B-fit spor salonu hakkında

yaseming

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
2
0
Merhaba ,

B-fit spor salonları hakkında bilgisi olan var mı ? Ben avcılarda oturmaktayım buraya yakında açılacakmış, tavsiye edermisiniz?bilmiyorumkismile

gittim o ne apartman dairesi

bir odada bildiğimiz fitness aletleri yarım saat ondan ona aleteler çıkıyormuşsun benim spor anlayışıma uymadı siz bilirsiniz

ben pazartesi başladım bugün 3. günüm olucak.haftada 4 gün öneriliyor zaten, ama ben 5e çıkarmayı düşünüyorum.30 dklık bi sistem ve 30 dk boyunca hiç durmuyosunuz.sadece bayanlara özel olması ayrı güzel.insan çok rahat oluyo:)zayıflamaktan çok incelmeye yönelik bi sistem.salondaki panoda 1 ayda 29 cm inceldim 1 kg verdim, 17 cm inceldim 400 gr verdim gb yazılar var.yani siz 1 kilo verseniz bile vücudunuzun toplamda 29 cm incelmesi sizi zaten çok daha zayıf gösteriyor.ben şimdilik memnunum 1 ay sonunda sonuçları gözümle görürsem uzun süre bırakmam ben bunu:))

bende dün maltepedeki şubesine gittim ama emin olamadım 9 alet ve platformlar var ne derece işe yarar kimse de bi şey yazmamış ki burada tekrar...

b-fit de 9 makina war ama anladıgım kadarıyla her biri kadın kas yapısına göre dizayn edilmiş bu yüzden etkisi buyukmus bunuda antrenor esligindeki sıkılasma hareketleriyle destekliyorlarmıs..

bende bu hafta başladım b-fite...30 dak+aerobik egzersizler ve esneme hareketleri yeterli olacak mı bakıcaz...ne kadar etkili olduğunu 1 ayım sonunda sizlerle burdan paylaşırım..

ben çok kararsızım çunki yarım saat çok az yarım saatte ısınma haraketleri yapılyor ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…