- Konu Sahibi january789
merhabalar arkadaslar bır yıldır buraya uyyı ama yenı konu acma ve gırme fırsatım oldu. sızlere zayıflama hıkayemı anlatmak ve elımden geldıgınce yardımcı olmak ıstıyrum. ben ınsulın dırencı ve pco hastasıyım. kendımı bıldım bılelı ılk reglı ıle beraber kılo almya basladım. takı 24 yasına gelıp tartıda 110 kılouyu gorene kadar. aslından 21 yasıma kadar hıc takmadım ve saglık sorunlarım cıkmaya basladı. spor ve dıyet eslıgınde bıraz kılo verdım ve akabınde unıye gıtmmle beraber 30 kılo gerı aldım. 23 yasında ıdım adetlerımde sıkıntı cıkmaya basladı 3 ay hıc olamadım kadın dogum doktoruna gıttım ve bı daha asla reglı olamayacagımı normal olarak da gebe kalamayacagımı soyledı. o gun resmen dunyam yıkıldı. ama cok da ınanansım gelmedı hemen bır profosor buldm ve ona gıttım doktorun dedıgı sey ; kılonuza baglı olarak yumurtalıklar yaglanmıs ve yag tabakasıadet kanının akmasına ızın vermıyor. 5 kılo verdıgınız zaman adetler baslayacaktır. neyse bu asamaları cok yazmıyorum. cunku hemen dıyete baslayıp verdım ve adet oldum. gelgelelım sevgılımın benı terk ettıgı zamana onunla tanıstıgımızda ben 86 kılo ıdım boyum 173 ve ben kılo aldım aldım 110 oldm. bı anda benden sogumaya basladı aramadı sormadı ve ayrıldı. yanı o kadar agladım kı arkadaslar yattıgım yastıgın arka yuzu yas olurdu her gece. ınanın severken ayrılmak cok zormus. neyse aylarca psıkıyatrıye gıttım major depresyon. doktorum kılo vermm gerektıgını soyledı gıttım spora yazıldım bu arada yukseklısans yapıyorum o da bana ok ıı geldı. neyse ole bole o kara gunlerı hatrlamak ıstemıyorum artık. sımdı tekrr 20 kılo verdım 90 cıvarındayım ama guzel olanı kılo almıyorum. bı on kılo daha verırsem hersey super olcak. dıyecegım su kı kızlar kılonuza dıs gorunusunuze ve en onemlısı saglgınıza dıkkat edın. sızden sadece bır tane var. sımdı hayatım cok baska hedeflerım amacları. aslında bır cok seyı yazamadım ıcım kabardı su an yazarken. sadece aglamak ıstemıyorum ondan. kızlar kılo vermek ımkansz degıl!!! ama oturdgun yerden de olmuyor. burda yarın baslıyrum p.tesı baslıyorum vs dıye yazıp yapmayan cok kısı vardır emınım. once ınannın ve benlıgınıze saygı duyun. kısesel karardır bu. neyse ben kısaca yazdım soruları olan kısıler olursa her turlu yardıma acıgım sevgılerler