- 18 Şubat 2024
- 12
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi Samsunlu5590
Kızlar aranızda eşinizin azosperm hastası olduğunu söyleyip sonradan spermleri olup hamile kalan var mı tedavi görenleriniz var mı bana yardımcı olabilir misiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz varız. Şuan embriyo transferi oldum. Hayırlısıyla hayırlı haber almayı bekliyoruz.Kızlar aranızda eşinizin azosperm hastası olduğunu söyleyip sonradan spermleri olup hamile kalan var mı tedavi görenleriniz var mı bana yardımcı olabilir misiniz
Bende transfer oldum bekliyorum eşin microtese mi olduBiz varız. Şuan embriyo transferi oldum. Hayırlısıyla hayırlı haber almayı bekliyoruz.
Evet oldu ama onda da bişey çıkmadı 0Bende transfer oldum bekliyorum eşin microtese mi oldu
Ben gitmedim ama microtesede de çıkmaynca Ankara da a life hastanesi Semra hanıma gidiyorlar orada ki ürologlarla vitamin takviye ilaç iğne vs kullandırarak doğal yoldan sperm çıkışı sağlanmaya çalışılıyor isterseniz bi araştırınEvet oldu ama onda da bişey çıkmadı 0
Benim eşim tese olmadı. Eşim ilaç kullanıyodu doktorumuz yanına takviye ilaç ve gıdalar önerdi 4 5 ay sonra verdi testte tüp bebek için yeterli sperm olduğu söylendi. Hiç vakit kaybetmeden tedavimiz başlandıBende transfer oldum bekliyorum eşin microtese mi oldu
Bizimde öyle oldu çok şükür yeterli sperm var dediler canım 13 şubatta transfer oldum bekliyorumBenim eşim tese olmadı. Eşim ilaç kullanıyodu doktorumuz yanına takviye ilaç ve gıdalar önerdi 4 5 ay sonra verdi testte tüp bebek için yeterli sperm olduğu söylendi. Hiç vakit kaybetmeden tedavimiz başlandı
İsimleri ne doktorlarinBen gitmedim ama microtesede de çıkmaynca Ankara da a life hastanesi Semra hanıma gidiyorlar orada ki ürologlarla vitamin takviye ilaç iğne vs kullandırarak doğal yoldan sperm çıkışı sağlanmaya çalışılıyor isterseniz bi araştırın
Yaaa bende 13 Şubat'ta transfer oldum bende bekliyorumBizimde öyle oldu çok şükür yeterli sperm var dediler canım 13 şubatta transfer oldum bekliyorum
Ürologların isimlerini bilmiyorum ama Semra hanım varmış orada embriyolog. Arama kısmına a life yazın bir sürü konuşma çıkar eskilerdenİsimleri ne doktorlarin
Teşekkür ederim canım inşallah bu kadar uğraştığımıza değerİkinizin adına hayırlısı olur inşallah sizin adınıza sevindim gerçekten
Aaaa ne güzel inşallah güzel haberler de veririzYaaa bende 13 Şubat'ta transfer oldum bende bekliyorum
Buldum mesut tül üroloji dokturu hayırlısı ya inşallah bı doktor bulup bizde tedavimize başlarızÜrologların isimlerini bilmiyorum ama Semra hanım varmış orada embriyolog. Arama kısmına a life yazın bir sürü konuşma çıkar eskilerden
İnşallah heyecanla kan vereceğim günü bekliyorum bendeAaaa ne güzel inşallah güzel haberler de veririz
Merak etme canım içini rahatlatmak için demiyorum çok örnek gördüm spermler küçük hücreler zamanla vücutta tek tük de olsa üretiliyor. Tüp bebek için yeterli sayıda çıkarBuldum mesut tül üroloji dokturu hayırlısı ya inşallah bı doktor bulup bizde tedavimize başlarız
Bende canım ilk denemen miİnşallah heyecanla kan vereceğim günü bekliyorum bende
Evet ilk deneme tek embriyoBende canım ilk denemen mi
İnşallah dediğiniz gibi olurMerak etme canım içini rahatlatmak için demiyorum çok örnek gördüm spermler küçük hücreler zamanla vücutta tek tük de olsa üretiliyor. Tüp bebek için yeterli sayıda çıkar