- 6 Kasım 2008
- 3.466
- 8
-
- Konu Sahibi poseidon80
Merhabalar yaklaşık 3 aydır B-fit ' te antrenörlük yapıyorum.
Çalışma sistemi 3 turdan oluşmakta bu da toplamda 30 dakika ediyor.
Her tur sonunda nabız alımı yapılıyor ve yağ yakım aralığına göre çalışmanıza yön veriyoruz.
30 saniyede bir uyarı sesi verilir.
İstasyon çalışması şeklinde her bip sesinde bir hareketten diğerine geçilir.
Ben antrenör olarak ara platformlarda her zaman daha canlı ve vücudun her bölgesini çalıştıran hareketler sunuyorum.
Düzenli olarak gelen üyelerin ölçümlerinde gerçekten inanılmaz değişimlere şahit oldum.
Ayrıca ;
Makineler ağırlıkla değil hidrolik sistemle çalışıyor.
Yani kas yapmaktan çok sıkılaştırmaya yöneliktir.
Her ay ölçüm alınır oranlar kontrol edilir.
Üye olurken üyelere bir barkod verilir ve bu barkodla tatile gitseniz bile bulunuğunuz şehirde ki B-fit e gidip sporunuzu yapabilirsiniz
bende uzun yıllar spor ve dans yapmıŞ bİrİ olarak sana tamamİyle katılıyorum tatlım ya..
ama burdakİler Çok acemİ.
yapmıŞ olmak İÇİn yapıyolar.
yanİ burdakİ spor salonlarındada spor akademİsİ ÖĞrencİlerİ var eĞİtmen hep lay lay lom lar.Çok da İyİ bİlmİyolar.
sen yaptırdıĞın haraketlerİ yazarmısın.
bende dün gittim maltepe şubesine ama emin olamadım burda da kimse bi şey yazmamış eski de baya paylaşılanlar sonuç alamazsam bir de ):
ben 1 ayı bıtırdım 2. ayıma basladım b-fitte toplam 14 gün gıtmısım gecen ay 14 cm ıncelmısım buda normal zaten ılk ay mucıze beklenemez ımm baya bı sıkılasma oldu bunu arkadaslarım da dıle getırıo zaten kılo wermesemde wermıs gozukuorum.. ayrıca o 30 dakıka gerçekten cok yorucu 10dakıkadan sonra bunu zaten anlıyabılıosnuz ve etkılı 30 dkıka sonrasında esneme hareketlerı fılan derken 0 30 dakıka 45 dkıkayı bulabılıo hocalarda ıyı bırebır ılgılenıyor bızımkınde.. :))) ben memnunum.. hatta sımdı kampanyasıda .. 2 ay + 1 bedava.. 218 mılyon a gelıyo haberınız olsun
Kendi deneyimime dayanarak tek geçiyorum b fit'i.... 6 ay çocuk engeli yüzünden zar zor devam edebilmeme rağmen çok faydasını gördüm. 30 dakika az gelebilir ama müthiş çalıştırıyor ve sıkılaştırıyor. Şimdi oğlumu bırakacak kimseyi bulamadığım için devam edemiyorum. ondan önce de spor salonuna yazılmıştım ama karışık olduğu için spora odaklanıp yapamıyorsunuz ve oram çıkacak buram görünecek diye uğraşırken geçiyor zaman.. Ama bfitte ne kıyafet ne de görüntü derdi olmadan sadece sporu düşünerek rahatlıyorsunuz... Kısacası imkanı olanlara tavsiye ederim.
Unutmadan ekleyeyim , diğer salonlarda ki gibi çık koşu bandına 15 dk , bisiklete 15 dk vs... değil. Aletlerde toplamda 3 tur atıyorsunuz aralarda sabit hareketler hepsinin süresi 1 dk. Yani uygulaması çok zevkli oluyor sıkılmıyorsun...