AH BİDE ÇOk su içebilsem belki olurda çok suda içemiyorum
şükür yok biseyim
MİDEM KAZINIYOR.
Allahım bana sabır ver midem kazınıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr(
Acıkmamam lazım, acıkmamalıyım
Ismin berbatttt babaneminn adi SIDIKA
yasim 22
avusturyada dogdum burda yasiyorum
2tane kizim var biri 1yasinda biri 3yasinda
Calismiyorumm mesleyim bile yok cok isterdim olsun ama hastaligimdan dolayi olmadii
bukadar yetermii :):)
Sende biraz anlatt bakiyimm:)
Ha birde konyaliyimm
Deme öle sıdıka deme öle yaf
Ayy allah bağışlasın 22 yaşında 2 uşak :) NE Acelen vardı kızım yangından malmı kaçırıyordun
Olsun ev hanımlığıda güzeldir. Bakımlı ol bak paspal durma evde :) anlarsin ya
Buse aşkım benim adımdayaşım 34 de ben 33 diyorum herkeze yaşlandım yaf sorma
1 oğluşum var ablası dünyalar tatlısı 11 yaşında. Özel bir firmada muhasebeciyim.
İstanbulda oturuyorum
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim. :)
Ama ben çıkıyorum bişey yazmadın bitanem?
Kankam benim mesai bitiyor hazırlanmam gerek saad 17,30 . Yarın sabah 10 DA yanındayımBekle beni anacım geliyorum
Sen bol bol ye tamam mı
ben acıkmayacağım söz
SEVİYORUM seni çok kendine iyi bak bebeğim
iyi akşamlar
muck bye
aşkım başka bebek yapamıyorum çalıştığım için
ama şimdi çıkmam gerek oğluşum evde yalnız korkuyorum allah'a emanet kalıyor
sporada gidemicem bugün kendimi iyi hissetmiyorum
inan bende gitmek istemezdim ama trafiğe kalmamam gerekiyor
seni çok sevdim iyiki varsın bitanem.
kendine iyi bak .. yarın gel beni ihmal etme olurmu.
muck bye
Birtanemmmmm .. Teşekkür ederim. Darısı başına diyeyim o halde.. Eminimki sende başarabilirsin.
Canımın içi ben 2 Ocak'da diyetisyene gidip o gün diyete başladım. Ay'ın 15 de tartıldığımda 4 kilo vermiştim. Diyetisyen 15 güne göre çok fazla vermişsin dedi ama ben bi sevindim sorma gitsinBirşeyde yapmadım inanırmısın.. Hatta bir gün öncesinden pasta bile yemiştim.. Yalnızca şu 3 beyazdan uzak durdum. Birde listeyi uyguladım.
Ayrıca kilo vermemi beklemiyordum. Diyetisyenede özür diliyerek söylemek istiyorum bu kısmı inanmamıştım. Hatta birdaha gitmem diyordum çünkü.. Okadar çok yiyecek şey verdiki ben bunlarla kilo vermem alırım diye düşünüyordum . Hakkını yemişim kadının. Allah razı olsun ondan. Anneme söylediğimde şok oldu annem. Çünkü aa sen baya baya yiyorsun nasıl verdin okadar kiloyu dedi .. Bendeki kasılmayı anlatmıyorum bile sana:))))))))))))
Ay'ın 30'da tekrar diyetisyende kontrolüm var .. Ogünden beri tartılmıyorum kendime o gün hediye edeceğim kilo veriliş nedenim olsun diye... bÖYle be aşkım.. dene gör başarırsın..
Öptüm kocaman
Ama oglusunn hep tek kalacakk bence kardes oda isterr:)
Sende calismaaa nolcak sankii:)
Evett cook yordumm demi seni spora halin kalmadiii:)
Sendeeee iyiki varsinnnnn öpüldünnn
buse_33 listeye başladım ilk gün için gayet iyiiydi:) olacak inşallah...:) evet aslında baya yiyecek var...süpersin...darısı bana...
kızlar ben de burdayım sayfaların hepsini okudum
yarın 10 da görüşürüz. unutmadım hiç birinizi siz de unutmayın
kankimmm wallaaa uyku tutmadiiiii özledimmm seniiiii
offfff daha 7 saat filan varrrrr