- 5 Kasım 2012
- 10.099
- 10.145
kesınlıkle vazgeçmeyı düşünmuyorummmm 25 yaşında 1 yaşında oğlum var ve masa başı çalışıyorum vermem lazım
Verirsinn canimmmm üzülme:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kesınlıkle vazgeçmeyı düşünmuyorummmm 25 yaşında 1 yaşında oğlum var ve masa başı çalışıyorum vermem lazım
bnde hazırana kadar 10-15 kılo vermem lazım kızlarr valla...hedefff zor yaaa
ınsallah canım yazın tatılde incecık olmam lazımm veremezsın dıyen esım gorsunnnnnnnn....
kızlar yulaf kepeğini duydum bugün sindirime yardımcıymış aynı zamanda da tok tutuyomuş ara öğünlerde yoğurtla karışıtırılıp yenebilir.deneyenınız varmı ve nerde satılır biliyormusunuz.yarın almayı düşünüyorum ben..iyice taktım bu zayıflama işine araştırmacı gazeteci gibi oldum
ben denedim yulaf kepeğini gerçekten işe yarıyo.1 hafta boyunca sadece akşam yemeklerinde yulaf kepeğini yedim ve 2.5 kilo vermiştim :)
bu arada akşam yemeğimi de yazayım 4 adet ızgara köfte,brokoli salatası,1bardak ayran..
kabul edersenız bende aranıza katılmak ısterım,diyet yaparken motivasyona ihtiyacım var.1haftadır diyetteyim sürekli kkdayım yeni üye oldum.gerçekkten insanı motive eden bir site 5 günlük diyet sonucu 2 kilo vermişim.bu ödemmi yağmı bilmiyorm tabi.5gün sonra tekrar tartılıcam vermem gereken 4kilo kaldı umarım başarırım :) boyum 183cm,kilom 75.600gr ile başladı şuan 73.600.(2 yaşında bir oğlum var bu arada :)
bende zayıflamak istiyorummm
10 kilo vermem lazım
bende zayıflamak ıstıyorum.bugun 5 gunum azımle devam edıyorummm 15 marta kadar en az 10 kılo vermem lazımmm
bugün isveç diyetine başladım
13 günde 5-6 kilo verebilirim inşallahh
sizler ne diyeti yapıyorsunuz:44::44:
ınsallah canım yazın tatılde incecık olmam lazımm veremezsın dıyen esım gorsunnnnnnnn....
kızlar yulaf kepeğini duydum bugün sindirime yardımcıymış aynı zamanda da tok tutuyomuş ara öğünlerde yoğurtla karışıtırılıp yenebilir.deneyenınız varmı ve nerde satılır biliyormusunuz.yarın almayı düşünüyorum ben..iyice taktım bu zayıflama işine araştırmacı gazeteci gibi oldum