- 2 Mart 2024
- 167
- 47
- 18
- 29
- Konu Sahibi elif_ece06
-
Belirtilerim var kasıklarım sürekli ağrıyo, göğüslerimde hassasiyet var ama ilkinde de vardı o yüzden hiç umutlanmıyorumNasılsınız kızlar nasıl gidiyor
Tabikii al sen önlemini inşallah güzel haberlerini alırız ya vallahi o kadar ihtiyacım var ki güzel şeyler duymaya inşallah umut olursun hepimizeBelirtilerim var kasıklarım sürekli ağrıyo, göğüslerimde hassasiyet var ama ilkinde de vardı o yüzden hiç umutlanmıyorumilkine göre daha rahatım düşünmüyorum zaten çalışıyorum işlerin koşuşturmasından unutuyorum bile, kendimi yormuyorum, hergün avokado yemeye özen gösteriyorum, protein ağırlıklı besleniyorum. Böyle işte olacağı varsa oluyo zaten ama bende önlemimi alıyorum işte
İnşallah güzel haberler veririm canımTabikii al sen önlemini inşallah güzel haberlerini alırız ya vallahi o kadar ihtiyacım var ki güzel şeyler duymaya inşallah umut olursun hepimize
İnşallah canım kaçıncı günün bugunİnşallah güzel haberler veririm canım
5. Günüm canımİnşallah canım kaçıncı günün bugun
5. Gün embriyosu değil mi? Yarın idrarda çıkması yüksek ihtimal, kan testini mi bekleyeceksiniz5. Günüm canım
Evet 5. Gün embriyosu, ctesi 1 hafta oluyo o zaman idrar testi yapmayı düşünüyorum5. Gün embriyosu değil mi? Yarın idrarda çıkması yüksek ihtimal, kan testini mi bekleyeceksiniz
Siz ne zaman öğrenmiştiniz pozitifi5. Gün embriyosu değil mi? Yarın idrarda çıkması yüksek ihtimal, kan testini mi bekleyeceksiniz
Ben 6. Gün sabahı idrar testinde görmüştüm, ama 5. gün akşam negatiftiSiz ne zaman öğrenmiştiniz pozitifi
İdrar testlerin de kesin çıkacak die Bi kayde yok canım kaçıncı gün kan vereceksinSiz ne zaman öğrenmiştiniz pozitifi
Kesinlikle, geç tutunma vs olabiliyorİdrar testlerin de kesin çıkacak die Bi kayde yok canım kaçıncı gün kan vereceksin
25 nisan dediler ama çok geç değil mi? 13 nisanda transfer oldum, en geç 10. Gün belli olur zatenİdrar testlerin de kesin çıkacak die Bi kayde yok canım kaçıncı gün kan vereceksin
Erken verme bence zamanında ver25 nisan dediler ama çok geç değil mi? 13 nisanda transfer oldum, en geç 10. Gün belli olur zaten
Öylemi diyorsunErken verme bence zamanında ver
Kaçıncı gün embriyosuyduÖylemi diyorsun
5. Gün embriyosuKaçıncı gün embriyosuydu
Evet canım garanti olsun geç tutunabilir sonuçta bi bildikleri varki tarh veriyo doktorlarÖylemi diyorsun
Öylede işte merak ediyo insan, bide negatif olursa o kadar iğneyi ilacı boşuna kullanmayım diye erken test yapayım diyodumEvet canım garanti olsun geç tutunabilir sonuçta bi bildikleri varki tarh veriyo doktorlar
İdrar testini cumartesi yap bence, kan testinide 10. Gün ver, varsa çıkar 10, gün kesinÖylede işte merak ediyo insan, bide negatif olursa o kadar iğneyi ilacı boşuna kullanmayım diye erken test yapayım diyodum
öyle yapmayı düşünüyorum, inşallah pozitifi görürüm bu seferİdrar testini cumartesi yap bence, kan testinide 10. Gün ver, varsa çıkar 10, gün kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?