- 2 Mart 2024
- 167
- 47
- 29
- Konu Sahibi elif_ece06
Benim ilaçları bırakalı 2 gün oldu adet belirtileri yaşıyorum henüz olmadım ama oldum olucam nerdeyse sen 2. Adetinle mi gidiceksin bana ilk adetinle gel yumurtalarına bakalım dedi. Dondurulmuş embriyodan umudum var gerçekten. Bence bu sefer olacak yaa inşallah yani gerçekten hissediyorum aynı zamanlarda olalım daha iyi günler geçmek bilmiyor en azından süreci paylaşırız bişeylerden konuşuruz inşallah güzel haberlerde alırızGerçekten öyle bende buraya yazarak deneyimlerimi paylaşarak hem rahatlıyorum hemde bizim gibi bu yollara yeni giren birine belki bir nebze faydam olur diye yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum bu süreci en iyi süreci yaşayanlar aktarabilir her doktor farklı bir tespit yapıyor zaten bizimde en çok bu söylemler kafamızı karıştırıyor inşallah güzel sonuçlar alacağız ben gönülden inanıyorum çünkü şükür ki şu an deneme sürecindeyiz öyle insanlarla tanıştım ki yıllarca eşinden sperm bekleyen kadınlar hiç sperm çıkmamış sonrası tam çıkışlar olmuş bu sefer kadınların yaşı ilerlediği için ekstra işleri zorlaşmış bu şekilde 47 yaşında bir ablayla tanışmıştım hala umudunu diri tutuyordu bana çok motive olmuştu ikinci transferimiz birbirine yakın tarihler olur zaten bilgilendiririz birbirimizi bende negatifi kolayca atlatmıştım hatta öğrendiğim gün kalkıp makyajımı yaptım süslendim eşimi güzelce karşıladım gayet olağan bir durum olduğunu o da fark etsin diye öyle de oldu eşimde kolayca kabullendi senin adetin başladı mı benim ilaçları bıraktıktan iki gün sonra iki gün koyu lekelenme geldi sonra adet oldum ikinci adetim de Nisan 8-9 gibi olur diye düşünüyorum o zaman 12 gün ilaç tedavisi olacakmış ondan sonra rahim kalınlığına göre transfer belli olacak bakalım