- Konu Sahibi minik_prince
-
- #5.981
Kız sen fındıq, fıstıkmı yemeğe başladın : )
Bugün adet oldum canımKızzJudy_K nerdesinn tatlımm hardasan kuzumm @Hiranur83 sen necesen?
minik_prince sende ne var ne yok kuzumm?
MirAy92 kuzum bat ne vakitti?
Xeyirlisi Atosh bu ay zamani deyilmish demekki...yazilan zaman tez vakitte gelsin inshAllahAdet oldum canım. Başka bahara kaldı yani)
Ebet Bugün salıTeşekkürler canımmZilhicce ayının 3cü günü bugün mü?
can teki ele olsunTamam quzum sıxıntı yoxdur, üzürə də gərək yoxdur, söhbət edirik də quzumbir tanecik psixoloqumuz var kız ne özürü
O da analiz vermişdi ama evvel vermişdi normal idi. Hem de bu aydan yag qoz bal qarışımı verirem yesinHecne olmaz esas odurki hekim sene dediki hec bir seyin yoxdur.yoldasinda yoxlanib?
Ben bugün adet oldum okuyamiycam canım. Benim yerime kardeşim okusa olur mu?Ebet Bugün salı
he xestelendim ama gecikmedim. men qiz vaxtinnan gecikirem hemwe 4 5gun arxaya atram 34 35gunnen bir olur bat. yani gecikecem yene sanmwdim ama bu defe 30cu gununde saatina kimi oldum. ama maydaki kimyasaldan sonra mende 3aydi qanama az olur bilmirem niye. hiss edilecey derecede azalb hemwe 1ci gun zeyf 2 3cu gun normal 4cu gun azalrdi 5ci gun uje az az batrdi. indi ama 1ci gun zeyf 2ci gun normal 3cu gun az az batr 4 5e kimi. yani kesilmir yenede 5gun gelr ama gunluk ped qoysam da bes eder 6saata, bele deyim. bilmirem kimyasaldandi ya ne meselediAaaaa xesteledinki sen?yene kimyasal bash verdi?klomenin eynisini klofiti icmishdim men yeni evlenende gecikme edir duz deyir 1 ay icmishdim 2 ci ayda icmishdim sora oyrendimki diesen 1 ci ay qalmiyanda 2 ci ay dozasini artirirlar nenirler hec icmedim elede attim getti yaxshi olat inshallah
AMİN İNşAllah. Xeyirlisi ne vaxtdısa o vaxt gelsin inşAllahXeyirlisi Atosh bu ay zamani deyilmish demekki...yazilan zaman tez vakitte gelsin inshAllah
can tebrik edirem bir *annelerin sultani* da aramizdan ayrildi saq eli olmuyanlarimizin bawinaCanim simdilik normal 5 yada 6 haftalik yazildi kagita.kalp atisini duyduk sukurevet kan azligim var ilac dufaston yazdi bide havuc elma falan cekib suyunu icecem.bide 1 ay sonra gel dedi.o zaman mikroba yazacak mualice
Bence olur sonuçta regl sinizBen bugün adet oldum okuyamiycam canım. Benim yerime kardeşim okusa olur mu?
Quzum menim yoldawimda faiz awagi idi cox, sonra 75 e qalxdi. Nece? Qoz qara kiwmiw erik qurusu ve temiz bal hamisini blenderden kecirirdim. Birde kecibuynuzu bekmezi ve xurma tozu qati kawa halinda edib seher ac qarina bir x/q . Birde elarginin derman. Sen hormonlari yoxlatmisan he? Prolaktin tsh ve s?O da analiz vermişdi ama evvel vermişdi normal idi. Hem de bu aydan yag qoz bal qarışımı verirem yesin
MAŞALLAAAHHH
kuzumm iyi erken duymuşsunuzz ..
kızlar ben sizi anlamıyorumm bi donuk sönük söylüyorsunuzz sevincinizi yaşayamıyor musunuz? buraya mı hissettiremiyorsunuz..? korkularınızdan dolayı mı yoksa bizden mi çekiniyorsunuz?
Asla sizden dolayi degil en az benim kadar sevindiginize eminim.Canim vallahi o korku hic bitmiyor o yuzden. Simdi mikrob icin ilac yazmadi ya bir sey olursa ya dusuk falan olursa insan huzursuz oluyor.
Sagol canim Allah ureyive gore versincan tebrik edirem bir *annelerin sultani* da aramizdan ayrildi saq eli olmuyanlarimizin bawina
Sagok canim inaallah tezlikle sizde sad xeber verersiz yalanan yox dogurdan aserirem gece saat 12 de ureyime xengel dusmsduAy canım, bes en gözel vaxtlarıvı yaşıyırsan bunları qorxuynan sıxıntıynan üzüntüynen keçirtsen ne menası qaldı aylardı hamilelik hesretiynen yanıp tutuşmağıvın. Aylardı bu günü gözdiyirsen indi de qorxursan? ALLAH elemesin tehlüke olsa başa düşmek olar ama ele birşey de yoxdu hekim siyib qaydasındadı çox şükür. Tadını çıkar. Kocavun başına oyun aç. Yalannan aşer. Yalannan şımar. Başıvı ayaqlarıvı ovuşdurt kocava. Kef ele bu günler bidaha kolay kolay ele gelmez ay qız. Akıllı ol lantebrik eliyirem bu arada sağ salamat al qucağıba bebişi
Ben bugün adet oldum okuyamiycam canım. Benim yerime kardeşim okusa olur mu?
Sagok canim inaallah tezlikle sizde sad xeber verersiz yalanan yox dogurdan aserirem gece saat 12 de ureyime xengel dusmsdumide bulantisida basladi.Allah kecsin gunahimdan kocise deyecemki yalanan hekim dedi eseb stress olmaz qoy eseblesdirmesin meni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?