- 31 Mart 2018
- 107
- 159
- 18
- 31
Sagolasin canim bende cok mutluyum valla 70 leri en son 2 yil once kadar görmüştümWow, 15 kg nerdeyse.Maşallah!! Bu kutlanmaya değer
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagolasin canim bende cok mutluyum valla 70 leri en son 2 yil once kadar görmüştümWow, 15 kg nerdeyse.Maşallah!! Bu kutlanmaya değer
![]()
Azmin daim olsun Eli, 60'ları da sağlıkla tez zamanda göresin inşallah.Sagolasin canim bende cok mutluyum valla 70 leri en son 2 yil once kadar görmüştüm![]()
Insallah ya 60 lari gormek istiyorum 50 leleride hafta ya odul amacli kendime birsey almayi dusunuyorum bakalim artik ne bulursamAzmin daim olsun Eli, 60'ları da sağlıkla tez zamanda göresin inşallah.
Ben 10 kilo versem ilk işim bir kaç parça kıyafet alışverişi olacakSen de kendini ödüllendir bence. Bir tshirt gibi basit bişey olsa da.
Cuma'dan Pazartesi'ye 0,7 kg super!BUGUN KI KILOM 79.1![]()
Valla cok sukur kilo vermem tam gaz devamCuma'dan Pazartesi'ye 0,7 kg super!
Evet!! Asla pes etme yok. Hafta sonu ben sapıttım, sen sapıtma sakın.Valla cok sukur kilo vermem tam gaz devam![]()
Hem öğlen hem akşam salona mı gittin?Menum ve spor
Sabah menemen 1kkpeynir 1 dilim tb ekmegi 5 yesil zeytin domates ve biber
Ara 1 yesil elma ve 3 ksk yogurt
Oglen 6 kasik et sote salata 1 dilim tb ekmegi
Ara 4 kuru kayisi 1 bardak sut
Aksam 6 yemek kasigi patlican yemegi salata 1 dilim tb ekmegi
Su 3 litre
Spor
1 saat salonda calisma
120 dk yuruyus
200 mekik
Yok canim oglen gittim sadece ekmek konusunda diyetisyen menusu oldugu icin boyleHem öğlen hem akşam salona mı gittin?
Spor süper. Ekmeği sadece kahvaltı ile sınarlasan çok hızlı bir değişim yaşacaksın bence.
Bunu diyen ben dün akşam 1 simit yemedim yalnız. Taa Pazardan kalma simiti, kızartma makinesinde ısıtıp götürdüm.
Keşke ekmek zararsız olsaydı...tüm ekmek ve türevleriyle çok mutlu bir hayat sürerdim kesin.![]()
Aaa anladım, ben sen kendin ayarlıyorsun sanmıştım :)Yok canim oglen gittim sadece ekmek konusunda diyetisyen menusu oldugu icin boyle