- Konu Sahibi kahkahayim
Aynı benim esiim .ben mı yazmisim diyerek okudum.inanki evli oldugun süre icinde yıllar böyle geçecek.malesef şiddet artacak konularıma bakarsan görürsün .yipranacaksin ama bu adamlar hiç değişmeyecek.kalp kirmaktan ufacık seyler için evi yangın yerine çevirmemden hiç vazgeçmeyecekler..sen bana göre şanslısında arkanda ailen var.ben de o da yok ben de senin gibiyim millete sakız olmak istemem.bir mucize istiyoruz .eslerimiz değişsin diye...ama ben artık yoruldum tıkandım bıktım.gidecek yerim olsa 1 dk durmam.İnan ki psikolojim bozuldu.
bazen aynı seninn gibi düüşünüyorum. ah gidecek bir yerim olsa.... kimsenin bilmediği kimseyle iletişim kurmayacağım, kimseye hesap vermeyeceğim bir yer.... arkamdan ağlar mı düşer mi kalkar mı güler mi ağlar mı perişan mı olur bilmem. sadece gitmek istiyorum. zaten gidecek yerim olmaadığı için sorunlardan kurtulmak için uyumak istiyorum ya. inan bana bir çeşit kaçış yolu arıyorum kavga ettiğimizde. ölmekten korkuyorum. o yüzden uyusam bir şey beni uyutsa aradan 2 yıl geçse uyansam her şeyi unutmuş olarak, sıfırdasn tertemiz bir zihinle uyansam... bana kimse hatırlatmazsa onu....
şiddet artacak demişsin. ben sakin olsam belki şiddet olmayacak ama ben sakin olamıyorum ki. o delirince ben alttan alamıyorum susamıyorum. gururuma yediremiyorum susup pısmayı. erkek gibi dikiliyorum karşısına
kendisinden korkmadığımı görünce daha çok sinirleniyor ya bana zaten. oh canıma değsin.
korkakça yerlere pısa pısa saklanacağıma erkek gibi dikilirim karşısına ve haykırırım "korkmuyorum senden" diye. bazen öyle de oluyor zaten. zaten beni yıpratan itmesi değil ki umursamaz lafları. sokan, iğneleyen, acıtan lafları... ben karşısına dikilince itiveriyor, kaçsam itemeyecek. beni itip kakmasının sebebi benim hallerim, onun triplerine onun gibi kafa tutumam, yani onu da diyeyim.
sabah yüzüme dalması olayında da, elini avucunun içini suratıma basturarark kafamı itmesi olayıdır. aynısını ben de yaptım peşinden ona. o bi daha yaptı sonra. ben de bacağına tekme attım. sonra ittii beni kapıya geçtim resmen. sonra da sarılıp yerden kaldıracak beni. acıması da var bana. allak bullak kafam. Allahıms en yardım et.
sabredemiyorum arkadaşlar. bana deyin ki sen yanlış yapıyosun. eşin sinirliyken uzak dur ondan deyin banaaaa. ama duramıyorum. kanıma dokunuyor davranışları. tepksiz kalamıyorum.