Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

ee sabah ettım öğlen ettım aksma yemeğe davetliyiz yemesen olmaz ayıp yesen kilo alıyorum offffffff..

saol tatlım

ohh sirkeli su demek bende düşüneyimm ...

afiyet olsunnnnnnnnnnnn...kilocuklarınn kaybolsun inşallah :KK9:

Insallahhh kaybolurrrr :)
Sende ic sirkeli su belki faydasi olur

Selam kizlar nasilsiniz? ben o kadar yogundumki bugün anlatamam hiç zamanim olmadi

bugün tiroid kan tahlilimi ve ultrasonu doktora götürdüm, ve tahmin ettigim gibi hiçbir$ey vermedi, tiroidin büyümü$ ama yinede normalin üstünde degil dedi, arti nodüllerin çok büyük degil dedi hatta geçen seneye göre küçülmü$ler dedi...
birde ben $imdi ameliyat olmani istemiyorum dedi çünkü ameliyat olanlar hiç memnun degilmi$ ve hatta birçogu çok kilo almi$ ameliyattan sonra...
simdilik her yil kontrole devam dedi

yorgunlugum d vitamini eksikligindenmi$
kabizlik için ilaç verdi
çok kilo aldigimi farketti bilgilerimde 57 kilo yaziyordu, beni tartti farkli bir tartisi var orda 68.5 çiktim ama öyle degil daha fazlayim, çok çabuk kilo aliyorum dedi, cevabi ise "belki tiroidin biraz etkisi vardir" oldu, napalim diyetten ba$ka yapcak bir$ey yok

Kizlarrr ben bugünn hamburger yedimmm :KK43::KK43:

ayy ben hayatimda hiç tüm hamburger yemedim!! hep bir lokma falan yemi$imdir, tadini seviyorum ama bayilmadigim için yememeyi tercih ediyorum :) benim derdim $ekerle..

Oyle yapcam artık canımj..h.sonuda full spor yapcam yaa..

ara : 1 portakal

eee ne yaptin canimm? çok kaçirdinmi davette?

Selam kizlar nasilsiniz? ben o kadar yogundumki bugün anlatamam hiç zamanim olmadi

bugün tiroid kan tahlilimi ve ultrasonu doktora götürdüm, ve tahmin ettigim gibi hiçbir$ey vermedi, tiroidin büyümü$ ama yinede normalin üstünde degil dedi, arti nodüllerin çok büyük degil dedi hatta geçen seneye göre küçülmü$ler dedi...
birde ben $imdi ameliyat olmani istemiyorum dedi çünkü ameliyat olanlar hiç memnun degilmi$ ve hatta birçogu çok kilo almi$ ameliyattan sonra...

kabizlik için ilaç verdi
çok kilo aldigimi farketti bilgilerimde 57 kilo yaziyordu, beni tartti farkli bir tartisi var orda 68.5 çiktim ama öyle degil daha fazlayim, çok çabuk kilo aliyorum dedi, cevabi ise "belki tiroidin biraz etkisi vardir" oldu, napalim diyetten ba$ka yapcak bir$ey yok

Canimm cook gecmis olsun
insallahh düzelirr ve kilo verirsinn

kabizlik için ilaç verdi

geçmiş olsun canım inş verirsin kilo azimle devam...

SABAH:
Az yağlı süt
Örgü peyniri
Yumurta
Kepek ekmeği
Domates
Salatalık

ARA ÖĞÜN:
1 kivi

kabizlik için ilaç verdi

geçmiş olsun tatlım inanıyorumki hepimiz burda birlik olup kurtulcaz şu fazlalıklarımızdan canım

gunaydın kıslar
1öğün 07.00
2 dılım ekmek 1 dılım kasar 4-5 zeytın buyuk cay

ara
kiraz saplı form cayı

bende 5günü bitrdim 6gndeym bugn yaza kadar 55 kilo olucm hedefimm,82le basladım diete dediğim gibi bügn 6gnm 2kilo vermiş durumdayım banada bi arkadas lazm birbirimizi motive edelm

saat 10da 1dlm kepek ekmek bi haslanmış yumurta domates salatalık az yedm yiyemedm bir bardak yesil cayyy içtm

Cannllarr bend ebugun hırlandım yaşım 20 170 boy kılo 69 falan 50 olmak ıstıyorum .. sabah 5-6 bardak su 2 domates yedim :KK70::KK70::KK70: bırde bana neler yıyecegımı solermısınız :KK43: birde çorbalar kılo yaparmı? hani yag falanla pısırılıoz yaa

Cannllarr bend ebugun hırlandım yaşım 20 170 boy kılo 69 falan 50 olmak ıstıyorum .. sabah 5-6 bardak su 2 domates yedim :KK70::KK70::KK70: bırde bana neler yıyecegımı solermısınız :KK43: birde çorbalar kılo yaparmı? hani yag falanla pısırılıoz yaa

canım çorba kilo yapmaz 1 yemek kaşığı yağ ile pişir.ben ve diğer arkadaşlar diyet listelerimizi yazmıştık buraya istersen bir bak :)

X