytan gibi asla tavsiye etmem haresi de yok iyce yapay natural colors mel güzeldir ama hidrocor mel önermem

hidrocor mel asırı acıktı seytan gibi asla tavsiye etmem haresi de yok iyce yapay natural colors mel güzeldir ama hidrocor mel önermem
desio da aklım kaldı, 1 seferde ondan kullanıcam. biraz farklı yapısı var ama bilemiyorum denemeye değer. o da olmazsa mel düşünüyorum. tavsiyeni dikkate alıcam tatlım saol

desio da aklım kaldı, 1 seferde ondan kullanıcam. biraz farklı yapısı var ama bilemiyorum denemeye değer. o da olmazsa mel düşünüyorum. tavsiyeni dikkate alıcam tatlım saol
desio alınca fikirlerini bekliyorum canım,ben de sophistic denemek istiyorum bu defa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…