B-hcg sonucum 992.27 AMA.....

sherlocker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2008
2.215
43
arkadaşlar aralık ayında tüp bebek tedavisine başladım.24 ocakta sonuçlandı ve sonucum 6.73 yani negatif..27 ocakta adet gördüm bugün 28.günüm hala azar azar kanamam ve lekelenmem var.bugün doktorum gebelik testi yaptıralım dedi bende yaptırdım ve sonucum 992.27...tahlili yaptırdığım labaratuar gebelik var dedi fakat doktorum dış gebelik olabilir dedi.pazartesi kontrole gidicem...çok karmaşık duygulardayım,sevinsem mi sevinmesem mi hayaller kurmaya başlasam mı başlamasam mı bilemiyorum...sizler nedersiniz...fikirlerinizi,tecrübelerinizi paylaşın lütfen.....

nevincim üzgünüm ama belirtilerin dış gebeliğe benziyor.doktorun ultrasonda baktımı? baktıysa keseyi görmesi gerekirdi.çünki değerlerin keseyi görecek kadar yükselmiş.
ayrıca kanamaların ocak ayının 27 sinden itibarenmi devammı ediyordu yoksa yenimi başladı?
dış gebelik olsada üzülme benimde başımdan geçti.yinede inşallah değilsindir.ALLAHA EMANET OL CANIM

Son düzenleme:
27sinden beri devam ediyo.ara kanama olabilir demişlerdi biraz bekledik oyüzden ultrasona pazartesi giricem,korkuyorum.yok ameliyat falan gerekiyomuş,gebelik ihtimalleri düşüyomuş falan...amin inşallah,çok sağol..cümlemiz inşallah...

tatlım korkma.kanamanın devam etmiş olması dış gebelik riskini yükseltiyor.ben dış gebelik olduğunu öğrendiğimde bhcg değerim 17000 civarındaydı.operasyon geçirdim ve sağ tüpüm alındı.
ama seninki için erken gibi gözüküyor ilaçalarla düşürülebilir diye umuyorum.
en kötü ihtimalle laparoskopi olursun tüpüne zarar vermeden gebelikten kurtulursun.bu arada laparaskopi esnasında rahime ve diğer tüplerede bakılır tıkanıklık varsa açılır.
unutma her işte bir hayır vardır

çok geçmiş olsun canım.çok üzüldüm.....
inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun.
allah yardımcın olsun.

canım eğer dış gebelik olmasa bebeğin rahimde gözükmesi gerekir doktorun ultrasyonla bakmadımı seni korkutmayayım ama bir an önce ultrasyona gir ve kesin teşhis konulsun dış gebelik bazen anne hayatını tehlikeye sokabiliyor çok geçmiş olsun

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum,sağolun bilgi verdiğiniz için.Ultrason yarın inşallah bakalım ,hayırlısı olsun...normal gebelik ihtimalim yok yani anladığım kadarıyla...İnşallah ameliyat falan gerekmez.ben ameliyattan değilde ameliyattan sonraki ağrılı sancılı dönemden korkuyorum 2kez yaşadım çünkü.Bide dış gebelikten sonra hamilelik ihtimali%50 düşüyormuş zaten kalamıyoz hamile bide bukadar düşerse napçaz bilmem..sizlerin arasında dış gebelikten sonra hamile kalan varmı?Tekrar teşekkürler

nevincim ben dış gebelikten sonra 1.si aşılama ve 2.si tüp bebek yoluyla hamile kaldım ikiside 5 haftalıkken düştü.şimdi neden düştüğü araştırılıyor.henüz net bir şey bulunamadı.bakalım hayırlısı.
buarada sakın korkma canım ameliyatlar laparaskopi ile yapılıyor ameliyattan sonra fazla acı çekmezsin

tekrar teşekkürler simay...Sanada geçmiş olsun dicem başka ne diyebilirimki...Ne zor işler ya bunlar...bebeklerimiz doğunca çok çektirdin sen bize diye sitem edelim onlara..:))Allah isteyen herkese hayırısıyla hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin...Burası çok güzel biyer ya..İnsanların birbirine destek olması,birbiri için gönülden dua etmesi ,nebiliyim işte çok güzel...

ikiz olanların yada çoğul gebelik olanlarda hcg artışı ve yükseklik seyri normal hamilelere göre daha fazla olduğunu okumuşdum ..inşallah herşey yollundadırr..

inşallah canım inşallah..yarın belli olcak inşallah ultrasonda..burdan yazarım neticeyi inşallah..allahın izniyle mutlu haberi veririm size burdan nediyim.tekrar saol

arkadaşlar aralık ayında tüp bebek tedavisine başladım.24 ocakta sonuçlandı ve sonucum 6.73 yani negatif..27 ocakta adet gördüm bugün 28.günüm hala azar azar kanamam ve lekelenmem var.bugün doktorum gebelik testi yaptıralım dedi bende yaptırdım ve sonucum 992.27...tahlili yaptırdığım labaratuar gebelik var dedi fakat doktorum dış gebelik olabilir dedi.pazartesi kontrole gidicem...çok karmaşık duygulardayım,sevinsem mi sevinmesem mi hayaller kurmaya başlasam mı başlamasam mı bilemiyorum...sizler nedersiniz...fikirlerinizi,tecrübelerinizi paylaşın lütfen.....

Canım inşallah kötü bişey değildir inşallah sevinirsin, rakam anormal yüksek gibi geldi bana, çünkü doktor üçüz gebeliklerde 300 civarında oluyo demişti, gerçi senin baya olmuş büyüdüğü içinde olabilir 4-5 hafta hamilelerde değer 75 ile 2.600 arası oluyomuş inşallah hamilesindir güzel haberlerle gel

tüp bebek yaptırıpta dış gebelik olma şansı yok gibi bişey bebim bildiğim...bence hamilesin arkadaşım

tüp bebek yaptırıpta dış gebelik olma şansı yok gibi bişey bebim bildiğim...bence hamilesin arkadaşım

oran %2-5 arası ben tüp bebekten sonra dış gebelik geçirdim.10 gün şiddetli kanamam olmuştu adet sandım sonra bitti.2 hafta sonra şiddetli ağrıyla hastaneye gittim sağ tüpüm patlamıştı açık ameliyat oldum.bhcg 8000 di.İhmal etmeyin henüz değeriniz çok düşük.dış gebelik erken farkedilirse ilaçlarla bile halledilebiliyor.benimki bilgisiz bir dr un yanlış yönlendirmesi sonucu bu kadar ilerledi.o da bana tüp bebekte dış gebelik olmaz sadece sağ overin biraz büyük demişti ama......
İçini ferah tut belki bebeğin geç tutunmuştur zaten muayenede herşey belli olur belki herşey yolundadır moralini bozma.

geçmiş olsun...çok şansızmışsınız...

teşekkür ederim çok zor günler geçirdim resmen psikolojim bozuldu apar topar ameliyata aldılar.Allahım kimseye vermesin.nerdeyse 1 sene oldu hala dün olmuş gibi gözlerimin önünden gitmiyor.kendimi de çok suçluyorum ağrılarım vardı neden bir tek o dr a gittim diye çok kızıyorum ama bunu da yaşamam gerekiyormuş galiba

nerden bilebilirdin ki canım....daha da geç olabilirdi...işte dr seçimi çok önemli.....allah bundan sonra sağlık sıhhat versin ben de de myom çıktı 5 cm bende ameliyat olacağım :KK43:

Evet o dr a da tavsiye üzerine gitmiştim ama işte tüp bebek uzmanlığı başka bişiy bunu öğrendim.laparoskopiyle mi olacaksın?

X