Azosperm

Ne güzel çok sevindim adınıza bizimde öyle herşey temiz ama sperm yok genetik teste bakılcak ancak anlayamadığım genetik testin temiz ve anormal çıkması neyi değiştiriyo ona göre mi mikro tese yapılıyor

Ne güzel inşallah daha güzel sonuçlarla karşılaşırsınız teseden önce herhangi bi ilaç kullanımı oldu mu acaba yada süreç olarak ne kadar da ilerledi

Merhaba beş sene önce benim eşim de ameliyat olmuştu bolca sperm bulunup dondurduk hala tüp bebek denemeleri yapıyoruz iki kere gebelik oldu başka sebeplerden devam edemedi.
Eğer ki genetik testinz ve hormonlarınız temizse ameliyatta bulunma ihtimali yükseliyor. Umarım kısa sürede kavuşursunuz

Genetik teste değerler var eğer ki onlarda ekşi değer olursa tüp bebek şansı da düşük mlsf günlerce çok araştırdım ben ona göre mikro teseye karar verdik

Genetik teste değerler var eğer ki onlarda ekşi değer olursa tüp bebek şansı da düşük mlsf günlerce çok araştırdım ben ona göre mikro teseye karar verdik
Düzeltiriyorum eksi artı şeklinde birde kromozama bakıyorlar

Ne güzel inşallah daha güzel sonuçlarla karşılaşırsınız teseden önce herhangi bi ilaç kullanımı oldu mu acaba yada süreç olarak ne kadar da ilerledi
Hormon testinde her hangi bir şey çıkmadığı için değerler normal olduğu için ek bir tedaviye gerek duyulmadı mikro tese önerildi direk ondan önce sadece vitamin olarak tüp bebek doktoru hap yazdı olarak folik asit tarzı hem bana hem eşime okdr.
Eşim sigarayı azalttı öncesi hacamat yaptırdık hatta covid aşıları vucüdtan gitsin diye.

Cevabınız için teşekkürler umarım en kısa zamanda hepimiz isteğimize kavuşuruz

Merhabalar. Hangi hastane hangi doktoru öneriyorsunuz?

Biz aydındayız. Ben araştırıyorum şuanda İstanbul da Bülent Erol bey bulabildim. Önerir misiniz bilginiz var mı
Biz Esk.deyiz oyuzden hep burayı araştırdım başka il hiç düşünmedim mikro teseyi yapan doktorunuzda üroloji doktoru Münir bey sağolsun elinden geleni yaptı.
Dediğiniz ismi de yorumlarda gördüm genelde. Siz ne sebeple sürece başlıcaksınız

Balım bizde de aynı sorun var 1 milyon tek vardı sprem doktorlar tüp bebek dışında birşey olmaz dediler denedik tutmadi Aralık'ta tekrar deneyeceğim

Balım bizde de aynı sorun var 1 milyon tek vardı sprem doktorlar tüp bebek dışında birşey olmaz dediler denedik tutmadi Aralık'ta tekrar deneyeceğim
Umarım güzel haberler alırsınız bizde yolun çok başındayız umudumuzu yitirmeden çareler arıyoruz inşallah çok yıpranmadan güzel sonuçlar alırız

Esimde azospermiydi önce kanallara bakıyorlar tıkanıklık vs var mı diye eger yoksa iyi bir üroloji doktoru bulmanız lazım benim esim tese olmuştu ama bahçeci fulya da Bülent Erol var 5 ay ilac ve doğal kür tedavisi uyguladı ve normal sperm çıkışı sağlandı. Doğal kür dediğim pekmez ve çörek otu yağıydı. Tabi bu normal gebelik icin yeterli bir sayı değildi ama ameliyattan iyi bir seçenekti. Hatta kendi memleketimizdeki doktor sen ne kullandın. Ne kullanıyorsan devam et çok iyi demişti.

Çok iyi geldi bu yorumunuz çok teşekkür ederim bizimde önceliğimiz direk ameliyat değil yeni de evliyiz önceliğimiz normal çıkış yeterli zaten olmazda en azından ameliyatsız tüp Bebek derecesine gelmek

Çok iyi geldi bu yorumunuz çok teşekkür ederim bizimde önceliğimiz direk ameliyat değil yeni de evliyiz önceliğimiz normal çıkış yeterli zaten olmazda en azından ameliyatsız tüp Bebek derecesine gelmek
Rica ederim ne demek 7 yıldır uğraşıyoruz bizde kolay dersem yalan olur hem maddi hem manevi zorlu bir süreç üroloji olarak bahsettiğim doktor çok iyi ama biz başarıyı acıbadem maslak Bülent Tıraş ta yakaladık. Başka hastanelerde cok kez denedik hep negatifti. Acibadem de ilkte pozitif sonuç aldık. Ama acibadem e basladigimizda esim için bahcecideki tedaviden hemen sonra gitmiştik. Yani etkileri devam ediyordu.

Azospermi sebebiyle başlamak istiyoruz süreç nasıl bilmiyorum ama çok zor bir süreç bekliyor onu biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…