- 3 Eylül 2022
- 2.755
- 2.606
- 63
- 32
- Konu Sahibi Samsunlu5590
Hatırlamam mı canım maşallah Allah analı babalı büyütsün çok sevindim canımmmCanım beni hatırlıyor musun? Çok sevindim inşallah pozitifi görürsün ben doğum yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hatırlamam mı canım maşallah Allah analı babalı büyütsün çok sevindim canımmmCanım beni hatırlıyor musun? Çok sevindim inşallah pozitifi görürsün ben doğum yaptım
Sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim biz hala doktor araştırma peşindeyiz her yerden bir doktor duyuyorz ama kime gtcez blmiyorz vallaBen varım 2 aylık bebeğim var Florya Medicalpark hediye Dağdeviren doktorumuz ürolog ise çağdaş gökhun özmerdiven Allah nasip eder inşallah ilk transferde hamile kaldım.
Sizin hastalığınız neydi pekiBen varım 2 aylık bebeğim var Florya Medicalpark hediye Dağdeviren doktorumuz ürolog ise çağdaş gökhun özmerdiven Allah nasip eder inşallah ilk transferde hamile kaldım
Amin canım haberini bekliyorum inşallahHatırlamam mı canım maşallah Allah analı babalı büyütsün çok sevindim canımmm
Azospermdi sperm yoktu hiç sıfırdı iğne ilaç derken öyle çıktıSizin hastalığınız neydi peki
Merhabaaa test yaptırdınız mı hayırlı haberler almışsınızdır inşallahBilemem ☺ benim 5. Gün taze embriyo doktorum 10 gün sonra test yapabilsin dedi o yüzden yarın sabahtan kan vercem bu zamana kadar başka hiç test yapmadım
Teşekkür ederim düşündüğünüz için dünden beri biraz canım sıkkın akşam biraz kanama gibi lekelenme gibi bi durum oldu kan verdim sabah ama daha çıkmadıMerhabaaa test yaptırdınız mı hayırlı haberler almışsınızdır inşallah
İçinizi ferah tutun ben çok okudum normalmiş bunlar ay inşallah sağlıklı bir bebişiniz geliiirrrr ben heyecanlandım buradanTeşekkür ederim düşündüğünüz için dünden beri biraz canım sıkkın akşam biraz kanama gibi lekelenme gibi bi durum oldu kan verdim sabah ama daha çıkmadı
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. İnşallah güzelde sonuç alırımİçinizi ferah tutun ben çok okudum normalmiş bunlar ay inşallah sağlıklı bir bebişiniz geliiirrrr ben heyecanlandım buradan
İnşallah güzel haberinizi bekliyorumAllahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. İnşallah güzelde sonuç alırım
Bugün biz özel medicalparka gittik doktorumuz bize azosperm hastaların bi tedavi edileni birde tedavi edilmeyeni varmış galiba bizimki edilmeyeninden ama embriyoda görevli doktor geldi birz anltti işte 15 gün sonra test vericek eşim inşallah birşey bulurlar lütfen dua edinBende varım . Bursa'da yaşıyoruz eşim azospermi fakat biz tese olduk çıkmadı . Acikkcasi burdaki tüp bebek merkezlerinden de hiç memnun kalmadik.cunku üroloji doktoru başka bir hastanede ameliyattan sonra bile yanımıza gelmedi... Bahceciye başlamak istiyoruz fakat şuan iğnelerin bitmesini bekliyoruz eşim meriofert ve ovitirelle kullanıyor 3 ay boyunca devam edecek.. umarım bizim de yüzümüze güler mevlam
Bugün biz özel medicalparka gittik doktorumuz bize azosperm hastaların bi tedavi edileni birde tedavi edilmeyeni varmış galiba bizimki edilmeyeninden ama embriyoda görevli doktor geldi birz anltti işte 15 gün sonra test vericek eşim inşallah birşey bulurlar lütfen dua edin
Sonuç nasılİnşallah güzel haberinizi bekliyorum
Merhaba, biz Bülent hoca ile başladık. Eşimde sebebi belli olmayan azospermi var. Cumartesi ilk tese işlemine girecek. Taze transfer için beni de her olasılığa karşı hazırladılar. Yani tüp bebek ilaçları ile hormon takviyesi.Biz de bahçeci ile başlayacağız Bülent hocaya azosperm için giden var mi ??sd2 kademesindeyiz şuan yani gelişmemiş sperm . Olgunlaşması için iğne kullanıyoruz .
Kesinlikle, tese vs olmadan A Life ta tedaviyle doğal çıkışlarımız başladı bizim bu ayBen gitmedim ama microtesede de çıkmaynca Ankara da a life hastanesi Semra hanıma gidiyorlar orada ki ürologlarla vitamin takviye ilaç iğne vs kullandırarak doğal yoldan sperm çıkışı sağlanmaya çalışılıyor isterseniz bi araştırın
Test ücreti 750Merhaba arkadaşlar mesut tül doktorun muayene ücretini bilen varmı birde a life ta detayli sperm testi ücretini bilen varmı bizde gideceğiz inşallah bayramdan sonra bizim de sorunumuz azospermi
Canım biz A life gitmedik bulunduğumuz şehirde doğal çıkış oldu tüp bebek denedikKesinlikle, tese vs olmadan A Life ta tedaviyle doğal çıkışlarımız başladı bizim bu ay