B-fit spor salonu hakkında

yaseming

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2010
2
0
Merhaba ,

B-fit spor salonları hakkında bilgisi olan var mı ? Ben avcılarda oturmaktayım buraya yakında açılacakmış, tavsiye edermisiniz?bilmiyorumkismile

gittim o ne apartman dairesi

bir odada bildiğimiz fitness aletleri yarım saat ondan ona aleteler çıkıyormuşsun benim spor anlayışıma uymadı siz bilirsiniz:KK31:

ben pazartesi başladım bugün 3. günüm olucak.haftada 4 gün öneriliyor zaten, ama ben 5e çıkarmayı düşünüyorum.30 dklık bi sistem ve 30 dk boyunca hiç durmuyosunuz.sadece bayanlara özel olması ayrı güzel.insan çok rahat oluyo:)zayıflamaktan çok incelmeye yönelik bi sistem.salondaki panoda 1 ayda 29 cm inceldim 1 kg verdim, 17 cm inceldim 400 gr verdim gb yazılar var.yani siz 1 kilo verseniz bile vücudunuzun toplamda 29 cm incelmesi sizi zaten çok daha zayıf gösteriyor.ben şimdilik memnunum 1 ay sonunda sonuçları gözümle görürsem uzun süre bırakmam ben bunu:))

bende dün maltepedeki şubesine gittim ama emin olamadım 9 alet ve platformlar var ne derece işe yarar kimse de bi şey yazmamış ki burada tekrar...

b-fit de 9 makina war ama anladıgım kadarıyla her biri kadın kas yapısına göre dizayn edilmiş bu yüzden etkisi buyukmus bunuda antrenor esligindeki sıkılasma hareketleriyle destekliyorlarmıs..

bende bu hafta başladım b-fite...30 dak+aerobik egzersizler ve esneme hareketleri yeterli olacak mı bakıcaz...ne kadar etkili olduğunu 1 ayım sonunda sizlerle burdan paylaşırım..

ben çok kararsızım çunki yarım saat çok az yarım saatte ısınma haraketleri yapılyor ancak

X