Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Victoria secret mankenlerini gördükce kendimi 365 yerimden pıçaklayasım geliyo.Allah herkesten alıp onlara vermiş :)

SLM kızlar..nasıl gıdıyor dıyet :)
ben hasta oldum (grip) o yuzden dıyet mıyet kalmadı vallaa..iyi yiyip ilaçlarımı içmem gerekiyorr

SLM kızlar..nasıl gıdıyor dıyet :)
ben hasta oldum (grip) o yuzden dıyet mıyet kalmadı vallaa..iyi yiyip ilaçlarımı içmem gerekiyorr

Merhaba canım benim.. Hoşgeldinnnn.
Şükür bitanem gayet iyi gidiyor. Yok bir problem. Bozmacada yok şükür :)
Canım benim sanada çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. İnşalah en kısa zamanda iyileşirsinde aramıza dönersin.

Şikayet var senden bak ihmal ediyorsun bizi olmuyor

valla canımcım bende ayın 1 ınde doktora gıtcem ya artık ozaman tam baslarım dıyetee

şişman kadının duası . . . : "allah' ım eğer beni zayıflatman mümkün değilse,, bütün arkadaşlarımı şişmanlat lütfen. . . . Amin" :d

Küçükken bikeresinde öğretmen bana ceza verdi diye ağlarken sümüğüm baloncuk olmuştu ve ben havalanarak okuldan eve kadar uçmuştum. :)

Bu fazla kilo,bu göbek..sırf o son lokma arkamızdan ağlamasın diye var... Biz anneden böyle gördük :))))

canimm tamamm yaziyorr eklenti ekle diye girdim bos bir sayfa var nereye bascam nasil koycamm

ınsallah bozmam canım benım..senın bozmadan devam etmene cok sevındım masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…