Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
He ona goredi yeqin bu aparat en son olandan idi elaydi tvi kimi onundede vardi hekim aparatda baxir sende tvde.birinci dedi doyunmur altdan baxaq doyunecrk sora doyundu

He ona goredi yeqin bu aparat en son olandan idi elaydi tvi kimi onundede vardi hekim aparatda baxir sende tvde.birinci dedi doyunmur altdan baxaq doyunecrk sora doyundu
Meni heveslendirdin maraqlanim gorum yaxinliqda hansi klinika var gedim. Qizlar siz ne meslehet gorursuz hara gedim uziye?

Yo canim benim hesaplamama gore 7 haftalik olmasi gerekiyordu ama 6 cikti
bir iki haftanın önemi yok sonrasında yakalarlar.. kalp atışını da duymuşsun artık yapacağın iyi düşünmek bol su içmek dua etmek tatlımm.. hadi görek seni maşallahhh tekrar

Aaaaa xesteledinki sen?yene kimyasal bash verdi?klomenin eynisini klofiti icmishdim men yeni evlenende gecikme edir duz deyir 1 ay icmishdim 2 ci ayda icmishdim sora oyrendimki diesen 1 ci ay qalmiyanda 2 ci ay dozasini artirirlar nenirler hec icmedim elede attim getti yaxshi olat inshallah

bizde de öyle deyirler bi de şey var al benden de o kadar.. bir daha ki kontrolün ne vakit?
Ayyyyy daha var yaaa eylul bashi benden olsa her hafta giderimde ishte bi kere 3 hafta gecmishdi gittim doktor bi sorunmu var yoooook dedim ee o zaman nie erken geldin dedi ne istiyosun kiz gormekmi istiyosun guldu falan utandim onun icin bu sefer 4-5 hafta gecmesini bekliyorum

Adet oldum canım bugün. Geldi kırmızılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…