- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #6.221
Çox sağ ol, yaxşıyam sən necəsən ay bayram paxlavası : )Qizlarrrnecesiz?nenirsiz?
Mənim də balaca bacım evdə forslanırdı, hər şeyi yemirdi. Qaynanası gilə gedəndən sonra çox şeyi yeməyi öyrəndiYo can bele asan olur deye bele edrem sogan yemeyen men uzun uzun qizartanda dadli olur qaynanam gile gelenn sora yeyrem bele sini
Buna bənzər bir resept mənim də var dadlı olur həqiqətənMen diyim sene kaynishimin reseptini:
2-3 eded sogan ozun miqdarina baxda qesheng dogra tok qovrulmaga biraz oldur ustune duz,sarikok,qirmizi pul biber qarishdir yaxshi yaxshi sora ustune bir ovuc qeder gurdinka dogra qesheng qesheng uzunsov fason onuda tok ustune qizart yaxshi yaxshi i ustune bir ovuc gobelek dogra qesheng tok qarishdir bishene geder vse sondur
I 1 stekan sude 1 eded yumurta qir qarshidir yaxshi yaxshi i bashla baxir bishirdiyin tavanin razmerine uygun yuxa al bidene yuxa qoy tavaya ustune o sudden shotkayla cek tezesini qoy yanina ama bir terefi ustunu tutsun biraz gunesh sheklonde ele ele duz 10 eded sora o gurdinka gobelek qarishimini tok yoxalarin ustune yaxshi yaxshi yay i tezeden ustunden yenede gunesh qaydasinda 10 eded yoxaynan get yoxalara mutleq sud vur ha cox lezzetlidi ferqli daddir belkede coxunuz etmisiz
Yox qoçaq uzun deyil asadır, bişir ye :)U
uzun dere reqsimen onu hazrlayinca istahim qacar
Siz yazdıqca yadıma düşür, yüksəklikdən mən də qorxuram. Atraksiyonların da heç birinə minmərəm, elə ordaca ürəyim partlayar : ) bir dəfə lotkaya minmişəm Bulvarda odur budur qələt elədim ərizəmi yazmışam : )
Ya benimki de öğle, senin gibi söylemedim yanında korkuyorum diye ama o korkuyor. Sinek, sivri sinek mamaçka diyor bunlara : ) neden korkuyor çözememişdim demek ki, benden geçmiş : ) bir de önceleri karanlıktan korkmazdı şimdi korkuyor.
Yaxşı kinolar bilirsən de baxım. Qorxulu morxulu yox ha , xəstəxanalıq olaram yoxsa. İnsanın ruhunu oxşayan, ordan nəsə müsbət bir şeylər öyrənəcəyim kinolar : )
Günün sualı : )
İranlılar soka nə deyir
Sabahiniz xeyir qizlar. Dunen gunortadan basim agriyir. 2 dene spazmodil icdim (hekimim icaze verdi) kecmedi, axsam smes iyne vurdular yene kecmedi, indi olurem, hekime zeng vurmaga utaniram cox tezdi(((( ne edim?((
Canim qaynar tund cay icdim yatdim kecir deyesen azalib sizilti kimi qalib.Caaaan burda deyildik kömey ola bilmediknece oldun?
İyyy mende holland pendirinden qaciram birden mimoza salatinin ustune tokurler qonaqliqlarda ustun temizleyib yeyrem.xoslamasamda yeyreme sadece olaraq umumiyyetlr yrmek yemekten zehlem gedr elimde elac olsa yemeremQız qoçaq o yazdığın yeməklərin hamısı da sevilən yeməklərdir : ) mən Şükür Allaha nə varsa evdə bir pay yeyirəm yəni daşdan yumşaq nə olsa. Bir pamidor yumurta xoşlamıram ona da göyərti vuranda onu da yeyirəm : ) mənim xoşlamadığım çox yağlı olmasın yemək. Fərqi yoxdur nə yeməyidir yağlı olmasın. Bir də pitza, qamburger, hamburger və s bunlar mənə görə deyil, bu yaşıma gəlmişəm hələ dilimə dəyməyib. Bir də holland pendirli yeməklər yemərəm : )
Canim qaynar tund cay icdim yatdim kecir deyesen azalib sizilti kimi qalib.
Caaan mən də eləydim e, açığı mən də noşpa içdim, bir başqa dərman var o güclüdür ondan da içdim keçmədi. Su içməyə başladım düzəldi. Həkimlər boşuna demirmiş su həyatdır.Sabahiniz xeyir qizlar. Dunen gunortadan basim agriyir. 2 dene spazmodil icdim (hekimim icaze verdi) kecmedi, axsam smes iyne vurdular yene kecmedi, indi olurem, hekime zeng vurmaga utaniram cox tezdi(((( ne edim?((
Hə mən minə bilmərəm onların heç birinə : ) hələ mən qorxsam da yenə sakit qorxmuşdüm, ətrafımdakılar elə qışqırırdılar ki : )Lotkadan da qorxmusan?)) men en qorxulu atraksiyonlara minmişem qorxsam da :)
Mənə elə gəlir əvvəllər qanmırdı, indi getdikcə başa düşür ona görə qorxur. Qorxunc heyvanlara ci səpə deyir : ) əvvəl gedirdi özü kişin edirdi qaranlıqda indi deyəndə deyir orda ci səpə var : )Canım indi onun qaranlıqdan qorxan yaşlarıdı bu yaşlarda bütün uşaqlarda eledi qorxulacaq heçne yoxdu can uje 8-9yaşında keçecek
Siz cavab verin, tapa bilməsəniz deyəcəyəm cavab çox maraqlıdır : )Qız bele suallar yoxeeözümüze aid
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?