Huhu siskoooo yazsanaaa nolduuuu
Dubam yazdim yaaa :) hatta kactim byee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Huhu siskoooo yazsanaaa nolduuuu
Hehehe :)) vermezki telini :)) verirmiiii ben kacar askim imkan buldukca girerim esim evimize gelmis bizi bekkiyor optum koskocamann iyi geceler bye
Dubam yazdim yaaa :) hatta kactim byee
Lazim diye elimden aliyo telefonu :))
Kiz kapris yapmaaa nolur ama heryerden bekleniliyorummm paylasilmazim napim
Hoşgeldin canım benim. Canım doktorum bana şeker ilacına başladı sabah, akşam içiyorum. İlacın tok tutucu özelliği varmı bilmiyorum. Ama önceden yapamadığım diyeti yapabiliyorum. Dediğin gibi galiba ilacında etkisi var. Yana vücudumda bozuk olan şeyleri ilaç düzeltiyor ben kendime hakim oluyorum.
Kullandığım ilaç Glifor 1000 mg. ..
Önceden saatte bir acıkır yemek yerdim..
Sen neler yaptın canım benim ? nasıl gidiyor ?
şişman kadının duası . . . : "allah' ım eğer beni zayıflatman mümkün değilse,, bütün arkadaşlarımı şişmanlat lütfen. . . . Amin" :d
Merhaba ben de araniza katilmak istiyorum :) 50 kiloyum boyum kisa oldugu icin biraz kilo vermem lazim.benim sorunlu bolgwm basenlerim ve bacaklarim.6 kilo vermek istiyorum.basaririm insallah
kabul edersenız bende aranıza katılmak ısterım,diyet yaparken motivasyona ihtiyacım var.1haftadır diyetteyim sürekli kkdayım yeni üye oldum.gerçekkten insanı motive eden bir site 5 günlük diyet sonucu 2 kilo vermişim.bu ödemmi yağmı bilmiyorm tabi.5gün sonra tekrar tartılıcam vermem gereken 4kilo kaldı umarım başarırım :) boyum 183cm,kilom 75.600gr ile başladı şuan 73.600.(2 yaşında bir oğlum var bu arada :)
nasıl bir diyet uyguluyosun
kabul edersenız bende aranıza katılmak ısterım,diyet yaparken motivasyona ihtiyacım var.1haftadır diyetteyim sürekli kkdayım yeni üye oldum.gerçekkten insanı motive eden bir site 5 günlük diyet sonucu 2 kilo vermişim.bu ödemmi yağmı bilmiyorm tabi.5gün sonra tekrar tartılıcam vermem gereken 4kilo kaldı umarım başarırım :) boyum 183cm,kilom 75.600gr ile başladı şuan 73.600.(2 yaşında bir oğlum var bu arada :)
teşekkür ederim..hoşbuldumm
ben sabah kalkınca sirkeli ılık suyumu içiyorum öncelikle,kahvaltım fix haşlanmış yumurta,zeytin peynir maydanoz ama hiç ekmek yemiyorum.doyurucu oluyo yinede yumurtayı tavsiye ederim herkese tok tutuyo :)
öğle: sebze yemeği yoğurt salata ekmeksiz gene
akşam:ızgara ya da fırında yaptığım balık,tavuk,et den birisi.bazen öğle ve akşamın yerı değişmiş oluyo :)
aralarda marketlede satılan şu karışık çiğ kuyemişlerden aldım küçük bir avuç onlardan yiyoruum.sallama 5i1yerde içiyorum.kısacası ben ekmek.pilav makarnayı,tatlıyı ,kolayı çok içerdim onnunları hayatımdan çıkarınca kilolarda gitmeye başaldı.