evet bu yüzden oğluma çok üzülüyorum. Hep dile getiriyor bir kardeşim olsaydı diye..
Bu aralar eşime yapalımmı demek geliyor içimden ama cesaretimde yok.
Oğlum çok hasta oldu 7 yaşına kadar hastanelerden çıkmadık bu yüzden 2.ciye cesaret edemedik canım.
Ama çalışmam şartev aldık borcunu ödüyoruz (
Bende öptüm canımın içi seni kocaman
Oyyyy kurban olduğum kıyamam ben sana .. Kız yerim ben seni.. BUSEBİYOTİK içseydin bidaneiyi gelirdim herbiyerine
Akşam sende benim aklıma geldin ama netim yoktu maalesefbisey yapamadım işte fiz faciriz işte
Hadi ama saat kaç oldu sen hala yoksun ben burda seni bekliyorum. noolur gel artıkk
:) hahahah canım benim yaa geldim bebeğim .. geldim güzelimmmm... ŞİŞKOM geldimmmmmmmmmmmmmm GÜNAYDIN
Günaydın arkadaşlar..
Dün doktorumun verdiği listeye harfiyen uydum 2 günlük çorba diyetimdi ..
Bugün 2.günüm ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Halsiz, yorgun, bitkin hissediyorummidemde bir kazınma oluyor devamlı yemeğin başına oturduğumda da öyle hızlı hızlı yiyemiyorum ( noluyor bana yarappem ( bugün akşam son günüm yarın sebze yiyebileceğmi. Sonra p.tesi salı yine çorba diyetim olacak (((((((((( ALLAHIM SABIR VER BANA (
Akşam
2 tabak çorba içtim (Limitsiz dedi doktor dilediğin kadar iç)
salata yedim
gece açlıktan ölüyordum ama yemedim birşey.
Bu Sabah
2 Domates
2 kk beyaz peynir
2 dilim ekmek
1 şekersiz çay
2 bardak su
midemde hala bir kazınma varrrrrrrrrr
Ayyyy kiyamammmmmm ben askitomaaaa acikmistaaaaa oy oyy:)
Günaydın bebeğim benim.
Ayy kankim ya bilmiyorum ben bide hamile kalınca çok kilo alıyorum sorma oğlumda 30 kilo aldım 100 kilo ile doğum yaptım((
o korkumda var bitanem .. ama pişman olacağımı biliyorum( offff
Hoşgeldin birtanemmm nerelerdesin yaf niye beni bekletiyorsun buralarda
ben iyiyim biraz aç gibiyim okadar
sen neler yaptın aşkım.
Kilo mu önemlii yoksa senin evladinmi
kilolarini gine verirsinn ama yaslandiginda bakcaksinki tek cocugun var allah yasadmasinn ama hadi ogluna birsey olduu tek kalacaksin ozamann
wallaa napiyimmm seniii düsündüm nezamann telefonuna internet baglatcak bu diyee
buarada 100grammcikk daha vermisimmm:)
Diyet ekmeği gibiyim Bugün ;
Tadım tuzum yok......!!!! :))
elinde kireçlenme olan dedeme calgon kireç önleyici içirdim şu an çok daha iyi sanırım . hiç seside çıkmıyo dedeeeeeee :)))
Amann da amannn nolmuss benim siskomaa :)
Tabiki bebeklerim önemlioğluşum olacak çocuklarım önemli sus be sus basma yarama deşme yaramı delimi ney ya
aşka getircek gitcem bu akşam yapcam bi bebek
Off ya doğru diyonda kim bakcak bebeğe senmi(
benim bebeklerimde bi tatlı oluyor sorma oğlum 4,250 gr. doğmuştu.. Tombalak
Baaaak 100 grm :) aferim kız başarcan sen bu işiaferim ben hala dr.da tartılmayı bekliom..
şişko patatesim bisiy olduğu yok sözü beğendim yayınladım okadar
Sende facebook varmı bebek
Pudrayla beyaz tenli olayım derken böyle bi tövbe estağfurullah rahmetli gibi olan kızlar var. :))
Wallaaa sen bilirsinn ben sana söyledimmm yapmazsan basini tasdan tasa vurursunn
Annen yada kaynanan yokmu onlar baksinn yok diyorsan ben bakarimm canimmm benimm :)
Hem belki kizin olurr :):)
Canimm iyimi sencee 100gramm yoksa cok mu azz