- Konu Sahibi sherlocker
evet...sonra da tüp bebek yaptıracağız....inşallah başka aksilik çıkmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eveeeet..doktoruma gittim ve kesin dış gebelik dedi,ilaç tedavisine başladım yani 75 mglık bi iğne oldum bugün.pazartesi gebelik testi yaptırıcam onun sonucuna göre neler olacağına karar verilecek..b-hcg'de düşme olmazsa sanırım ameliyata gidicek buiş..İnşallah değerlerim düşerde ameliyata gerek kalmaz..1 ay önce yüksek çıksın diye dua ediyorduk,şimdi düşsün diye dua ediyoruz...hayat ne garip dimi?
nevinırmak noldu canım tekrar yazmadın gelişmeleri.inşallah herşey yolundadır.Çok merak ettim seni.
Nevinciğim çok geçmiş olsun,
Allah'tan herşey kontrol altında gitmiş de canın fazla yanmamış. Senin bu bebeği ne kadar istediğini tahmin edebiliyorum ama aynı şeyleri ben de yaşadığım için düşen Beta Hcg için dua ettiğim günleri hatırlayarak üzülüyorum. Ektopik gebelik 1 den fazla gerçekleşirse tekrarlama riski var. Yani üşükle aynı. Ben ektopik değildim ama bebeğin kalp atışları durdu ve b,z de hcg değerlerinin düşmesi için bekledik. Ama maalesef müdahele edilmekzorundaydıve bir kürta oldum.
Ama sakın bir dahakinde de yanı şeyin olma ihtimalinin yüksek olduğunu düşünme çünkü. 2den fazla ektopik gebelik varsa bir sonra ki deneme için risk artıyor. O yüzen kafan rahat olsun. Umarım 2 ay sonra tekrar deneme için kendinde o gücü bulursun.
Bolşanslar
Sevgi ile
seni inan çok iyi anlıyorum.hem bebeğimi hem sağlığımı kaybettim ben.açık ameliyat olmak zorunda kaldım.çok zordu inan.Allaha şükret canım iğneyle sorunun çözüldü.Evet maalesef risk grubundayız.tekrarlama ihtimali var ama pozitif olmak zorundayız.geçmiş olsun.kısa zamanda bebişlerimize kavuşuruz inşallah.kendine iyi bak.
selam kızlar yarın kan testı yaptırcam aşilama oldu banada kaç çıkması lazım hamıle olmam için