- Konu Sahibi elif_ece06
-
Gebelik aşısı 9.000 tl serum 4.500 tl canım. Pzt transfer olacağım bakalım. İnşallah
Dediğiniz iğneler dışında bir ilaç kullandı acaba eşiniz?Aslında eczacılar Bi sekilde arayıp bulabiliyor. Benim esimde meriofert kullandı. Bülent hoca gonalf yada meriofert demişti. Biz daha ucuz diye meriofert almıştık. Bu arada tüp bebek transferi oldum pozitifi aldım. 7+3 de düşük yaptım. Kromozomal sıkıntı olabilir dediler.. Kısmet değilmişkendim evde yumurtalama günümü değerlendirmek istiyorum nasip kısmet belki olur
Ayy inşallh canım benim. Rabbim işlerimizi kolaylaştırsın. Pes etmek yokBu sefer olacağına inanıyorum güzel haberlerinizi bekliyorum
Ahmet hoca tavsiye edince hiç araştırmadım açıkçası ama tam bi hayal kırıklığıydı benim için. Neyse inşallah pozitif sonuç alırızda bunlara değer yaşadığımız süreç hiç kolay değil çünküAa dedikleriniz gerçekten çok stresli durumlarmış inşallah olumlu sonuç olacak en azından yaşadığınız strese değer bu konuda Gürgan iyi gerçekten ilgililer hemşireler arıyor transfer sonrası opu sonrası aşamalarda çok memnun kaldım ilk negatif olması da nasip diyorum artık
Evet klomen kullandı dozunu sürekli testesteron takibi yaparak değiştirdi. Arı sütü bal polen propolis kullandı. Zeytinyağında incir bekletip yiyordu. Bi de Menupin ve Proxeed plus gıda takviyesi kullandıDediğiniz iğneler dışında bir ilaç kullandı acaba eşiniz?
Maşallah çıkış olması az da olsa çok iyi sonuçta bi yumurta bi sperm yetiyor. Biz 2 yıl bekledik çıkış olmayınca mecbur tese oldu.Evet klomen kullandı dozunu sürekli testesteron takibi yaparak değiştirdi. Arı sütü bal polen propolis kullandı. Zeytinyağında incir bekletip yiyordu. Bi de Menupin ve Proxeed plus gıda takviyesi kullandı
En çok hangisi etkili olmuştur bilmiyorum
Siz transfer oldunuz mu? Kaçıncı gün şu an?Ahmet hoca tavsiye edince hiç araştırmadım açıkçası ama tam bi hayal kırıklığıydı benim için. Neyse inşallah pozitif sonuç alırızda bunlara değer yaşadığımız süreç hiç kolay değil çünkü
Bizde başlangıçta da çıkış vardı ama sayısı az ve sağlıksızdı. Allah kolaylık versin inşallah sizlereMaşallah çıkış olması az da olsa çok iyi sonuçta bi yumurta bi sperm yetiyor. Biz 2 yıl bekledik çıkış olmayınca mecbur tese oldu.
Evet transfer oldum, bugün 3. günümSiz transfer oldunuz mu? Kaçıncı gün şu an?
Maşallah canımm, hiç umutsuzluğa kapılma. Kaderinde varsa zaten olacak 3. Gün olmuş 5.gün olmuş çok önemli değil. Sıkıca tutunur inşallah sanaEvet transfer oldum, bugün 3. günüm
Rabbim İsteyen herkese nasip eder İnşallahMaşallah canımm, hiç umutsuzluğa kapılma. Kaderinde varsa zaten olacak 3. Gün olmuş 5.gün olmuş çok önemli değil. Sıkıca tutunur inşallah sana
Amin canım, Allah razı olsunRabbim İsteyen herkese nasip eder İnşallahçook teşekkür ederim hepimiz için bol bol dua edicem
Bizim azospermdi 5. Güne götürdüler hepsini 3. Gün olmaz dediler 5. Güne 8 taneden 2 tane kaldı onları transfer ettiler biri tuttu kızım dünyaya geldiArkadaşlar merhaba, eşim azosperm, toplamda 3 embriyonun gelişimi devam ediyo ve yarın 3. Gün transferi yapılacak, embriyoloğa 5. Gün embriyosu daha sağlıklı oluyomuş beklesek olmaz mı dedim, azosperm vakalarında 3. Günden sonra embriyo gelişimi yavaşlıyor dedi. Bilgisi olan, benimle aynı durumda olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim
Yaaa maşallahBizim azospermdi 5. Güne götürdüler hepsini 3. Gün olmaz dediler 5. Güne 8 taneden 2 tane kaldı onları transfer ettiler biri tuttu kızım dünyaya geldi
İnşallah içinizi ferah tutun güzel olacak benim de kafama takılan azosperm durumunda neden tüp bebek şansı düşük sonuçta sperm çıkıyor döllenme oluyor embriyo oluşuyor Ahmet hoca spermler çok iyi dedi bize anlayamadım açıkçasıAhmet hoca tavsiye edince hiç araştırmadım açıkçası ama tam bi hayal kırıklığıydı benim için. Neyse inşallah pozitif sonuç alırızda bunlara değer yaşadığımız süreç hiç kolay değil çünkü
Maşallah rabbim bağışlasınBizim azospermdi 5. Güne götürdüler hepsini 3. Gün olmaz dediler 5. Güne 8 taneden 2 tane kaldı onları transfer ettiler biri tuttu kızım dünyaya geldi
Bende anlam veremiyorum maalesefİnşallah içinizi ferah tutun güzel olacak benim de kafama takılan azosperm durumunda neden tüp bebek şansı düşük sonuçta sperm çıkıyor döllenme oluyor embriyo oluşuyor Ahmet hoca spermler çok iyi dedi bize anlayamadım açıkçası
İnşallah güzel neticeler alır herkes siz bu süreçte negatif düşüncelerden uzak durmaya çalışın Rabbimin izniyle olur her şey nasip olsa da olmasa da elbet hayır vardır bende ikinci transferim için bekleyeceğim Drum izindeydi diye görüşemedik hafta içi bana dönüş sağlanır bakalım hakkımızda hayırlısı olsunBende anlam veremiyorum maalesefspermin döllenmedeki etkisi %30 yazıyor mesela internette asıl önemli olan yumurta ama neden azospermli tüp bebek tedavisinde oran bu kadar düşük anlamıyorum..
Hakkımızda hayırlısı olsun.. inşallah güzel haberler alırızİnşallah güzel neticeler alır herkes siz bu süreçte negatif düşüncelerden uzak durmaya çalışın Rabbimin izniyle olur her şey nasip olsa da olmasa da elbet hayır vardır bende ikinci transferim için bekleyeceğim Drum izindeydi diye görüşemedik hafta içi bana dönüş sağlanır bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?