ŞenizŞenizŞenizdoğum günün kutlu olsun azra sılam Şeniz
ben orda olmayı çok isterdim :gitme:
azracım nice mutlu yıllara.... opuyorumnanaktan
inşallah ayarlayabilirsem gelicem.....cumaya kesinleşir.daha önceden bir plan vardı bakalım.... Şeniz
buyurun gelina.s.canım doğum günün kutlu olsun yeni yaşında hayallerin gerçek olsun...
gelmeyi çok isterdim ama şimdilik eşimin planına göre güç görünüyor ama bir değişiklik olursa sana yazacağıma.s.
buyur gel tatlımbende isterdim tanışmak
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktandogum günün kutlu olsun buluşma resimlerinden tanıyorum sizleri
Doğum günün kutlu olsun yavrum..Öpem kocaman
saol balımopuyorumnanaktana.s. dogun günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun
keşke cnm buyursan da gelsendoğum günün kutlu olsun canımmmmm nice saglıklı mutlu yıllara inş. bende gelmeyi çooooooooooook isterdim canım
teşekkür ederimhihoyyytopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan nice mutlu yıllara opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
kızlar nerdesiniz yarın buluşuyoruz gelmek isteyenler yazsın hadi bir iki bir iki kalkıyordelikafadulden
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktannice güzel ve de mutlu yılllarrr dilerimmm!!!opuyorumnanaktan
ŞenizŞenizŞenizdoğum günün kutlu olsun cnm kızınla ailenle sağlıklı nice yıllara
azra_sila cim guzel yorumlarin tacsiz kralicesi nice yillara
opuyorumnanaktanŞenizCanım doğum günün kutlu olsun ailenle huzur ve sağlık içinde nice yıllar geçirmen dileğiyle...
opuyorumnanaktanŞenizzemuszemusAzra sılam geçmiş doğum günün kutlu olsun..
Sevdiklerinle birlikte, sağlıklı , huzurlu, mutlu bir hayat diliyorum senin için..
İyiki varsın canım..Senide güzeller güzeli kızınıda çok öpüyorum canım..Herşey gönlünce olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?