Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Günaydın arkadaşlar..

Dün doktorumun verdiği listeye harfiyen uydum 2 günlük çorba diyetimdi ..
Bugün 2.günüm ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Halsiz, yorgun, bitkin hissediyorum midemde bir kazınma oluyor devamlı yemeğin başına oturduğumda da öyle hızlı hızlı yiyemiyorum ( noluyor bana yarappem ( bugün akşam son günüm yarın sebze yiyebileceğmi. Sonra p.tesi salı yine çorba diyetim olacak (((((((((( ALLAHIM SABIR VER BANA (

Akşam
2 tabak çorba içtim (Limitsiz dedi doktor dilediğin kadar iç)
salata yedim

gece açlıktan ölüyordum ama yemedim birşey.

Bu Sabah
2 Domates
2 kk beyaz peynir
2 dilim ekmek
1 şekersiz çay

2 bardak su

midemde hala bir kazınma varrrrrrrrrr

Canimm benimmm ilerdee coook pismann olursunnn bencee yap evin borcunuda yavas yavas halledersinizz allahin izniylee

Geldimmmm birtanemmmmmm canimm naberrr napionnn

Ayyyy kiyamammmmmm ben askitomaaaa acikmistaaaaa oy oyy:)

Ayyyy kiyamammmmmm ben askitomaaaa acikmistaaaaa oy oyy:)

Günaydın bebeğim benim.
Ayy kankim ya bilmiyorum ben bide hamile kalınca çok kilo alıyorum sorma oğlumda 30 kilo aldım 100 kilo ile doğum yaptım ((
o korkumda var bitanem .. ama pişman olacağımı biliyorum ( offff

Hoşgeldin birtanemmm nerelerdesin yaf niye beni bekletiyorsun buralarda

ben iyiyim biraz aç gibiyim okadar

sen neler yaptın aşkım.

Hassas yürekler taşıyoruz, camdan, çatlayan, buğulanan, kırılan.. !!! Candan dost arayışımız bu yüzden, camdan anlayan... !

elinde kireçlenme olan dedeme calgon kireç önleyici içirdim şu an çok daha iyi sanırım . hiç seside çıkmıyo dedeeeeeee :)))

Kilo mu önemlii yoksa senin evladinmi
kilolarini gine verirsinn ama yaslandiginda bakcaksinki tek cocugun var allah yasadmasinn ama hadi ogluna birsey olduu tek kalacaksin ozamann
wallaa napiyimmm seniii düsündüm nezamann telefonuna internet baglatcak bu diyee
buarada 100grammcikk daha vermisimmm:)

Tabiki bebeklerim önemli oğluşum olacak çocuklarım önemli sus be sus basma yarama deşme yaramı delimi ney ya
aşka getircek gitcem bu akşam yapcam bi bebek
Off ya doğru diyonda kim bakcak bebeğe senmi (
benim bebeklerimde bi tatlı oluyor sorma oğlum 4,250 gr. doğmuştu.. Tombalak

Baaaak 100 grm :) aferim kız başarcan sen bu işi aferim ben hala dr.da tartılmayı bekliom..

Pudrayla beyaz tenli olayım derken böyle bi tövbe estağfurullah rahmetli gibi olan kızlar var. :))

kadınları 3 şey mutlu eder :
Güven, sağlık, dürüstlük, hediye, sürpriz, aşk, para, araba, jaguar derili çanta, villa, kuaför, limitsiz kredi kartı, kolye, bilezik, kuaför, makyaj, spor aletleri.

Wallaaa sen bilirsinn ben sana söyledimmm yapmazsan basini tasdan tasa vurursunn
Annen yada kaynanan yokmu onlar baksinn yok diyorsan ben bakarimm canimmm benimm :)
Hem belki kizin olurr :):)
Canimm iyimi sencee 100gramm yoksa cok mu azz

Wallaaa sen bilirsinn ben sana söyledimmm yapmazsan basini tasdan tasa vurursunn
Annen yada kaynanan yokmu onlar baksinn yok diyorsan ben bakarimm canimmm benimm :)
Hem belki kizin olurr :):)
Canimm iyimi sencee 100gramm yoksa cok mu azz

Annem çalışıyor.. kayınvalide köyde yaşıyor.. çocuğu yapıp köye göndersem olmaz len annem işyerinde bakamaz
benden sana KADERE BAK şarkısı gelsin gülüm
ayy kız istiom ben kızzzzzzzzzzzzzzzzzzz

1 aydamı 100 gr verdin şişkom :)) ?? nezaman diyete başladın
toplamında kaç kilo verdin onu söyle aşkım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…