• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bıktım fırtına yaşamaktan

geçen bi evlilik terapistini dinledim diyor ki erkekleri idare edin... alttan alın tamam haklısın diyin susun yoksa evde kalırsınız şok oldum hatta devam etti bende eşime öyle yapıyorum dedi sinirli olduğuna üstüne gitmem tamam hayatım derim susarım ama kendimide ezdirmem tatlı dille istediğimi yaptırırım dedi...
şimdi şunu bilmiyorum eşiniz aniden mi saldırıyor size yoksa tartışmaktan bunalıp mı...iki türlüsüde kötü ama tartışmakla ilgisi varsa biraz alttan alın siiniri yatışınca konuşun...

çok zor biliyorum babamda çok sinirli hatta ilaç kullanıyor ama anneme el bile kaldırmadı...annem o fırsatı vermiyor babam sinirliyken hep susar derdi neyse sakince anlatır.. babam çok sinirli anında elinde bardak sıkıp kıran birisi...

madem seviyorum diyosunuz tatlı dilli olmaya çalışın... yok olmuyorsa adam pat diye vuruyorsa boşanın eziyetle hayat geçmez

benim babam küfürde eder eşyalara zarar verir kumanda kırar ama anneme el kaldırmaz erkekler garip illa bi yere saldırmalarımı gerekiyor ya bunlarda kötü şeyler ama keşke bölede olmasa

Son düzenleme:
canım kusura bakma ama iki erkek aynı evde yaşayamazsınız.
birinizin kadın rolünde olması gerekiyor değil mi...!

bendeki birden pat diye değil.
elbette ben de onu tahrik ediyorum.

ama bilmeden anlaamdan ettiğim bir hataya kalbimi kıracak bir tepki verince benim de zoruma gidiyor yapıştırıyorum cevap lafının üzerine laf koyuyorum.

iyi de ben de insanım yahu.

bana kızgınsın, yoktan yere yaaaa, kendimi inan çok masum buluyorum, neyse, sana buna rağmen, yüzüme bakmamana rağmen kahvaltı hazırlıyorum sen bana senin yaptığın şeyden ağzıma koymam diyorsun (beni yaralıyorsun yani) ve ben sana o zaman döküyorum bunları çöpe diye tabağı elime aldığımda yüzümde elini buluyorum. suratıma dalıyor. yaaa bırak yaaaa

bağlayacaksın bunları ahıra sığır diye!

bekar varsa bunları okuyan evlenmeyin kardeşim yaa!
gidin sinir hastası olacağınıza keyfinize bakın.

kenardan konuşulması o kadar kolayki,
ben bu tecrübeyi yaşadım, agzımı açmadıgım zamanlarda bile kavga çıkaracak bişey buldu,
bir tarafta bana deger veren insanları görüyordum, bir tarafta bu psikopatı,
ve psikolojim daha çok bozuluyordu, degerlimiyim degersizmiyim de kaldım
ama o "taşı" etegimden attım rahatladım,
zamanla insan çok degişiyor, bu duruma ayak uydurayım derken, biaz daha sabr edeyim derken, daha da kronik hal alıyor durum.
çıkarı yok.
kesin söylüyorum bunu çıkarı yok. o demir leblebinin afedersin çıkışı daha sonra öyle zor oluyorki,
onu yutmamak için elinden geleni yap .

Çok üzüldüm arkadaşım.bende eski günlerimi hatırladım.Benim eşimde birkaç kez el kaldırdı bana.Evliliğimizin ilk yıllarıydı.Bütün ömrüm böyle geçicek sandım.Biz 6 yıl birliktelikten sonra evlendik.Evlenmeden önce de sinirine hakim olamazdı.Bir şeyleri kırar döker sesini yükseltirdi.Yani ben bile bile evlendim.Evlendikten sonra ilk zamanlar kavgalarımızda duvarları kapıları yumrukladı.Bağırdı çağırdı küfür etti.Hiçbirine cevap vermedim.sonraları da birkaç kez tokat yedim.Bir keresinde yere düştüm ve belime tekme attı.Çok canım acımamıştı fakat o an öyle bir pişman oldum ki onunla evli olduğuma.1 dakika sürmüyordu sakinleşip,pişman olup özür dilemesi.Yalvarırdı kafasını vururdu duvarlara,ağlardı.Nasıl yapıyorum sana bunu ben diye.Karşılıklı ağlaşırdık.Bende deli gibi milleti düşünürdüm,başkaları ne der? ailem üzülmesin,onun ailesi duymasın,aman komşular sesimizi duymasın.İnan her haklı kavgamda susmuşumdur.Çünkü ben cevap verdikçe daha çok bagırırdı.Bu konu dışında inanması güç ama beni deli gibi sevdiğine eminim.bende onu canım kadar severim.yaşamayan arkadaşlar eminim şunu düşünür;size vuran adamı nasıl seviyorsunuz? bu sorunun cevabı yok.Şimdi 3.5 yıllık evliyiz bana el kaldırmayalı 2 yıl oldu.diğer konularda çok anlayışlıdır,iyi bir insandır,düşüncelidir.uyumludur..her gün söyler sevdiğini,tv izlerken bile yanından ayırmaz,illa sarılacak öpecek.ama yaşadıkları hiç silinmiyor insanın.hele ki anne babası tarafından el üstünde tutulmuşsa..zor,,çok çokk zor..hala çocuk yapmıyorum.bir gün onun yanında da bana vurur diye.şimdi sorsalar bana,bir kez daha dünyaya gelsem yine eşimle evlenirdim.onu çok seviyorum.bu arada bende hafif bir bel kayması çıktı.fizik tedaviye başlayacağım.muhtemelen doğuştanmış ama ben eşime belime tekme atmıştın darbe sonrası oluşmuş dedim. kahroldu,acımadım..acımayacaksın..3 kez evlilik yapmış bir büyüğümden öğrendim bir cümle var; ''her koyun kendi bacağından asılırmış'' yani her şartta yalnızsın.eşinle tek yürek olduğunu sansan bile satranç gibi evlilik..Allah yardımcın olsun..

tetemi yaa :1:
son cümlen on numaraydı. yine güldürdün beni. gülüyorum ama hani acı bi gülme bu anlarsın....

tanımıorum etmiyorum seni ama, sevdim seni can u gönülden diyorum bu lafı....:9:

leblebiyi en başta filtrelemek.... ):

leblebi bi kere yutağa kadar geldi.... oralarda oyalanıyo. bayramdan sonra ilk fırsatta iyi bir psikiyatriste gitmeliyim. hatta gitmeliyizzz. eşimin iyi taraflarını iyilik ve fedakarlıklarını da unutamam Allah yukarda. amma velakin terazinin iki kefesi varsa ikisi de dolu. bi tarafı boşaltmadıkça rahata eremem. kötülük tarafı boşalmadıkça iyinin de önemi kalmıyo.

(tetemi eteğimdeki o taşı attım demişsin, ne kadardır taşıdın o taşı etteğinde? ne kadar sabrettin?)

Çok üzüldüm arkadaşım.bende eski günlerimi hatırladım.Benim eşimde birkaç kez el kaldırdı bana.Evliliğimizin ilk yıllarıydı.Bütün ömrüm böyle geçicek sandım.Biz 6 yıl birliktelikten sonra evlendik.Evlenmeden önce de sinirine hakim olamazdı.Bir şeyleri kırar döker sesini yükseltirdi.Yani ben bile bile evlendim.Evlendikten sonra ilk zamanlar kavgalarımızda duvarları kapıları yumrukladı.Bağırdı çağırdı küfür etti.Hiçbirine cevap vermedim.sonraları da birkaç kez tokat yedim.Bir keresinde yere düştüm ve belime tekme attı.Çok canım acımamıştı fakat o an öyle bir pişman oldum ki onunla evli olduğuma.1 dakika sürmüyordu sakinleşip,pişman olup özür dilemesi.Yalvarırdı kafasını vururdu duvarlara,ağlardı.Nasıl yapıyorum sana bunu ben diye.Karşılıklı ağlaşırdık.Bende deli gibi milleti düşünürdüm,başkaları ne der? ailem üzülmesin,onun ailesi duymasın,aman komşular sesimizi duymasın.İnan her haklı kavgamda susmuşumdur.Çünkü ben cevap verdikçe daha çok bagırırdı.Bu konu dışında inanması güç ama beni deli gibi sevdiğine eminim.bende onu canım kadar severim.yaşamayan arkadaşlar eminim şunu düşünür;size vuran adamı nasıl seviyorsunuz? bu sorunun cevabı yok.Şimdi 3.5 yıllık evliyiz bana el kaldırmayalı 2 yıl oldu.diğer konularda çok anlayışlıdır,iyi bir insandır,düşüncelidir.uyumludur..her gün söyler sevdiğini,tv izlerken bile yanından ayırmaz,illa sarılacak öpecek.ama yaşadıkları hiç silinmiyor insanın.hele ki anne babası tarafından el üstünde tutulmuşsa..zor,,çok çokk zor..hala çocuk yapmıyorum.bir gün onun yanında da bana vurur diye.şimdi sorsalar bana,bir kez daha dünyaya gelsem yine eşimle evlenirdim.onu çok seviyorum.bu arada bende hafif bir bel kayması çıktı.fizik tedaviye başlayacağım.muhtemelen doğuştanmış ama ben eşime belime tekme atmıştın darbe sonrası oluşmuş dedim. kahroldu,acımadım..acımayacaksın..3 kez evlilik yapmış bir büyüğümden öğrendim bir cümle var; ''her koyun kendi bacağından asılırmış'' yani her şartta yalnızsın.eşinle tek yürek olduğunu sansan bile satranç gibi evlilik..Allah yardımcın olsun..

kendimi gördüm ya... )): sadece ben senin kadar susamadım... haksızlık görmeye dayanamazdım çünkü... Allahım inşallh bozmaz mutluluğunu, inşallah yüreğin öyle ferahlar ki ve bir daha asla asla öyle kötü saatler yaşamazsınız.... çok dua et....

iyi aksamlar bayanlar:-)

arkadasim yazdiklarina inanadim bir an benmi yazdim hatirlamiyorum diye
dusundum,

ben 1 bucuk yillik evliyim yasim 21.

evliligimin bir senesini aynen yazdigin sekilde gecirdim,
sabrettim sabir diledim bir gun tak etti baba evine dondum,
seviyodum ayrilmayi dusunmuyodum sadece gozunu kotrkutmak istedim,
ise yaradi 4 gun sonra geldi ozur diledi deminler etti
babama soz verdi,
yaklasik 6 aydir degidtirmeye calisiyo kendini,
5 aylik hamileyimde,
tabiki bende alttan aliyorum,
suyuna gidiyorum o bagirdimi ben sesimi yukseltmiyorum
positiv olmaya calisiyorum kavga ettimizde bir sekilde ben gider gonlunu alirim,
fakat simdi ise yavas yavas hatasi olunca o gelixor artik ozur diliyor
ben evoiligimle sinandigimi dusunuyorum isyan etmedim neden demedim,
hep sabrettim cok uzuldugum gunler oldu fakat gelecege umutla baktim bakiyorum,
insallah sabrin sonu selamettir,
yeni evlilere seytan cok karisirmis araya girermis,
bense seytana pabucunu ters giydirmeye cabaliyorum,
evliligimi ben yani disi kus yapicam,
sana bunlari anlattimki nasil cabbaladigimi gor diye anlattim,

keske yakinim olsaydinda yuz yuze sohbetler etseydik birbirimize
destek cikardik,
sende slttan al sabret bagirdiginda dinle fakat sende sesini yukseltme,
sana kizdigi zaman tamam sen haklisin de,
birdahakine yapmamaya calisirim de,
biliyorum aramizda bagzi hanimlar bana kizicak sizin gibi dusunenler oldugu surece
bizim kadinlarimiz cok ezilir diceksiniz,
fakat unutmayinki analarimizda bir muddet cekmis fakat huzuru bulmuslsr,
birbirlerinin huylarina alismislar,
sabir olmadimi bir evlilikte yurumez ztn o yuzden bu zamanda bosanmalar artti,
tokat yiyen baba evine doner oldu,

ben 5 aylik hamileyim,
insallah yavrumuzda gelince hersey daha guzel olucak:-)

cocuk istiyosaniz yapin,
kimi kocalar baba olunca evliligin anlamini ogrenirler yuvasina onem verirler:-)

umarim yardimci olabilmisimdir:-)

çözüm yolların hoşuma gitti. ve tespitlerin de çok doğru (ailemi işin içine katmayı istemediğimin farkında olduğu için bir sorunda bunu aileme anlatmakla tehdit ediyor beni, biliyor çünkü ailemi üzünce beni yaralamış olacak),beni anlamışsın teşekkür ederim. evet bir mektup yazmak, durumumu ruh halimi iyice anlatıp ona göstermek çok önemli. çok sağol.

çünkü ben de duygularımı ifade edemeyen biriyim. her şeyimi öfkeyle ifade ediyorum artık. kırılsam utansam bile öfkeleniyorum kendi içimde. en iyisi yazmak.

ailem için yaşıyorum dedim evet. hani dedim ya bazen öyle yumuşak bir mutluluk sarıyor ki beni onsuz olamam diyorum (şefkat- aşk) ki ben onla yağla baal olduğum zaman o o haşin hallerinden sıyrılmış oluyor tabi ki, kim kendine öfke kusanı aynı anda sevebilri ki... nefrete nefret.... ama.....

keşke kendimi ona doğru ifade edebilsem. keşke........ anlatabilsem.....

İlk mesajında ailenin evine gittiğini ve babanın eşine sert çıktığını hatta bir kez daha olursa sizi ayıracağını yazmışsın, eşin de pişman olmuş özür dilemiş vs. Bu durumda babandan korkması, sesini dahi çıkarmaması lazım.Aslında büyük ihtimal korkuyordur da ama sana belli etmiyor, babanın sert çıkışını sana karşı kullanıyor dediğin gibi.
Yine sen söylemişsin bir mesajında önce kapıya atıyor, sonra sarılıp kaldırmaya çalışıyor diye.İşte dediğin gibi sınırlarını zorluyor.
Eşinin tek derdi kendi otoritesini kurabilmek, seni susturmak.İstiyor ki ne yaparsa yapsın senin yüzün düşmesin, sözünden çıkma, onunla ilgilen, lafının üzerine laf söyleme.
Ya böyle yaparak arkadaşların da dediği gibi "kadın" olacaksın, ya yılmayıp,uzun uğraşlar verip onun huyunu değiştirmeye çalışacaksın(bence çok mümkün değil) ya da çekip gideceksin.
Hiç bir mutluluk kusursuz değildir, elbette olumsuzluklar yaşanacaktır ama yine de inat edip uzatarak en güzel yıllarını böyle geçirme bence, sen üzerine düşeni yaptıktan sonra hala olmuyorsa sürekli başa sarıp denemenin, zorlamanın bir anlamı yok.Bu adamı mutlu olmak adına son şansın olarak görme.
Bu arada aileni sana karşı koz olarak kullanmasına izin verme çünkü akıllılık yapıp senin olan kozu sana karşı kullanıyor, blöf yapıyor. Dediğim gibi bir şekilde iletişim kurup onu durumun ciddiyetinden haberdar edersen sizin için bir ihtimal çözüm olabilir, tabi anlamamak konusunda inatçı değilse.

kendimi gördüm ya... )): sadece ben senin kadar susamadım... haksızlık görmeye dayanamazdım çünkü... Allahım inşallh bozmaz mutluluğunu, inşallah yüreğin öyle ferahlar ki ve bir daha asla asla öyle kötü saatler yaşamazsınız.... çok dua et....

amin canım.bende senin gibi pat pat cevap verdim ilk başlarda.yediremiyordum kendime çünkü.günlerce konuşmazım,yatağımı ayırdım.daha da beter oldu.ne zaman ki sessiz kaldım.daha beter pişman oldu.sessiz dediğim öyle mazlum havalarına girmek değil.sessizliğimle aşağıladım.senin erkekliğin bu demeye getirdim.şuanda bile tv de eşini döven bir adam olduğunda ağlarım,içeri giderim.daha da üzülür.gelir sarılır öper.yani bu durumun bende travma yarattığını hissettirdim ona.her seferinde utancından yerin dibine girdi.gece rüyalarıma girerdi,bana vurduğunu görürdüm.sıçrar uyanırdım hemen onu da uyandırırdım.anlatırdım ne gördüğümü.nasıl teselli edeceğini şaşırırdı. yaptılarım çok da işe yaradı. o da sakin bir insan olmayı öğrendi. çocuk istiyor. ben henüz istemiyorum ama bu konudan dolayı istemediğimi de belirtiyorum. benim eşimde bu taktik işe yaradı. eşinin huyundan eminsen sen de dene derim. seni ne kadar sevdiğini de anlamış olursun hem.başka türlü kendini mahvedersin..

hemen hemen aynı durumdayız benim eşimde aynı.o suratıma dalınca bende onun suratına dalar oldum ne saygı kaldı nede etmediği hakaret.bayram günü baba ocağındayım üstüne üstlük karnımda her ağladığımda ağlama anne dercesine tekme atan bebeğimle birlikte.Ne yapacağımı bilmez halde boş boş ekrana bakıyorum kulağım telefonda hala bir umut ama ararsa ne diyeceğimi bile biliyorum.Seviyor diye kendimi oyalama çabalarım sönmek üzere.Bastırıldım sindirildim kurtulmaya çalıştıkça dahada kötü olur mu kaygısındayım.Allah yardımcımız olsun

biliyorum aramizda bagzi hanimlar bana kizicak sizin gibi dusunenler oldugu surece

cocuk istiyosaniz yapin,
kimi kocalar baba olunca evliligin anlamini ogrenirler yuvasina onem verirler:-)

zeyshan sağol kardeşim,
yapmaya çalıştım bunu bir müddet. ama bunu da yapamadım. çünkü ben sabrettikçe beni öfkelendirip üzmek için daha çok sözel saldırıda bulunuyor, ben de madem istediğin bu, al sana diyorum, karşılık veriyorum. verince de "sen nasıl karısın senden bana eş olmaz" oluyor anladın mı...... çıkmazdayım... yani ben yemin ediyorum susmaktan, konuşmamaktan başka çözüm bilmiyorum. inşallah konuşmaz benle diyorum, inşallah odama gelmez. aynı evde karşılaşmak istemiyorum onla. çünü biliyorum sataşacak bana. o pis huyu yok mu.... bile bile.....kavgalarımızın yoğun olduğu dönemde midemde çok yoğun asit oranı çıktı gastritmiş, doktorun verdiği ilaçlar işe yaramayınca psikolojik kaynaklı olduğunu anladı şimdi ben bu mide ilaçlarını 4 ay en az kullanıcam. bunu biliyor. buna sebep ooooo. bunu biliyorrr... stresten kaynaklı olduğunu doktorun kendisi söyledi. anlatacak öyle çok şeyim var ki....... sus diyorsun bana. sus....... susmak ne zor..... susacağım tepki vermeyeceğim diye kaç kere söz verdim kendi kendime bilemezsin. daha bugün söz verdim kendime..... bir soruyu o kadar çok tekrarladı ki cevap vermek zorunda kaldım, onla konuşmak zorunda kaldım..

sonra yalvardım ona "ne olur yalvarıyorum git bu evden git görmek istemiyorum seniiii" yalvararak rica ederek söyledim bunu...

çünkü dayanamadıma rtık.....

psikolojim alt üst oldu bnenim.

ve biliyor musunn kendi yaptıklarını görmüyor sa kendi yaptıklarının bendeki zedelerini gördükçe bana hastasıns en damgası vuruyor..... hastasın...... durup dururuken ben böyle yıpradım di mi.... namaz kılar dua edersin bir de.... sünneti uygularsın bir de..... onun yüzünden Allahım afet beni yaptığı ibadetten soğudum. nasıl müslümansın sen diyorum..... sernin kıldığın namaz kabulse ben kılmam diyorum... tabi iyice deliriyor ben böyle konuşunca....
bak görüyorsun işte.

bir dokun bin ah işit bendekki arkadaşlar.............

benim anlatacak kimsem yokkkkk

beni anlayacak kimse yok çevremde......

kimseyi üzmek istemiyorum....
gecende endoskopi yaparlarken narkozla uyuttular beni. öyle tatlı bir uykuydu ki anlatamam..... bir şehrin ışıklarının sönmesi gibi.... beynimdeki tatlı uyuşuklukla tüm ışıklarımsöndü.... uyudum anında...... keşke diyorum.... o narkozdan bende de olsa.... alsam şöyle bir........ şöyle bir uykuya dalsam............... korksa öldü diye...... mahvolsa.... kahrolsa............. ama ölmesem.... çünkü korkuyorum..

Eşinin tek derdi kendi otoritesini kurabilmek, seni susturmak.İstiyor ki ne yaparsa yapsın senin yüzün düşmesin, sözünden çıkma, onunla ilgilen, lafının üzerine laf söyleme, demişsin glzrkndl.

haklısın, çünkü ailesinden öyle görmüş. mazlum bir kayınvalidem var. erkek egemen kocası başında kayınpeder başında herkes ona iş buyurur. o da sineye çeker. kim ne görürse onu yapar arkadaşlar..... maalesef.... ben ona çok defa dedim ben senin annen gibi olamam diye.... o da nasıl karşılık verecek tabi, aşağılamak için: olamazsın da zaten!!!!!

serranur,
senin dediğine gelince....
ben de tvde dayak yiyen kadın gördüm mü hüngürt hüngür ağlıyorum,özellikle ayşe paşalı cinayetinde o kadının yüzünü her gördüğümde mahvoluyorum. ama ben kednime bir söz verdim. onun gözü önünde ağlamayacağım. ağlamamak için deli gibi tutuyorum kendimi. gidiyorum odaya kapanıp ağlıyorum. neden biliyo musun... bir keresinde öyle kırılmış incinmiş karşısında ağlarken bana:" yalandan yere ağlama, kendini haklı çıkarmak için ağlıyorsun, tüm ağlamaların yalana, başka bir şey değil" dedi diye....))): halbuki ben tüm masumiyetimle ağlamıştım... sonra anladım... kocanın karşısında ağlamayacaksın... çünkü dost sandığın o insan senin gözyaşalrınla dalga gecebiliyor onları senin iki yüzlülüğünün göstergesi gibi görüp alay edebiliyor.. yazıklar olsun ki öyle... güçsüzlük olarak gördüm bunu... ağlamayacağım!!!! onun karşısında acınacak konumunda olmayacağım (ki zaten ağlamama acıdığını sanmıyorum)>!!!! çünkü benim eşim seninki gibi değil serranur.... benim eşim benim ağlamamı umursamayacağını ben öğrendim... ve ben 1 kere öğrenirim. öğrendim mi de o fikir sabitlenir bende.... onun önünde ağlamak mı! uzun süre oldu onun önünde ağlayalı!

hani bir söz vardır.... ağlayacak bir omzun olduğu sürece ağlamanın bir anlamı vardır.......

ben yalnızım........

canım biz susmak derken susup küsmekten bahsetmiyoruz. Kavgayı sürdürme diyoruz küsme de herzamanki gibi konuş gülüş eşinle , sen böyle yaptıkça zaten kavga çıkmaz o da zamanla anlar hatasını. Diğer türlü hep üste çıkmaya çalışır sorunlar daha da büyür.
allah yardımcın olsun canım:49:

tetemi yaa :1:
son cümlen on numaraydı. yine güldürdün beni. gülüyorum ama hani acı bi gülme bu anlarsın....

tanımıorum etmiyorum seni ama, sevdim seni can u gönülden diyorum bu lafı....:9:

leblebiyi en başta filtrelemek.... ):

leblebi bi kere yutağa kadar geldi.... oralarda oyalanıyo. bayramdan sonra ilk fırsatta iyi bir psikiyatriste gitmeliyim. hatta gitmeliyizzz. eşimin iyi taraflarını iyilik ve fedakarlıklarını da unutamam Allah yukarda. amma velakin terazinin iki kefesi varsa ikisi de dolu. bi tarafı boşaltmadıkça rahata eremem. kötülük tarafı boşalmadıkça iyinin de önemi kalmıyo.

(tetemi eteğimdeki o taşı attım demişsin, ne kadardır taşıdın o taşı etteğinde? ne kadar sabrettin?)

Sadece 8 ayda 63 kilodan (kemikli bi yap;m var kilolu degilim) 49 kiloya düştüm, 8 ci ayın sonunda bitirdim olayı,

bide bastım küfürü çok afedersiniz .. s git dedim sen adammısınki bide senle evlenip çocuk dogurayım, çünkü bana saldırdı ve kolumu sıcakarak burdu hematom oldu anında, çok canım yanmıştı

senide çocugunuda sülalenide istemiyorum, sevmiyorum seni dedim bitirdin herşeyi içimde dedim.

ayrılalı iki yılı aşıyor hala bırakmıyor yakamı numaramı degiştim emailden ulaşıyor emaili kapttım arayıp buluyor internette bir yerlerden, şuan birlikte oldugum adam o kadar anlayışlı ki, asla agzını açıp tek kelime etmez.

dingin bir ruhu var onun numarasını ver de gidip agız burun dalayım da demez, bi kere adını soyadını adresini tam olarak söylermisin dedi, lütfen bu sana yakışmıyor dedim sustu.

iyi aksamlar bayanlar:-)

arkadasim yazdiklarina inanadim bir an benmi yazdim hatirlamiyorum diye
dusundum,

ben 1 bucuk yillik evliyim yasim 21.

evliligimin bir senesini aynen yazdigin sekilde gecirdim,
sabrettim sabir diledim bir gun tak etti baba evine dondum,
seviyodum ayrilmayi dusunmuyodum sadece gozunu kotrkutmak istedim,
ise yaradi 4 gun sonra geldi ozur diledi deminler etti
babama soz verdi,
yaklasik 6 aydir degidtirmeye calisiyo kendini,
5 aylik hamileyimde,
tabiki bende alttan aliyorum,
suyuna gidiyorum o bagirdimi ben sesimi yukseltmiyorum
positiv olmaya calisiyorum kavga ettimizde bir sekilde ben gider gonlunu alirim,
fakat simdi ise yavas yavas hatasi olunca o gelixor artik ozur diliyor
ben evoiligimle sinandigimi dusunuyorum isyan etmedim neden demedim,
hep sabrettim cok uzuldugum gunler oldu fakat gelecege umutla baktim bakiyorum,
insallah sabrin sonu selamettir,
yeni evlilere seytan cok karisirmis araya girermis,
bense seytana pabucunu ters giydirmeye cabaliyorum,
evliligimi ben yani disi kus yapicam,
sana bunlari anlattimki nasil cabbaladigimi gor diye anlattim,

keske yakinim olsaydinda yuz yuze sohbetler etseydik birbirimize
destek cikardik,
fakat unutmayinki analarimizda bir muddet cekmis fakat huzuru bulmuslsr,
birbirlerinin huylarina alismislar,
sabir olmadimi bir evlilikte yurumez ztn o yuzden bu zamanda bosanmalar artti,
tokat yiyen baba evine doner oldu,

ben 5 aylik hamileyim,
insallah yavrumuzda gelince hersey daha guzel olucak:-)

cocuk istiyosaniz yapin,

sana bolca mutluluklar dilerim.

dilerim ki, bebegini sag salim kucagına alır anneligin kadınlıgın tadını doya doya çıkartırsın.

sabır güzeldir, ama degişene tabiki, kısmet meselesi ,

inşallah sırf sen hamilesin diye yapmıyordur bunu

tekraren söylüyorum tüm kadınların mutlulugu beni de mutlu ediyor üzüntüsü ise bi o kadar üzüyor,

sevgiler

hemen hemen aynı durumdayız benim eşimde aynı.o suratıma dalınca bende onun suratına dalar oldum ne saygı kaldı nede etmediği hakaret.bayram günü baba ocağındayım üstüne üstlük karnımda her ağladığımda ağlama anne dercesine tekme atan bebeğimle birlikte.Ne yapacağımı bilmez halde boş boş ekrana bakıyorum kulağım telefonda hala bir umut ama ararsa ne diyeceğimi bile biliyorum.Seviyor diye kendimi oyalama çabalarım sönmek üzere.Bastırıldım sindirildim kurtulmaya çalıştıkça dahada kötü olur mu kaygısındayım.Allah yardımcımız olsun
artık sen bir anne adayısın, tabiki telefon ettigi zaman gelip seni geri almak istedigi zaman gideceksin ve yavrunun hatrı için susacaksın,
sen çocuguna geelcek verebileceksen ve gereçkten kararlıysan arkanda duran birileri saglam insanlar varsa dönme tabi
ama durum çok da vahim degilse bi ortak nokta bulunuz,
ben babamı görmedim, onun ne kadar zor bir deneyim oldugunu benden daha iyi kimse bilemez,
sevgiler.

Back