Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
S shemss678 quzum alıntıladım yarıtmadım hər halda. asdfghj nə deməkdir, çox görürəm belə yazırlar qısaldılmış amma nə anlama gəldiklərin bilmirəm : )
yaniki ironik gulurem. meselen mukemmelemasdfgh yazram yani "guya" mukemmelemde oz dediyme ozum inanmiyb gulrem

Aaa qız sayende xatırladım. Men de onnan qorxuram iyrenirem. Zehlem gedir o heyvannan ALLAHa acıq getmesin. Men tez tez hereket eliyen bütün heyvannardan qorxuram.
Umumiyyetle tuksuz heyvanlari sevmirem. Qorxmaga cox heyvannan qorxuram, toyuqdan bele)) amma fobiya bawqa weydi qorxu bawqa. Men de teklikden, qaranliqdan qorxanam, pis yuxu gorurem qorxuram, fantastik kinolara esla baxmiram, yuxuma girir. Cox yuxu gorurem cox vaxti yozulur, evvelceden eyan olur, bu da meni qorxudur))

Patates kızartması (kartof patates demek) patlıcanı anladın zaten. köfte (kotlet) fasulye (lobye) sevmiyor))bugün 3-4 tane söz öğrendin tebrikler))
ahhh nasıl sevilmezz yaa bayılırım hepsine de sevdiğin yemekler ne ki kızzz HerSey_Guzel_Olucak

sağol bacım tşkler sayenizde epey yol katettim peki taze kuru hangi fasulye ?

Menim sevdiklerim ama tersine, kartof qızartması, badımcan, kotlet de sevirem, makarona bayılıram, doğvanın (ama yaxşı dovğanın) xestesiyem)) men çox yemeyi sevirem diyesen saysam qırtarmayacaq. En yaxşısı sevmediklerimi deyim daha tez olsun) 1 nomreli dilime vurmadıgım ve iyrendiyim xaşdı. 2ci boranı, 3cü ciyer.. başqa yadıma düşmür

harda gorsem o zehrimari ele bilrem nese faciye baw verecey hansisa mawinin ustune awacaq zad. hele svetaforda bizim yanimzda dayanibsa kolgesinde biz variqsa meni tesevvur elemezsen bas qaza awkim bas qaza deyrem resmenhe hamsi sinanilmiw fobiyalardi mende heyvan qaranliq yukseklik teklik ve s kimi qorxular yoxdu gönüm qalindi

ahhh nasıl sevilmezz yaa bayılırım hepsine de sevdiğin yemekler ne ki kızzz HerSey_Guzel_Olucak

sağol bacım tşkler sayenizde epey yol katettim peki taze kuru hangi fasulye ?
Sevdiklerim makarna ,pilav severim caanim hemde cok ama bizim pilav farkli aş deyirik biz pilava internetde aş qarasi yaz mm aşin yanina sogan erik kismis et sos gibi yapilib yenir agzim sulandi

sevdiym yemek yoxdu ne yesem "sevmediym yemek deyl" deye yeyrem ki medem bow qalmasin. ummuetle men yemey yemeyi sevmrem. herden duwunurem niye Allah bize acma duyqusunu verib bizi hemwelik tox yaradardisevmediym yemeyler var ki hech yemrem. xengel eriwte xaw bu yawima kimi yememiwem ve yemem. makaron sevmrem ama yoldawim xowduyr deye ona biwirende iki ayri qazan yemey olmasin deye mecbur yeyrem. ummuetle xemir yemeylerin sevmirem. Allaha aciq getmesin uwaqliqdan chorey yemeyide sevmemiwem hemwe "yemeyi yavanniq edirsen" deyb ustume aciqlanardi mamamarojna sevrem konteyl sevmirem doner vapwe sevmrem. yani menim sevmediym weyler daha choxdu deyesen"sene bir surprizim var" ve ya "yadima sal sene bir soz deyecem" kimi cumlelere nifret edrem hetta chunku gozlemeyi sevmrem. heyvanlarin hamsini sevirem xususuile tuklu heyvanlara bayiliram 1ciliyi piwikler tutur neyise axtarmaqi sevmirem hetta deyerdim bu heyatda nifret etdiyim 3wey varsa 2si neyise axtarmaqdi, 3cusu axtarib da tapmamaqdi

Donerdi shaurmadi mende sevmrem yeyende ureyum qalxir

Ozde makaronu bele qyru quru yeye bilmerem qeti.ya gerek sogan qizartam uzun uzun tavada ustune tokem yada toz qalinalar vare satisda onla lezzetli olur

günaydın canım kız çocuk erkek çocuğa derlerr ama bilmem Allah bilir tabii..

Ben internette gördüm eğer hamile kadının kocası rüyasında kız çocuğu görürse erkek, erkek görürse kız oluyor. Ama hamile kadın kendisi görürse doğrudan çıkıyor :)

Ablam benim yaaa tam da bu
Ayrıca patates kızartması sevmeyen de ilk defe görürem ben şok

Ahahaahahah deli qız
Maşına qalsa men arxasında uzun demirler ya da taxtalar daşıyan yeke tırlar vare onnardan qorxuram. Qabağımızda olsa maşında üreyime elebil öküz oturur. O da bir kino var ona baxannan sora yarandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…