Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Buna bənzər bir resept mənim də var dadlı olur həqiqətən

Sabahiniz xeyir qizlar. Dunen gunortadan basim agriyir. 2 dene spazmodil icdim (hekimim icaze verdi) kecmedi, axsam smes iyne vurdular yene kecmedi, indi olurem, hekime zeng vurmaga utaniram cox tezdi(((( ne edim?((

Lotkadan da qorxmusan?)) men en qorxulu atraksiyonlara minmişem qorxsam da :)

Canım indi onun qaranlıqdan qorxan yaşlarıdı bu yaşlarda bütün uşaqlarda eledi qorxulacaq heçne yoxdu can uje 8-9yaşında keçecek

Yaxşı kinolar bilirsən de baxım. Qorxulu morxulu yox ha , xəstəxanalıq olaram yoxsa. İnsanın ruhunu oxşayan, ordan nəsə müsbət bir şeylər öyrənəcəyim kinolar : )

Kinolar benden sorulur kuzum lyuboy janrda kino var mende :) fikirleşim diyecem :)

Sabahiniz xeyir qizlar. Dunen gunortadan basim agriyir. 2 dene spazmodil icdim (hekimim icaze verdi) kecmedi, axsam smes iyne vurdular yene kecmedi, indi olurem, hekime zeng vurmaga utaniram cox tezdi(((( ne edim?((

Caaaan burda deyildik kömey ola bilmedik nece oldun?

İyyy mende holland pendirinden qaciram birden mimoza salatinin ustune tokurler qonaqliqlarda ustun temizleyib yeyrem.xoslamasamda yeyreme sadece olaraq umumiyyetlr yrmek yemekten zehlem gedr elimde elac olsa yemerem

Caaan mən də eləydim e, açığı mən də noşpa içdim, bir başqa dərman var o güclüdür ondan da içdim keçmədi. Su içməyə başladım düzəldi. Həkimlər boşuna demirmiş su həyatdır.

Canım indi onun qaranlıqdan qorxan yaşlarıdı bu yaşlarda bütün uşaqlarda eledi qorxulacaq heçne yoxdu can uje 8-9yaşında keçecek
Mənə elə gəlir əvvəllər qanmırdı, indi getdikcə başa düşür ona görə qorxur. Qorxunc heyvanlara ci səpə deyir : ) əvvəl gedirdi özü kişin edirdi qaranlıqda indi deyəndə deyir orda ci səpə var : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…