- 27 Mayıs 2018
- 1.466
- 1.438
- 63
- 41
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #5.921
Hiss elemir ta ki bulantilar baslayana qeder, psixolojik hamilelik deyen bir durum vad ki onda qadin cox isteyir hamile olmaq ve butun hamilelik belirtilerini yawayir tez vaxtdan. Urek bulanma, halsizliq hetta adet gecikmesi de olur.Diyirler olanda qadın özü hiss eliyir bilir hamiledi. Men hiss elemirem heçneden.HerSey_Guzel_Olucak sen nese hiss elemişdin özünde?
adi bilmem ne alim" sozunu men senin taniwina dememiwdim Nuwi. prosta o gunde sen bawa duwmedin mende uzatmadimki uzadilasi weyler deylki qewey weylerden daniwaq. men alim deyende sen ele bawa duwdun ki men o taniwina dedim laqa qoymaq menasinda. ama ele deyldi men adi bilmem ne alimin sozu deyende adini unutduqum bir alim var idi prosta adini chikaramadim menasinda demwdim.Şəms mənim dediyim sən dedin ki, adı bilməm nə alim, bir də paddelka cavab mənim iradım bunlara idi. Sən də dedin zarafat etdim, indi nəyi haqlayırsan anlamadım doğrusu. Yoxsa təbii ki, hərəmiz kimdən isə nələrsə öyrənirik bu ayıb bir şey deyil ki. Bir də ki, cavabı vaxtında niyə vermədiniz indi deyirsiniz belə helə. Mən bu sualı eşidəndə cavabı bilmədiyim üçün səbrlə gözlədim, cavabı deyəndə sadəcə çox sağ ol dedim, bir şeydən də xəbərdar oldum dedim vəssalam bu qədər
Birde sen aşerirsen?ureyin nese istyr qefilden?son bir heftedi aserirem ve terslikden saat 11 de 12 de aserirem yeriçse oluram şişe şişe yatiramHiss elemir ta ki bulantilar baslayana qeder, psixolojik hamilelik deyen bir durum vad ki onda qadin cox isteyir hamile olmaq ve butun hamilelik belirtilerini yawayir tez vaxtdan. Urek bulanma, halsizliq hetta adet gecikmesi de olur.
Xoş gördük:)) türkiyede olan geç kim yoxduuuuuUlker309 salam can biz hamimiz azerbaycandayig gor ne qeder azeri var burda o zamanlar o statusu yazanda heckim yoxuydu sora geldi azeriler yavash yavash xosh geldin bu arada
Hayırlısı canım. İnşAllah bir gün nasip olur o güzel haberi vermekHe can menfe sevinmsdim hamile olan refiqem deyrdi istahim yoxdu ureyim bulanir falan mende sevinmsdim masallah hunde 4 defe yeyrdim vitamin atiram deye son iki uc gundur baskayib bu axsam vapse hecne yememsem urek bulanrof ele adam var deyrki men 9 ay qaytarmsam he sabah insallah gedirem gorek neler olur.sendende guzel haberler bekliyom
Aserirmek ne demekdi canim anlamadim. Ureyimnen kecir nese yemek he, az once yumurta soyutmasi istedim yedim meselenBirde sen aşerirsen?ureyin nese istyr qefilden?son bir heftedi aserirem ve terslikden saat 11 de 12 de aserirem yeriçse oluram şişe şişe yatiram
Ne bilim vAllah anlamıram bu işleri. Çox adam yaşadığı belirtilernen bilib deye soruşdum. Her kesde de eyni deyil zatenHiss elemir ta ki bulantilar baslayana qeder, psixolojik hamilelik deyen bir durum vad ki onda qadin cox isteyir hamile olmaq ve butun hamilelik belirtilerini yawayir tez vaxtdan. Urek bulanma, halsizliq hetta adet gecikmesi de olur.
Bilirsen quzum hamilelik belirtileri eslinde aybawi belirtileriyle eynidi, ve bezi weyler de var ki normal halda da yawayiriq, meslen halsizliq, yuxu, iwtahin acilmasi ona gore de cox vaxt bilmirsen hamile oldugunu. Aybawiya qeder en cox hiss edilen belirtiler yuxu ve iwtah olur, baw agrisi olur. Bulantilar adeti kecdikden sorna baslayir quzum. Sende deyesne kecib vaxtinnan. Ne hisslerin var? Axintin var sari ?Ne bilim vAllah anlamıram bu işleri. Çox adam yaşadığı belirtilernen bilib deye soruşdum. Her kesde de eyni deyil zaten
Sabah 32ci günümdü. Yani normalda uje olmalıydım. Ama keçen ay 14ü olmuşdum deye sabahı keçmeden keçib demirem tam olaraq. vALLAH menim sağ qasığımın sızıldamağı bir de memişlerin şişmeyi var. İştah yuxu falan hiss elememişem normaldı. (Ki onsuzda olub olmadığını bele bilmirem) 27ci günümde yarım saat 1 saat falan adetteki kimi bel ağrısı yaşadım. Keçen ay 27ci günümde adet olmuşdum deye dedim yeqin felir menimkiler. Gözledim gelmedi. Dünen axşam sarı axıntını fark ettim. Yani ağ kremsi idi ama saralmışdı. Biraz çox deydi gözüme.Bilirsen quzum hamilelik belirtileri eslinde aybawi belirtileriyle eynidi, ve bezi weyler de var ki normal halda da yawayiriq, meslen halsizliq, yuxu, iwtahin acilmasi ona gore de cox vaxt bilmirsen hamile oldugunu. Aybawiya qeder en cox hiss edilen belirtiler yuxu ve iwtah olur, baw agrisi olur. Bulantilar adeti kecdikden sorna baslayir quzum. Sende deyesne kecib vaxtinnan. Ne hisslerin var? Axintin var sari ?
Tamam quzum sıxıntı yoxdur, üzürə də gərək yoxdur, söhbət edirik də quzumadi bilmem ne alim" sozunu men senin taniwina dememiwdim Nuwi. prosta o gunde sen bawa duwmedin mende uzatmadimki uzadilasi weyler deylki qewey weylerden daniwaq. men alim deyende sen ele bawa duwdun ki men o taniwina dedim laqa qoymaq menasinda. ama ele deyldi men adi bilmem ne alimin sozu deyende adini unutduqum bir alim var idi prosta adini chikaramadim menasinda demwdim.Judy_K da saqolsun o alimin adini dedi bilmiw olduq. ona gore konuw konuw dedim yani "halay bawi bende, devami sende" menasinda.paddelka cvbi da pis menada dememwdim yani duwunurem ele ise varam sozu ile duwunurem ele ise yawayiram cvbini eyni saydqim uchun beraberlewdirdim. yenede senin xetrine deymwemse uzrlu say
Məndə də adət qabağı bir həftə falan qabaq dəhşət şirniyyat istəyi olur, iştaham açılır dəhşət, ağrılar falan filan.Bilirsen quzum hamilelik belirtileri eslinde aybawi belirtileriyle eynidi, ve bezi weyler de var ki normal halda da yawayiriq, meslen halsizliq, yuxu, iwtahin acilmasi ona gore de cox vaxt bilmirsen hamile oldugunu. Aybawiya qeder en cox hiss edilen belirtiler yuxu ve iwtah olur, baw agrisi olur. Bulantilar adeti kecdikden sorna baslayir quzum. Sende deyesne kecib vaxtinnan. Ne hisslerin var? Axintin var sari ?
Ürəkli ol qoçaq qızım, Allah köməyin olsun, narahat olma qorxulu heç nə yoxdur İn şə AllahSabahiniz xeyr qizlar hekime gedirem ele qorxuramki insallah her sey qaydasinda olar
Allah razı olsun teşekkür ederiz, ellerinize sağlık.Bebeği olmayanlar Zilhicce ayının 3. Günü Enbiya Süresinin 88-89-90-91.Ayetlerini okuyup Rabbimden Hayırlı evlat istesinler.
O gün evlat sahibi olmak isteyenlerin dualarının geri çevrilmediği belirtiliyor.
Bu Ayeti kerimler Rabbim Senden hayırlı salih ve sağlıklı bir evlat istiyorum diyerek salih bir niyet ile 3-7-21-41 veya 101 gibi tekli sayılar ile okunabilir.
Enbiya süresi 88-89-90-91 ayetler
فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ
فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَوَهَبْنَا لَهُ يَحْيَى وَأَصْلَحْنَا لَهُ زَوْجَهُ إِنَّهُمْ كَانُوا يُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَيَدْعُونَنَا رَغَبًا وَرَهَبًا وَكَانُوا لَنَا خَاشِعِينَ
وَالَّتِي أَحْصَنَتْ فَرْجَهَا فَنَفَخْنَا فِيهَا مِن رُّوحِنَا وَجَعَلْنَاهَا وَابْنَهَا آيَةً لِّلْعَالَمِينَ
Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).
Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).
Festecebnâ lehu, ve vehebnâ lehu yahyâ ve aslahnâ lehu zevcehu, innehum kânû yusâriûne fîl hayrâti ve yed’ûnenâ ragaben ve reheben, ve kânû lenâ hâşiîn(hâşiîne).
Velletî ahsanet fercehâ fe nefahnâ fîhâ min rûhinâ ve cealnâhâ vebnehâ âyeten lil âlemîn(âlemîne).
Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık. İşte biz mü’minleri böyle kurtarırız.
Zekeriya’yı da hatırla. Hani o, Rabbine, “Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın” diye dua etmişti.
Biz de onun duasını kabul ettik ve kendisine Yahya’yı bağışladık. Eşini de kendisi için, (doğurmaya) elverişli kıldık. Onlar gerçekten hayır işlerinde yarışırlar, (rahmetimizi) umarak ve (azabımızdan) korkarak bize dua ederlerdi. Onlar bize derin saygı duyan kimselerdi.
Irzını korumuş olan kadını da (Meryem’i de) hatırla. Ona ruhumuzdan üflemiştik. Kendisini de, oğlunu da âlemlere (kudretimizi gösteren) birer delil yapmıştık.
Birşey değil başka topikte gördüm kopyaladımAllah razı olsun teşekkür ederiz, ellerinize sağlık.
Tekrar teşekkürler, düşünmeniz yeter, bu arada hoş geldiniz az önce demeyi unutmuşum : ) İn şe Allah kaçırmaz kızlar. Benim bir tane var kızlar için teşekkür ettim. Sizin demi yok, siz demi istiyorsunuz bebek ? İstiyorsanız Allah size de hayırlı evlatlar nasip etsin İn şe AllahBirşey değil başka topikte gördüm kopyaladım
Lütfen bugünü kaçırmayın
Senede bir gün
Allah bağışlasınTekrar teşekkürler, düşünmeniz yeter, bu arada hoş geldiniz az önce demeyi unutmuşum : ) İn şe Allah kaçırmaz kızlar. Benim bir tane var kızlar için teşekkür ettim. Sizin demi yok, siz demi istiyorsunuz bebek ? İstiyorsanız Allah size de hayırlı evlatlar nasip etsin İn şe Allah
Cox suku 5 6 heftelik haamilelikdi dedi dusub yerineÜrəkli ol qoçaq qızım, Allah köməyin olsun, narahat olma qorxulu heç nə yoxdur İn şə Allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?