Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkürler canımm Zilhicce ayının 3cü günü bugün mü?

Pulmaxol verirem men canim dadli wirin dermandi.birde uwaglar ucun ацц. Porowok dermandi bunun dadi qazli su kimidi az wirinliyi var. Yene de hekime gostersen oskurmenin sebebini bilerdin, bogazinda qizarti mi var, allergik oskurmedi nedi deye. Allah wefa versin canim.

Adetin vaxti deyiwe biler quzum bu normal haldi, havadan, yediklerkmizden, eseb stresssen ve s. Men deyerdim ki test ele, ozuve de rahat olar, bele yoxsa hem wubhe hem heyecan stress bunlar da tesir edir. Bilirem neye gore etmek istemirsen quzum amma bawqa cur de olmur hamimiz bu yollardan kecmiwik guclu olmaq lazimdi sen qorxuna qalib gelmelisen guclu daha istekli olmalisan ve inanmalisan ki sen bunu bacaracaqsan hamile qalacaqsan bax o zaman olacaq inan mene. Tecrubem, yawim bunlari oyredib mene.

Canim sene yne dupaston yazib?mene dedi 4 ayina qeder iceceksen

ama hiç detaylı bilgi vermisen? nerden baktı ne dedi ilaç verdi mi tehliken var mıymıış her şey normal miymiş.. bir daha ne zaman gidecekmişsin?
Canim simdilik normal 5 yada 6 haftalik yazildi kagita.kalp atisini duyduk sukur evet kan azligim var ilac dufaston yazdi bide havuc elma falan cekib suyunu icecem.bide 1 ay sonra gel dedi.o zaman mikroba yazacak mualice

Qanim az
Tebrikler canim. Sag salamat al qucaqina insallah. He quzum icirem gunde 2 defe 4 ayina kimi. Ic sen de. Basqa ne derman yazdi?
Qanim az cixdi umumi analiz verdim.dedi kok cugundur cek suyunu ic.qana gore bir iki tablet birdeki hele mikroba hecnr yazmadie dedi iki ayliq olsun sora.sen analiz vermsen mikroba gore?

Canim simdilik normal 5 yada 6 haftalik yazildi kagita.kalp atisini duyduk sukur evet kan azligim var ilac dufaston yazdi bide havuc elma falan cekib suyunu icecem.bide 1 ay sonra gel dedi.o zaman mikroba yazacak mualice
MAŞALLAAAHHH
kuzumm iyi erken duymuşsunuzz ..
kızlar ben sizi anlamıyorumm bi donuk sönük söylüyorsunuzz sevincinizi yaşayamıyor musunuz? buraya mı hissettiremiyorsunuz..? korkularınızdan dolayı mı yoksa bizden mi çekiniyorsunuz?

Asla sizden dolayi degil en az benim kadar sevindiginize eminim.Canim vallahi o korku hic bitmiyor o yuzden. Simdi mikrob icin ilac yazmadi ya bir sey olursa ya dusuk falan olursa insan huzursuz oluyor.

Asla sizden dolayi degil en az benim kadar sevindiginize eminim.Canim vallahi o korku hic bitmiyor o yuzden. Simdi mikrob icin ilac yazmadi ya bir sey olursa ya dusuk falan olursa insan huzursuz oluyor.
içini ferah tut canımm iyi düşün iyi olsun bak ben kötü düşündüm kötü oldu sonu??
enfeksiyon fazla olsaydı riske atmazdı idrarda mı kanda mı çıkıyor mikrobun, bol su iç sen ilk 3 ay ilaç verilmiyor ya belki bir parol ağrı kesici yani, içebiliyorsun sonrasında fayda zarar hesabından hamileler için olan ilaçlardan veriyorlar.

Qanim az

Qanim az cixdi umumi analiz verdim.dedi kok cugundur cek suyunu ic.qana gore bir iki tablet birdeki hele mikroba hecnr yazmadie dedi iki ayliq olsun sora.sen analiz vermsen mikroba gore?
Yox mene dedi urek doyuntusunu ewidek sonra butun analizleri verersen. 6 heftelikde getmiwdim ewitmedik, oranin aparati cox kohnedi ele ancaq kese gorsenirdi. Weherde isteyirdim gedem bir hekim meslehet gorduler o da mezuniyyetdedi qalmiwam nece edim 24 ne kimi doze bilmerem 1-2 gune yegin bawqa yerde gedib yene uziden kecerem((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…