Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
4 gün az bir zaman. Olsaydı değer daha yüksek çıkardı büyük ihtimalle. zaten belirtiler de genelde regl gecikmesine paralel başlıyor. İnsallah en dogru zamanda sizi bulsun bebişiniz.Adetime 4 gun kala yani bugun sabah asiri bulanti ve kusma sebebiyle doktora gittim kan aldilar 04 cikti adet tarihime daha 4 var degerin degisme ihtimali varmi 29 Ocakta yumurtlamam olmustu beklemelimiyim bu aydan umudumu kesmelimiyim acaba yardımcı olurmusunuz
- 22 Ocak 2020
- 478
- 454
- 53
Sagolun tesekkur ederim bilgi icin4 gün az bir zaman. Olsaydı değer daha yüksek çıkardı büyük ihtimalle. zaten belirtiler de genelde regl gecikmesine paralel başlıyor. İnsallah en dogru zamanda sizi bulsun bebişiniz.
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.472
- 548
- 33
Rica ederim. Gebelik için alt değer 10. Gec döllenme dahi olsa 10un uzerinde olmasa da yakın olmasi gerekirdi.Sagolun tesekkur ederim bilgi icin
Merhaba canm yumurtlamam geç olmuş büyük ihtimal reglin de gecikir döllenmeden 1 hafta 10 gun sonra kanda çıkıyor canm varsa da çıkmaması normal ama adetin geçmesini bekle eğer gelmezse yumurtlamadan 10 gun sonra kan verAdetime 4 gun kala yani bugun sabah asiri bulanti ve kusma sebebiyle doktora gittim kan aldilar 04 cikti adet tarihime daha 4 var degerin degisme ihtimali varmi 29 Ocakta yumurtlamam olmustu beklemelimiyim bu aydan umudumu kesmelimiyim acaba yardımcı olurmusunuz
- 22 Ocak 2020
- 478
- 454
- 53
Insallah dediginiz gibi olur cok tesekkur ederim bilgi icinMerhaba canm yumurtlamam geç olmuş büyük ihtimal reglin de gecikir döllenmeden 1 hafta 10 gun sonra kanda çıkıyor canm varsa da çıkmaması normal ama adetin geçmesini bekle eğer gelmezse yumurtlamadan 10 gun sonra kan ver
Rica ederimInsallah dediginiz gibi olur cok tesekkur ederim bilgi icin
- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.028
- 723
Yanlıs bilgi alt deger 5Rica ederim. Gebelik için alt değer 10. Gec döllenme dahi olsa 10un uzerinde olmasa da yakın olmasi gerekirdi.
Geç yumurtlamışsın adetine 4 gün yok. 12 Şubat adet gününüz. Yani daha 9 gün var. Varsa da çıkmaz şimdi. Bekleyin belirti görürseniz adet olmazsanız o zaman yine kan verirsiniz ya da test yaparsınız. Bulantı kusmanın nedeni başka bişeydirAdetime 4 gun kala yani bugun sabah asiri bulanti ve kusma sebebiyle doktora gittim kan aldilar 04 cikti adet tarihime daha 4 var degerin degisme ihtimali varmi 29 Ocakta yumurtlamam olmustu beklemelimiyim bu aydan umudumu kesmelimiyim acaba yardımcı olurmusunuz
- 22 Ocak 2020
- 478
- 454
- 53
Ama ben her ay 28gunde adet olurum daha hic sasmadi ki o dediginiz nasil olcak 10 Ocakta adet gördüm ben Batım 7 șubat bunun mantigi ne ki acaba bana degisik geldi bu dediginiz 13 senelik adet duzenim degisecekmi yani simdiGeç yumurtlamışsın adetine 4 gün yok. 12 Şubat adet gününüz. Yani daha 9 gün var. Varsa da çıkmaz şimdi. Bekleyin belirti görürseniz adet olmazsanız o zaman yine kan verirsiniz ya da test yaparsınız. Bulantı kusmanın nedeni başka bişeydir
Yumurtlamanız gecikmiş. Adet yumurtlamadan 14 gün sonra olur. Yumurtlama gününden eminseniz tabiAma ben her ay 28gunde adet olurum daha hic sasmadi ki o dediginiz nasil olcak 10 Ocakta adet gördüm ben Batım 7 șubat bunun mantigi ne ki acaba bana degisik geldi bu dediginiz 13 senelik adet duzenim degisecekmi yani simdi
- 22 Ocak 2020
- 478
- 454
- 53
Eminim cunku testle takip ettim.Yumurtlamanız gecikmiş. Adet yumurtlamadan 14 gün sonra olur. Yumurtlama gününden eminseniz tabi
- 14 Mart 2017
- 298
- 160
- 103
- 31
O zaman gecikeceksiniz demektir. Biraz bekleyin bakalım hayırlısı olsun hakkınızdaEminim cunku testle takip ettim.
Geç yumurtlamış olabilirsiniz siz de. Hamilelik hakkında bişey diyemem. Ya geç adet olacaksınız ya hamilesiniz geç yükselecek demektir. Beklemekten başka çare yok şu durumdaİyi akşamlar arkadaşlar benimde adetim düzenidir ama bu ay adetim 10.gün geçikti acaba hamile miyim diye kan testi yaptırdım sonuç 1.20 çıkmış sizce geç döllenme olabilir mi bu konu hakkında bilgisi olan yazabilir mi
- 14 Mart 2017
- 298
- 160
- 103
- 31
Zaten insanı en çok yoranda o beklemek en zoru en kötüsüGeç yumurtlamış olabilirsiniz siz de. Hamilelik hakkında bişey diyemem. Ya geç adet olacaksınız ya hamilesiniz geç yükselecek demektir. Beklemekten başka çare yok şu durumda
BilirimZaten insanı en çok yoranda o beklemek en zoru en kötüsü
- 14 Mart 2017
- 298
- 160
- 103
- 31
Hayırlısı artık bakalım Rabbim kısmetimize ne yazmış inşallah benim ve benim kadar çok isteyen herkesin kaderinde hayırlı evlatlar vardırBilirim