- 2 Mart 2024
- 167
- 47
- 13
- 29
- Konu Sahibi Samsunlu5590
Verin tabikiBiz iğneleri 3 ay kullanacağız doktorumuz öyle demişti yani az kaldı sayılır yarıyı geçtik . Vermekte fayda var aslında değil mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verin tabikiBiz iğneleri 3 ay kullanacağız doktorumuz öyle demişti yani az kaldı sayılır yarıyı geçtik . Vermekte fayda var aslında değil mi ?
Biz salı günü doktorumuza gittik İstanbul'a iğneleri iptal ettti ve bıraktırdı . Menupin nutfeks ve redostim klomen ilaçları verdiVerin tabiki
O yüzden testi önermedi FSH yüksek çıktı o sebepten test yapmanıza şuan gerek yok daha erken dediVerin tabiki
İnşallah güzel sonuçlar alırsınızO yüzden testi önermedi FSH yüksek çıktı o sebepten test yapmanıza şuan gerek yok daha erken dedi
1280 muayene ücreti sprem testi de 750Merhaba arkadaşlar mesut tül doktorun muayene ücretini bilen varmı birde a life ta detayli sperm testi ücretini bilen varmı bizde gideceğiz inşallah bayramdan sonra bizim de sorunumuz azospermi
Merhaba bizde Bursada yaşıyoruz eşim de azospermi kime TESE oldunuz acaba bizde TESE olduk Ocak ayında hiçbir şey çıkmadıSebebini bilmiyoruz doktorlar bir şey demedi zaten hiç memnun da kalmadık orası ayrı .. keşke tese olmasaydık diyorum bazen .. küçükken inmemiş testis geçirmiş eşim
Eşinizdede inmemiş testismi vardı kaç yaşında indirilmişBenim eşimde 6 ay boyunca bu iğneleri kullandı çıkış oldu 3 ay arayla 2 tüp sperm dondurduk, sayı tüp bebek için yeterli mi bilmiyorum ama iğneler işe yarıyor yani canınızı sıkmayın
Hangi doktora gittiniz acaba sizinde eşiniz küçük yaşta inmemiş testis mi olmuşBenim eşimde 6 ay boyunca bu iğneleri kullandı çıkış oldu 3 ay arayla 2 tüp sperm dondurduk, sayı tüp bebek için yeterli mi bilmiyorum ama iğneler işe yarıyor yani canınızı sıkmayın
eşim hipo hipo hastası, centrumda tüp bebek tedavisi gördük ve negatif sonuç aldıkHangi doktora gittiniz acaba sizinde eşiniz küçük yaşta inmemiş testis mi olmuş
Dondurulmuş sperm mi kullanıldıeşim hipo hipo hastası, centrumda tüp bebek tedavisi gördük ve negatif sonuç aldık
Evet canımDondurulmuş sperm mi kullanıldı
Merhabalar nerede tedavi gördünüz acabaBenim eşim tese olmadı. Eşim ilaç kullanıyodu doktorumuz yanına takviye ilaç ve gıdalar önerdi 4 5 ay sonra verdi testte tüp bebek için yeterli sperm olduğu söylendi. Hiç vakit kaybetmeden tedavimiz başlandı