• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azosperm doktor tavsiyesi

Merhaba arkadaslar . Azosperm sebebi ne acaba eslerinizin. Benim eşimde azosperm . Tupbebege başladık tese olacakti eşim ama ignelere ters tepki verdi vücudum iptal oldu tedavim . Bidahaki ay basliycaz yeni bir tedaviye. Benim eşimde tikanikliga bagli azosperm var dedi doktor

Merhaba arkadaslar . Azosperm sebebi ne acaba eslerinizin. Benim eşimde azosperm . Tupbebege başladık tese olacakti eşim ama ignelere ters tepki verdi vücudum iptal oldu tedavim . Bidahaki ay basliycaz yeni bir tedaviye. Benim eşimde tikanikliga bagli azosperm var dedi doktor
Herkesten bı sebep duyuyorum ama bizimkine bir sebep sylemedi hocamız niye olduğunu bile bilmiyorum sadce küçükken ateşli havale gecrdi mi dye sordu onuda eşim gecrmis evet dedik o kadr

Benim kaşığımda ağrı oluyor bazen bel ağrısı ama öyle farklı belirtiler yok 🧡 ve benim de ilk transfer ve tek yumurta 🥹
Benim geçenlerde sanki adet öncesi ağrı olur gibi oldu o kadar şimdi hiç bişeyim yok gayet iyiyim ama genel olarak dinleniyorum. Yarın sabah kan vercem 🥰

Kızlar aranızda eşinizin azosperm hastası olduğunu söyleyip sonradan spermleri olup hamile kalan var mı tedavi görenleriniz var mı bana yardımcı olabilir misiniz
Ben varım 2 aylık bebeğim var Florya Medicalpark hediye Dağdeviren doktorumuz ürolog ise çağdaş gökhun özmerdiven Allah nasip eder inşallah 🤲🏼 ilk transferde hamile kaldım

Back