Kontakt Lens B&L Bio True solusyon kullanan var mı ?

GunhesH

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2006
3.433
10
Arkadaşlar yeni aldığım lenslerin yanında numune olarak b&l bio true solusyon göndermişler..üzeinde yazan yazılarda da baya övmüşler bu solusyonu...ve yazılar aklımı çeliyor...ancak b&l nin renusu beni çok rahatsız ettiği için bu da b&l ye ait olduğundan kullanıp kullanmama konusunda şüphe ediyorum..sizce napıyım bu solusyonu deniyim mi ? yoksa benimkisi gereksiz bir eski önyargı mı ?

Son düzenleme:

Ben kullanıyorum, Renu ile alakası yok, gayet rahat solüsyon

teşekkür ederim peki lensin rengini açma veya koyultma gibi etkisi oldumu..malum bazı markalar açıyor bazısı koyultuyor...bu solusyonun renge etkisi nedir ?

aynısından bende aldım ama henüz açmadım umarım koyultmaz

eğer birden fazla lensin varsa çok da sevmediğin gözden çıkardığın bir lensin üzerine deneyip test edebilirsin...ben şu an süresi dolan ve atmadığım bir lensin üzerinde deniyorum..sonucu yazarım

Son düzenleme:
Açma ya da koyulaştırma gibi bir şey olmadı.Zaten bu renk açan koyulaştıran solüsyon olayından tek anladığım şey doğru düzgün ürün olmadıkları. İçerisindeki maddelerden biri ya aşırı ya da az konulduğunda oluyor. Solüsyonun öyle bir özelliği yok yani normalde.

yine her zamanki gibi ilk deneyen benim galiba neyse....
bu solusyonu cor azullarım üzerinde denedim ve işte sonuç..

bunlar azulun sauflonla kullanılmış halleri idiler...
gördüğünüz gibi renk daha solgun ve dokudaki noktacıklar seçiliyor..

bu da azulun bio true solusyon kullanılmış bugünkü son halleri..

Son düzenleyen: Moderatör:
ya ben anlamıyorum. İlla ki aklınıza ilk gelen şey direkt rengi değiştirip değiştirmediği yani işin kozmetik yanı. bir solüsyonu oncelıkle rahat olmasına ve guvenılır olmasına gozunuzle uyumlu olmasına dikkat etmeniz gerekirken yok açıyor yok koyulaştırıyor. tek ilgilendiğiniz bu mu? ama ilginizin buyuk bir payını lenslerin kozmetik kullanımları oluşturuyor. Lütfen solusyonun kullanım konforu hakkında paylaşımlarımıza devam edelim.

hayır sadece kozmetik amaçlı veya renk açma koyultma amaçlı değil tabi ki..önceki mesajlarımı dikkatli okumamışsınız sanırım...bu solusyonu denemeden önce rahatlığı ve gözle uyumuyla ilgili olan şüphelerimi de ifade etmiştim...mesela b&l nin renusu benim gözümde sorun yaratan solusyondu bu solusyon da aynı firmanın o yüzden renu gibi birşey mi diye de sormuştum..ama sanırım gözünüzden kaçmış...sonradan da denedim ve rahatlık olarak da memnun kaldım..sanırım duymak istediğiniz buydu..gözümde bozukluk olmadığı için işin kozmetik yönüne daha ağırlıklı olarak bakıyorum tabi doğal olarak..bunu neden yadırgadınız anlayamadım ?

öncelıkle çok iyi anladıgımı soylemek ısterım. zaten ben de sadece kozmetık demedım buyuk bır kısmı dedım. bu forumun genelınde oyle lens bolumunde hangı lens dogal duruyo, ay kızlar şu lensı taktıaam vs vs bu yani buyuk çogunluk. bunların yerıne daha faydalı konular paylaşılabılır dıyorum. tabı bu benım gorusum kımse katılmak zorunda degıl.

sizi anlıyorum evet mantıksız konular ve yorumlar da yok değil..siz de onları dikkate almazsınız okur geçersiniz..lütfen beni o bahsettiğiniz kişilerle bir tutmayın..ben 10 senelik lens geçmişi olan bir kullanıcıyım...bu konudaki rahatsızlığınızı yeni bir konu açarak dile getirebilirsiniz..ama benim açtığım konu altında eleştiri yapıyorsunuz bu da beni rencide ediyor...daha faydalı konu olarak daha farklı nasıl bir konu bekliyorsunuz onu da anlamadım ? burada insanlar tabi ki doğallıktan renklerden veya solusyondan ve de rahatlığından sağlığından bahsedicek....

Son düzenleme:

estagfrullah ben kımım kı sızı rencıde edıcek kadar önemlı bır şahısım. faydalı konulardan kastım daha sağlıkla ilgili sağlam ve net bilgiler.

merhaba canlarım,

gördüğüm kadarıyla soru, soruna dönüşmüş

hayatta gerşey değişiyor. nette de anlaşmak biraz zor. o yüzden herkes boşversin ve konuya odaklanalım.

1. Solo care kullanıcısıydım. çok da memmundum. hayatta değiştirmem diyordum. 1 adet 60 ml bio true deneme boy verip beni kandırdılar. Öyle yarar mı felan da demedim. ilk gün koydum lenslerimi sabah taktım. lensler gayet temizdi ama gözlerim biraz rahatsız oldu. eczacıyı arayıp bu bedava ürün gözlerimi yakıyor deyince alışma sürecidir dedi. bende devam ettim. 2 günde alıştım. ve inanın şu anda dünya varmış diyorum.

2. İnternetten hayatta sağlık ürünü almam diyordum. arkadaşların gazına gelip araştırdım. baktım benim 25 liraya aldığım bio true nin 2 tanesini 25 e satıyorlar. sipariş verdim. baktım bir de yanında 60 ml daha gelmiş. 25 liraya 660 ml solusyon oldukça cazipti. epey bir inceledikten sonra (son kullanma tarihi, sahtemi vs) kullanmaya başladım ve şimdi sürekli netten alıyorum. reklama girmek istemiyorum o yüzden buraya site ismi yazmıyorum. isteyene kişisel mesaj gönderebilirim.

Renk açar mı açmaz mı bilemem ama ben birkaç aydır kullanıyorum gayet güzel bir solüsyon. İlk kullandığım zamanlarda gözlerimi yakmıştı biraz ama sonradan alıştım çok da memnun kaldım. Bunda solüsyonun etkisi var mıdır bilmem ama göz kuruluğum da eskiye göre azaldı.

1,5 yıldır şeffaf numarlı lens kullanıyorum. Solüsyon olarak önce Renu kullandım. Sonra da Solo Care Aqua kullandım. Sonra internetten araştırmalarım sonucunda son 3 haftadır B&L Bio True solüsyon kullanıyorum. Çok beğenilen bir solüsyon olmasına rağmen gözlerimi yaktı. Belki alışma süresidir diye hala devam ediyorum. İlk günlerdekine göre yakması azaldı ama hala var. Tekrar Solo Care Aqua mı alsam diye düşünüyorum. Lensim Soflens38, lensimle solüsyonun uyuşmama durumu var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…