Çox sağ ol,Allah tezliklə,ən xeyirli vaxtda səni də sevindirsin.Çətin keçirmiş abortdan sonrakı dövr.Mən belə bilmirdim,daha rahat olur deyə bilirdim,abort olan heç kimdən eşitməmişəm bu barədə.Mən mfk almadım heç.iyundan bəri aybaşı gecikməsi olurdu məndə.Sentyabrda başqa həkimə getdim,köhnə kağızlarıma baxdı,dedi ki,hormon analizlər verməlisən,ancaq ondan sonra müalicə yaza bilərəm.Oktyabrda aybaşıda analiz verməliydim,amma xəstələnmədim,aybaşının r9cu günü test eləmişəm,anında da 2 xətt,t xətti c-dən tez qızardı özü də.Mən şok oldum.Çünki gözləmirdim,ona görə də gec test eləmişəm.Həkimin analiz ver deməyi məni arxayın salmışdı ki,mən bu ay hamilə qala bilməyəcəyəm.Əlaqə də yoldaşım nə vaxt istəsə,onda oldu,2 ya 3 gündən bir.Əvvəlki aylar günötrə əlaqə olmağına çalışırdım.Məktəblər də açıldığından o da beynimi qatırdı.Gördüm ki,beynimdən bir az çıxaran kimi hamilə qaldım.Ona görə deyirəm ki,çalışın çox düşünməyin,tam düşünməmək mümkün deyil,beynin bir tərəfində durur onsuz.Amma bir az fikri başqa tərəfə yönəltmək lazımdı deməli ki.Mən belə fikirləşirəm.
İndi də kimyasaldan sonra içimdə qorxu, narahatlıq var,bu da normaldır,hamı da ola bilirmiş,amma bu dövr də narahat dövr imiş,hamilə qalmaqla iş bitmir,8 ay da yenə narahatlıq keçirirsən.