- 31 Ekim 2024
- 17
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi feriskiraz
-
Ayni seyi birebir yasadim ayni seyler esimde olmuş ama o 3 yasinda ameliyat olmuş ne kadar geç olduysa o kadar zorluğu varmis benim eşimdende 8 tane olgunlaşmamis sperm buldular o yuzdeb fitoterapi yöntemleri deniyoruz allah isteyen herkese saglikli birsekildd nasip etsinMerhaba kadınlar
Eşime neredeyse 1 yıldır azospermi tanısıı kondu
Diyarbakırda bahceci de tüp bebeğe başladık
Genetik hormon hepsi bakıldı tur ed amleıytı da oldu acaba tıkanıklık mı var dıye ama sonuc hep olumsuzkucukken 7 ve 13 yaşlarında inmemiş testis amelıyatı olms sonra tüp bebek için bahceciye gittik, zeki akkum amelıyatı cok gec olduğunu şansımız düşük dedi ama tese denemekten başka çare yok dedi tedavi uygulamadan direkt tese oldu tabi beni de hazırladılar tüp bebeğe aynı gün tese den sonra yumurta toplancaktı 11 yumurta gelişmişti her sey yolundaydı hic umutsuz değildim yanı illaki testislerde sperm vardır dye düşünüyordum ama cıkmamıs hic yıkıldık patolojiye yolladılar sonucu beklıyoruz sonuca göre nereye gitsek azospermi konusunda deneyimli iyi doktor nerede? Deneyimlernizi paylaşın lütfen benzer durum yaşayan var mı?
Ben kayseride mustafa taş acıbadem hastanesinde oldumMerhaba kadınlar
Genetik hormon hepsi bakıldı tur ed amleıytı da oldu acaba tıkanıklık mı var dıye ama sonuc hep olumsuzkucukken 7 ve 13 yaşlarında inmemiş testis amelıyatı olms sonra tüp bebek için bahceciye gittik, zeki akkum amelıyatı cok gec olduğunu şansımız düşük dedi ama tese denemekten başka çare yok dedi tedavi uygulamadan direkt tese oldu tabi beni de hazırladılar tüp bebeğe aynı gün tese den sonra yumurta toplancaktı 11 yumurta gelişmişti her sey yolundaydı hic umutsuz değildim yanı illaki testislerde sperm vardır dye düşünüyordum ama cıkmamıs hic yıkıldık patolojiye yolladılar sonucu beklıyoruz sonuca göre nereye gitsek azospermi konusunda deneyimli iyi doktor nerede? Deneyimlernizi paylaşın lütfen benzer durum yaşayan var mı?
Amin insan başına ne geleceğini bilmiyor ya zor bi süreç Allah yardımcımız olsun siz hangi tedavileri denedinizAyni seyi birebir yasadim ayni seyler esimde olmuş ama o 3 yasinda ameliyat olmuş ne kadar geç olduysa o kadar zorluğu varmis benim eşimdende 8 tane olgunlaşmamis sperm buldular o yuzdeb fitoterapi yöntemleri deniyoruz allah isteyen herkese saglikli birsekildd nasip etsin
Sonuç ne peki süreç nasıl ilerledi?Ben kayseride mustafa taş acıbadem hastanesinde oldum
Esimde mikrotese ameliyati oldu benden 20 tane yumurta topladilar ameliyatta 8 tane olgunlaşmamış sperm buldular en kotu yerden alinip patolojiye gönderdiler cok şükür iyi çıkti ama fitoterapiyle yani bitkisel yöntemle geliştirip 1 yil sonra aşılama yada tüp bebek denicezAmin insan başına ne geleceğini bilmiyor ya zor bi süreç Allah yardımcımız olsun siz hangi tedavileri denediniz
Olgunlaşmamiş oldugi için embriyo gelişmedi 5 gün yasayip gelişmedigi icin olmadiSonuç ne peki süreç nasıl ilerledi?
Bakalım bizim patolojide ne cıkcak of ofOlgunlaşmamiş oldugi için embriyo gelişmedi 5 gün yasayip gelişmedigi icin olmadi
Iyi düşünün iyi olsun rabbim hepimizin yardimcisi olsun allah sağlik sıhat versin gec olsun da guç olmasınBakalım bizim patolojide ne cıkcak of of
Evet öyle tabi inancım tam olacak inşallah rabbim doğru yolu doğru kapıları göstersin yolumuzu aydınlatsınIyi düşünün iyi olsun rabbim hepimizin yardimcisi olsun allah sağlik sıhat versin gec olsun da guç olmasın
Amin amin kimsenin kucağını boş birakmasın rabbimin haznesi çok herkesin gönlünce versinEvet öyle tabi inancım tam olacak inşallah rabbim doğru yolu doğru kapıları göstersin yolumuzu aydınlatsın
Elbette Allah büyük ol der ve olur inşallah. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz heraldd diyorum rabbim diyor siz birbirinize yeterrsiniz :) sağlığı yerinde olsun da çocuk da olur insallahAmin amin kimsenin kucağını boş birakmasın rabbimin haznesi çok herkesin gönlünce versin
Bizde severek evlendik allahim mutlulugunuzu her daim arttırsın tez zamanda herkesin kucagi dolsunElbette Allah büyük ol der ve olur inşallah. Eşimle birbirimizi çok seviyoruz heraldd diyorum rabbim diyor siz birbirinize yeterrsiniz :) sağlığı yerinde olsun da çocuk da olur insallah
Amin inşallah cümlemizeBizde severek evlendik allahim mutlulugunuzu her daim arttırsın tez zamanda herkesin kucagi dolsun
AminnnAmin inşallah cümlemize
Canım arkadaşım zeki. Beyde poztifi grodu şuan 4 aylık hamile esinde hiç sperm yoktuMerhaba kadınlar
zeki bey hangi hastanede ? adı soyadı nedir araştırmak için soruyorum. sorunlarımız ortak malesefCanım arkadaşım zeki. Beyde poztifi grodu şuan 4 aylık hamile esinde hiç sperm yoktu
Amin diyarbakır zeki akkumzeki bey hangi hastanede ? adı soyadı nedir araştırmak için soruyorum. sorunlarımız ortak malesefallahım herkese şifa versin inşallah
Bende şuan zeki beyden transferden çıktımzeki bey hangi hastanede ? adı soyadı nedir araştırmak için soruyorum. sorunlarımız ortak malesefallahım herkese şifa versin inşallah
Zeki akkumda mı bizde de hic cıkmadı sperm ama bize umut etmeyin dediCanım arkadaşım zeki. Beyde poztifi grodu şuan 4 aylık hamile esinde hiç sperm yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?