Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

kızlarrrr azimli olmalıyız ne olur..bakın etrafa manken gıbı kızlar var bızım onlardan ne eksiğimiz var fazlamız varr..:KK5: ben kendımı bılıyorum mesela hayatta 50 kılo olamam hayatımda hatırlamıyorum 50 kılo olduğum zamanları ama 72 de olmamam gerek yanı boyuma gore fazla...
ne olur azcık dayanın onu yeme bunu yeme de yapmak cok doğru deıl ama arada da olsa tatlı yıyebılırız her zmn deıl..bunu yasam seklıne donusturmek onemlı 2 ay dıkkat edıp sonra salarsak kendımızı yıne kilo alrıızz

Kesinlikle katılıyorum canım sana.. Evet bırakmamalıyız.. Ama diğer yazımdada belirttim emin ol bu diyetin morelle bile çok etkisi varmış bunu daha iyi anladım :KK43:
çok kötü günler geçiriyorum tam anlamıyla uyamasamda inanki abartmadım.. Tartıldım kiloda vermedim ama almadımda :KK43:
Evet bende senin gibi düşünüyorum. Kilo verdiğimiz gün ödüllendirebiliriz kendimizi diye düşünüyorum bende caanım..

çok doğru diyosun bende onun farkındayım tamamen yapı meselesi , aslında bi diyete başladığım zaman ve sonuna kadar sabırla devam ettirdiğim sürece işe yarıyor kilo alıyorum fakat işin garibi yemek yemekten sıkılıyorum çoğu zaman komik belki ama öyle hatta kimi zaman acıksam bile yemek yemiyorum, atıştırma olarak geçiştiriyorum. ve yine herkese de farklıdır bu durum ama ben çok mutlu olayım yada çok stresli, üzgün böyle zamanlarda iştahın (i) 'si bile olmuyor o derece :KK43:(

size tavsiyem belki klasik bilindik şeylerdir ama çevremde bunların olumlu etkilerini gördüm.. Porsiyon küçültmek, ( ee o zaman da doymuyoruz ki dediğinizi duyar gibiyim ) fakat böyle durumda kalorisi az birşey atıştırılabilir mesela yemekten sonra tatlı yerine bir elma hem tok tutar hemde az da olsa tatlı krizinin önüne geçebilir... ve ekşi şeylere ağırlık vermek mesela vişne kompostası (şekersiz ev yapımı olursa daha etkili) yada direkt vişne tüketimi ( annem bunun sayesinde bayağı kilo vermişti ) sizlerede tavsiye ederim.. Gerçekten kilo vermekte almak da çok zor ve en önemli şey burda sabır ...

Canım benim teşekkür ederim paylaşımların için.
Evet yapı meselesi. .Dedim ya kuzenlerim iskelet gibiler ama bir yiyorlar görmen lazım.. Ben onların yediğini yesem yemin ederim bi bu kadar daha olduğum kesindir :KK43:
metobolizma meselesi ayrıca.. Benim birde wc ye gidememe gibi bir sorunum var :KK43: bununda etkisi büyükmüş. Doktorum söyledi :KK43:
Bak sen hiç yiyemediğini söylüyorsun.. Yapı işte :KK43: Bende yemek yeemek için çıldıryorum.
Anccak ara öğünleri atlamazsam böyle bir sorun yaşamıyorum.. Bunun farkına vardım en azından.

valla cnm dıkkat etmezsen alırsın verdiklerini ona gore..

ohooooo aferin sana :KK20::KK20:

bak canım az yıyıpte yıne de olmuyorsa demek bısey var :26: bi doktora git gidemiyosan bizim yediklerimizi uygula ne bilim..ama pes etme lütfenn ne olurr:18:

Denicemmm canimmmm :)

Canım benim teşekkür ederim paylaşımların için.
Evet yapı meselesi. .Dedim ya kuzenlerim iskelet gibiler ama bir yiyorlar görmen lazım.. Ben onların yediğini yesem yemin ederim bi bu kadar daha olduğum kesindir :KK43:
metobolizma meselesi ayrıca.. Benim birde wc ye gidememe gibi bir sorunum var :KK43: bununda etkisi büyükmüş. Doktorum söyledi :KK43:
Bak sen hiç yiyemediğini söylüyorsun.. Yapı işte :KK43: Bende yemek yeemek için çıldıryorum.
Anccak ara öğünleri atlamazsam böyle bir sorun yaşamıyorum.. Bunun farkına vardım en azından.

Ne demek tatlım ben teşekkür ederim.. İnşallah herşey yavaş yavaş istediğimiz gibi olur, aslında hemen oluverse daha iyi olucak ama olmuyo işte sabır ve gayret... Bende arada bulduğum olumlu sonuç verdiren diyetleri sizlerle paylaşırım. İnşallah herkes hedefindeki kiloya ulaşır.

Arkadaşlar sakın sporsuz zayıflamaya çalışmyayın yosa sarkıntılarınız olur :d

$44.jpg

Ne demek tatlım ben teşekkür ederim.. İnşallah herşey yavaş yavaş istediğimiz gibi olur, aslında hemen oluverse daha iyi olucak ama olmuyo işte sabır ve gayret... Bende arada bulduğum olumlu sonuç verdiren diyetleri sizlerle paylaşırım. İnşallah herkes hedefindeki kiloya ulaşır.

Amin canım benim inşallah..
Ahh nerde keşke olsa ama olmuyor işte :KK43:
Evet canım paylaşırsan seviniriz...
Çok çok teşekkür ederim. İnşallah.

Ayy alya88 bu cankizzz beni öldürcek :KK43: demezmi bana diyeti bıraktım diye
deliye döndüm.. Biz bu yola beraber çıktık bırakmak olurmu hiç..
Bak arkadaşlarımızda bizimle beraber.. Birdaha böylesini nasıl bulursun ???
cankızzzzzzzzzzzz

Bulamamm tabiii senin gibi siskoyuu nerden bulcammm birdaha :)

Kesinlikle katılıyorum canım sana.. Evet bırakmamalıyız.. Ama diğer yazımdada belirttim emin ol bu diyetin morelle bile çok etkisi varmış bunu daha iyi anladım :KK43:
çok kötü günler geçiriyorum tam anlamıyla uyamasamda inanki abartmadım.. Tartıldım kiloda vermedim ama almadımda :KK43:
Evet bende senin gibi düşünüyorum. Kilo verdiğimiz gün ödüllendirebiliriz kendimizi diye düşünüyorum bende caanım..

ayenn canım ınsallah hersey cok guzel olcak

ara : bir portakal,lipton kayısılı şekersiz form çay

X