B-hcg sonucum 992.27 AMA.....

içini ferah tut.inşallah çıkmaz.benim ilk denemem dış gebelik oldu. ikinci negatif ,üçüncüye Allah kerim

geçmiş olsun canım inşallah ilaçla tedavi edilebilir. normal yolla gebe kalan bir arkadaşım dış gebelikten 2 ay sonra tekrar hmilelik yaşadı ve sağlıklı bebek dünyaya getirdi. bilmiyorum ama tekrar hamilelik riskini düşürüyor olsaydı oda hemen hamile kalamazdı diye düşünüyorum.

hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum arkadaşlar sağolun..ama malesef dış gebelik yarın burdaki doktoruma gidicem yani bugün..tedaviye o başlıcak istanbuldaki doktorum burda hem biraz pahalıya patlar hemde gel git çok zor olur dedi..benim burdaki doktorumla ist.daki doktorum sınıf arkadaşıymış ikiside birbirine acayip güveniyo ..neyse...sizlerinde söylediği gibi daha başlarındayım ve ilaç tedavisi uygulanıcak onunla tedavi olmazsa ameliyat.benim 2006da bi laporoskopim var doktorum ameliyat en son ihtimal dedi daha çok yeni sayılır ameliyatın dedi...ooooofffff ooooofffff...bu arada eşimde yurtdışında onuda çok özledim bunları yaşarken yanımda olamaması çok fena...herşeyin hayırlısı diyorum hepimiz için inşallah..sizlerede geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum ve tekrar teşekkür ediyorum..SEVGİLER ,KUCAK DOLUSU....

Nevin canım

Geçmiş oldun. Çok üzüldüm. Arkadaşlara hep söylüyorum. Yarının bize neler getireceği hiç belli değil. O yüzden hepimizde yaşadıklarımıza, halimize şükretmeyi öğrenmeliyiz.Sende canım, sabırlı olmaya çalış, vardır bundada bir hayır. Sakın bunun hayrı nere diye düşünme.Rabbim herşeyin en doğrusunu, en güzelini bilir. O değilmi bizleri bu şekilde sınayan.Kendien dikkat , bol bol dua et. Öncelikli bizim sağlımız. Ben bundan 3 yıl önce mol gebelik geçirdim.Doktor 1 yıl gebe kalmamı yasakladı. Bebeği geçtim, çünkü hayati tehlikem vardı. Mol gebeliğin GNT denen bir hastalığa dönüşme ihtimali vardı. Bir tür kanser. Ben o zamanlar bebeği tamamen unutmuştum. Hiç aklıma bile gelmedi.Çok şükür birşey omadı. O yüzden söylüyorum. önce bizim sağlığımız daha sonra bebek. bunu aklınızdan çıkarmayın..

gülsencim sağol canım,bencede en önemlisi bizim sağlığımız.Allah daha kötülerinden muhafaza etsin hepimizi..Biz sağlıklı olmazsak bebeğimiz de olmaz,bide bu tarafı var işin..birazdan hazırlanıp çıkıcam doktora gidicem bakalım neler yaşıcaz bundan sonra...her işte bi hayır olduğunu benimsemiş bi insanı ben..ondan asla şüphe etmem...neler olduğunu tekrar yazıcam burdan..çok teşekkür ediyorum..destekleriniz için,beni yalnız bırakmadığınız için tekrar teşekkürler...

eveeeet..doktoruma gittim ve kesin dış gebelik dedi,ilaç tedavisine başladım yani 75 mglık bi iğne oldum bugün.pazartesi gebelik testi yaptırıcam onun sonucuna göre neler olacağına karar verilecek..b-hcg'de düşme olmazsa sanırım ameliyata gidicek buiş..İnşallah değerlerim düşerde ameliyata gerek kalmaz..1 ay önce yüksek çıksın diye dua ediyorduk,şimdi düşsün diye dua ediyoruz...hayat ne garip dimi?

Çok geçmiş olsun inşallah gerek kalmaz ameliyata Allah yardımcın olsun

nevinırmak noldu canım tekrar yazmadın gelişmeleri.inşallah herşey yolundadır.Çok merak ettim seni.

nevinırmak noldu canım tekrar yazmadın gelişmeleri.inşallah herşey yolundadır.Çok merak ettim seni.

çok teşekkür ederim ilgine..çok mutlu oldum inan..ben iyiyim çok şükür..gebelik değerim en son 1033 e yükselmişti..kemoterapide kullanılan bi iğne olmuştum geçen hafta 82 oldu..20 martta tekrarlıcaz b-hcg yi..10 un altına düşmesi gerekiyomuş..yani şimdilik herşey yolunda doktorum sonuçlardan çok memnun,şükür ameliyatsız hallettik dedi..sağlıkla halledildiğine mi sevineyim bebeğimin gittiğinemi üzleyim bilemiyorum..bidaha tüp bebek denemesi içinde enaz 2ay beklicez dedi..bide dış gebelik yaşayınca 2.yi yaşama ihtimalin artıyomuş..hakkımızda herşeyin hayırlısı..tekrar teşekkür ederim ederim canım,çok sağol..

Nevinciğim çok geçmiş olsun,
Allah'tan herşey kontrol altında gitmiş de canın fazla yanmamış. Senin bu bebeği ne kadar istediğini tahmin edebiliyorum ama aynı şeyleri ben de yaşadığım için düşen Beta Hcg için dua ettiğim günleri hatırlayarak üzülüyorum. Ektopik gebelik 1 den fazla gerçekleşirse tekrarlama riski var. Yani üşükle aynı. Ben ektopik değildim ama bebeğin kalp atışları durdu ve b,z de hcg değerlerinin düşmesi için bekledik. Ama maalesef müdahele edilmekzorundaydıve bir kürta oldum.
Ama sakın bir dahakinde de yanı şeyin olma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünme çünkü. 2den fazla ektopik gebelik varsa bir sonra ki deneme için risk artıyor. O yüzen kafan rahat olsun. Umarım 2 ay sonra tekrar deneme için kendinde o gücü bulursun.
Bolşanslar
Sevgi ile

seni inan çok iyi anlıyorum.hem bebeğimi hem sağlığımı kaybettim ben.açık ameliyat olmak zorunda kaldım.çok zordu inan.Allaha şükret canım iğneyle sorunun çözüldü.Evet maalesef risk grubundayız.tekrarlama ihtimali var ama pozitif olmak zorundayız.geçmiş olsun.kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz inşallah.kendine iyi bak.

çok geçmiş olsun..hayat çok garip..zaman oluyo değerler yükselsin diye dua ediyoruz zaman oluyo düşsün diye..napıcaz bilmem..ne zaman zamana bırakabilicez herşeyi acaba..ooooffff oooffff...insanlar ne kolay hamile kalıyo ..yani benim etrafımdakiler öyle..bizim anamız ağladı 4 senedir..hakkımızda hayırlısı..nediyelim başka..sizlerle problemlerimiz az çok aynı..hepimize sabır ve işlerimizde kolaylık rahatlık diliyorum Allah tan..tekrar teşekkürler

senin derdin benden büyükmüş yaa..çok çok geçmiş olsun ..Rabbim bu kötü olayları yaşatmasın bize bidaha ..ben çok korkmuştum ameliyat olucam diye çok şükür gerek kalmadı çoğu gitti azı kaldı inşallah..hayırlısıyla hayırlı sağlıklı evlatlarımıza kavuşalım,onları hayırlı,ahlaklı,terbiyeli,kültürlü vs. şekide yetiştirebilelim inşallah..sevgiler..teşekkürler..

selam kızlar yarın kan testı yaptırcam aşilama oldu banada kaç çıkması lazım hamıle olmam için

selam kızlar yarın kan testı yaptırcam aşilama oldu banada kaç çıkması lazım hamıle olmam için

merhaba..öncelikle hayırlısı olsun diyorum..benim ilk sonucum 6.73 tü ve doktorlar hamile değilsin dedi..heryerde 5in üstüde çıkarsa gebelik vardır yazıyor ama doktorlarım 10un üstünü gebe sayıyoruz dedi bana sanırım nekadar yüksek çıkarsa okadar iyi oluyor..değerin 10un üstündeyse hamilesin demektir ama 2 şer gün arayla birkaç kez tekrarlaman gerekiyor..her 48 saatte bir değerin 2ye katlanması gerekiyor sağlıklı gebeliklerde..benim bilgilerim bukadar..tekrar hayırlısı olsun diyorum..umarım hayırlı ve sağlıklı bir evlada en kısa zamanda kavursun,kavuşuruz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…