• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

azım sonucu nasıl kılo verdım

january789

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2014
12
9
6
34
Sivas
merhabalar arkadaslar bır yıldır buraya uyyı ama yenı konu acma ve gırme fırsatım oldu. sızlere zayıflama hıkayemı anlatmak ve elımden geldıgınce yardımcı olmak ıstıyrum. ben ınsulın dırencı ve pco hastasıyım. kendımı bıldım bılelı ılk reglı ıle beraber kılo almya basladım. takı 24 yasına gelıp tartıda 110 kılouyu gorene kadar. aslından 21 yasıma kadar hıc takmadım ve saglık sorunlarım cıkmaya basladı. spor ve dıyet eslıgınde bıraz kılo verdım ve akabınde unıye gıtmmle beraber 30 kılo gerı aldım. 23 yasında ıdım adetlerımde sıkıntı cıkmaya basladı 3 ay hıc olamadım kadın dogum doktoruna gıttım ve bı daha asla reglı olamayacagımı normal olarak da gebe kalamayacagımı soyledı. o gun resmen dunyam yıkıldı. ama cok da ınanansım gelmedı hemen bır profosor buldm ve ona gıttım doktorun dedıgı sey ; kılonuza baglı olarak yumurtalıklar yaglanmıs ve yag tabakasıadet kanının akmasına ızın vermıyor. 5 kılo verdıgınız zaman adetler baslayacaktır. neyse bu asamaları cok yazmıyorum. cunku hemen dıyete baslayıp verdım ve adet oldum. gelgelelım sevgılımın benı terk ettıgı zamana onunla tanıstıgımızda ben 86 kılo ıdım boyum 173 ve ben kılo aldım aldım 110 oldm. bı anda benden sogumaya basladı aramadı sormadı ve ayrıldı. yanı o kadar agladım kı arkadaslar yattıgım yastıgın arka yuzu yas olurdu her gece. ınanın severken ayrılmak cok zormus. neyse aylarca psıkıyatrıye gıttım major depresyon. doktorum kılo vermm gerektıgını soyledı gıttım spora yazıldım bu arada yukseklısans yapıyorum o da bana ok ıı geldı. neyse ole bole o kara gunlerı hatrlamak ıstemıyorum artık. sımdı tekrr 20 kılo verdım 90 cıvarındayım ama guzel olanı kılo almıyorum. bı on kılo daha verırsem hersey super olcak. dıyecegım su kı kızlar kılonuza dıs gorunusunuze ve en onemlısı saglgınıza dıkkat edın. sızden sadece bır tane var. sımdı hayatım cok baska hedeflerım amacları. aslında bır cok seyı yazamadım ıcım kabardı su an yazarken. sadece aglamak ıstemıyorum ondan. kızlar kılo vermek ımkansz degıl!!! ama oturdgun yerden de olmuyor. burda yarın baslıyrum p.tesı baslıyorum vs dıye yazıp yapmayan cok kısı vardır emınım. once ınannın ve benlıgınıze saygı duyun. kısesel karardır bu. neyse ben kısaca yazdım soruları olan kısıler olursa her turlu yardıma acıgım sevgılerler

haklısın arkadaşım. ne yaaprsak kendimize yapıyoruz.

tebrik ederim güzel kilo vermişssin. ben de şimdiye kadar 33 kilo vermiş ama bunun 6sını (son 7 ayda) geri almış bir insanım. kiloyu koruması gerçekten çok zor, vermesi daha kolay. şimdi ben de azimle ve kararlılıkla başlayıp bi 9-10 kilo vermek istiyorum ama ben de aylardır depresif moddayım resmen. istikrarım yok bu yüzden de :( ama böyle gitmiyor. insanın bi an önce silkelenip kendine gelmesi gerekiyor.

başarının devamını dilerim :)

Yazdıklarınızı okuyunca acaba bende de mi pco var diye düşündüm çünkü bende regl olduktan sonra kilo aldım ve hep kilo sorunum oldu. Bu arada güzel bir başarı sağlaöışsınız devam edin bence son kilolarıda verirsiniz inş.

haklısın arkadaşım. ne yaaprsak kendimize yapıyoruz.

tebrik ederim güzel kilo vermişssin. ben de şimdiye kadar 33 kilo vermiş ama bunun 6sını (son 7 ayda) geri almış bir insanım. kiloyu koruması gerçekten çok zor, vermesi daha kolay. şimdi ben de azimle ve kararlılıkla başlayıp bi 9-10 kilo vermek istiyorum ama ben de aylardır depresif moddayım resmen. istikrarım yok bu yüzden de :KK43: ama böyle gitmiyor. insanın bi an önce silkelenip kendine gelmesi gerekiyor.

başarının devamını dilerim :)
tesekkurler. aslında o kadar kılo verıp de 6 sını gerı almak cok degıl dıye dusunuyorum cunku vucut bı anda sıl bastan yapamıyor soyle dusunuz en azından 24 unu beden kabul etmıs. bence bıraz rahatlayıp tekrr baslayabılırsınız. bnım de bı on kılom kaldı ama cok kasmıyorum bedenım yenı kılomu kabul etsın dıye. beyın beden ılıskısı cok ılgınc. nasıl bızler bı ınsana hemen alısamıyorsak bedenımızde yenı kılomuza oyle hemen alısamıyor kızlar. sen bı kere bu kadar kılo verdın hedefıne ulasırsın emeın ol. sana da basarılar ve tebrıkler :)

Yazdıklarınızı okuyunca acaba bende de mi pco var diye düşündüm çünkü bende regl olduktan sonra kilo aldım ve hep kilo sorunum oldu. Bu arada güzel bir başarı sağlaöışsınız devam edin bence son kilolarıda verirsiniz inş.
ınsaallah. bence bı kadın dogum doktoruna gıdın pco onemlı bır hastalık ve kadınların yasam kalıtesını olumsuz etkılıyor.

tesekkurler. aslında o kadar kılo verıp de 6 sını gerı almak cok degıl dıye dusunuyorum cunku vucut bı anda sıl bastan yapamıyor soyle dusunuz en azından 24 unu beden kabul etmıs. bence bıraz rahatlayıp tekrr baslayabılırsınız. bnım de bı on kılom kaldı ama cok kasmıyorum bedenım yenı kılomu kabul etsın dıye. beyın beden ılıskısı cok ılgınc. nasıl bızler bı ınsana hemen alısamıyorsak bedenımızde yenı kılomuza oyle hemen alısamıyor kızlar. sen bı kere bu kadar kılo verdın hedefıne ulasırsın emeın ol. sana da basarılar ve tebrıkler :)

canım tabi ki. vucudumuzu çok zorluyoruz biz. hemen hedefe ulaşmak istiyoruz falan ama öyle olmuyor işte :)
bi de bana bi doktor demişti ki: vucudunu daha önce hiç inmediği bir kiloya inmesi için zorluyorsun. bu çok zor olur demişti. hele hele de o kadar kilo vermiş olduktan sonra. kendimizi çok zorlamayalım. sevelim onu ki bize güzel karşılık versin :KK68:

canım tabi ki. vucudumuzu çok zorluyoruz biz. hemen hedefe ulaşmak istiyoruz falan ama öyle olmuyor işte :)
bi de bana bi doktor demişti ki: vucudunu daha önce hiç inmediği bir kiloya inmesi için zorluyorsun. bu çok zor olur demişti. hele hele de o kadar kilo vermiş olduktan sonra. kendimizi çok zorlamayalım. sevelim onu ki bize güzel karşılık versin :KK68:
siz nasıl zayıfladınız?

siz nasıl zayıfladınız?

ben ilk lise 3de diyetisyene gitmiştim (şu an 32 yaşındayım). 1 yılda 93ten 65'e indim. ama çok bozdum aralarda :) bayram da seyranda allah ne verdiyse yedim yani :KK22: liseden mezun olunca üniversiteyi kazandım. yurt hayatı falan derken tabi ki koruyamadım ve 5 yıl boyunca sürekli al ver yaptım. 83e kadar tekrar çıktığımı hatırlıyorum. mezun olduktan sonra 65 - 63 şeklinde sabitlemiştim ki bu yaklaşık 8 yıl ediyor. yıllar sonra birazcık daha diyet yapayım dedim ve 60 kiloya da inmiştim hatta 59.8i bile görmüştüm ama işte bi depresyon, bi bunalım :KK61:6 kilo aldım. şimdi 66 kiloyum ve hedefim 57 kilo olmak. bu sefer başarıcam. çok kararlıyım. dukan express diyeti yapıyorum. daha öncede 3 hafta kadar yapmış ve güzel sonuç almıştım. kendime en en fazla 3 ay süre veriyorum. 9 kilo vermem de 8 kilo veririm. fark etmez. :21:

ben ilk lise 3de diyetisyene gitmiştim (şu an 32 yaşındayım). 1 yılda 93ten 65'e indim. ama çok bozdum aralarda :) bayram da seyranda allah ne verdiyse yedim yani :KK22: liseden mezun olunca üniversiteyi kazandım. yurt hayatı falan derken tabi ki koruyamadım ve 5 yıl boyunca sürekli al ver yaptım. 83e kadar tekrar çıktığımı hatırlıyorum. mezun olduktan sonra 65 - 63 şeklinde sabitlemiştim ki bu yaklaşık 8 yıl ediyor. yıllar sonra birazcık daha diyet yapayım dedim ve 60 kiloya da inmiştim hatta 59.8i bile görmüştüm ama işte bi depresyon, bi bunalım :KK61:6 kilo aldım. şimdi 66 kiloyum ve hedefim 57 kilo olmak. bu sefer başarıcam. çok kararlıyım. dukan express diyeti yapıyorum. daha öncede 3 hafta kadar yapmış ve güzel sonuç almıştım. kendime en en fazla 3 ay süre veriyorum. 9 kilo vermem de 8 kilo veririm. fark etmez. :21:
anladım sız baya aralıklarla vermıssınız. ben cok uzun sureler sısman kaldım. unı bıtınce 110 dum. sımdı 90-92 arası gıdıp gelıyrum. yukseklısans yapıyrum ben de sureklı yollardyım yorgunluk ve stresten kan degerlerım de cok dusukluk oldu. 15 gundur bıraz serbest kalıyorum hatta bıraz once ıste arkadaslarla gun yaptyık. ama karataya tekrr doncem. ben de ınsulın dırencı de var ama dustu doktorum 10 kılo daha ver dedı. boy 173. buyuk bı azımle vercem ınsallah. ben 8 ayda verdım bu kıloyu. spora gıdecek vaktım yok olsa ıkı ayda verırım ben de .

anladım sız baya aralıklarla vermıssınız. ben cok uzun sureler sısman kaldım. unı bıtınce 110 dum. sımdı 90-92 arası gıdıp gelıyrum. yukseklısans yapıyrum ben de sureklı yollardyım yorgunluk ve stresten kan degerlerım de cok dusukluk oldu. 15 gundur bıraz serbest kalıyorum hatta bıraz once ıste arkadaslarla gun yaptyık. ama karataya tekrr doncem. ben de ınsulın dırencı de var ama dustu doktorum 10 kılo daha ver dedı. boy 173. buyuk bı azımle vercem ınsallah. ben 8 ayda verdım bu kıloyu. spora gıdecek vaktım yok olsa ıkı ayda verırım ben de .

canım sen de süper kilo vermişssin. klo vermesi çok kolay zaten kiloyu koruması çok zor. bunu 5 kilo veren insan bile biliyor :) biraz kendini serbest bırak tabi ki. bi de indiğimiz kilonun +2 ya da +3ünü ancak sabitleyebiliriz. karatay çok sağlıklı bir diyet bence ama 5 saatte bir yeme olayını ben yapamıyorum. ben de de kendimi bildim bileli demir eksikliği var. demir eksik olunca vücutta sürekli tatlı krizi tutuyor. yani hani kan deperleri normal olmöayınca diyet yapması çok daha zor. sen de biraz işlerini hafiflet, kendini iyi hissettiğinde başlarsın :KK49:
spor ben de yapamıyorum bu arada. en fazla yürüyüş yapabildiğim. zaten ben sporu kilomu verdikten sonra yapmayı düşünüyorum. sporla diyet yapınca feci halsiz kalıyorum ben:KK61:

Back