Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Diyirler olanda qadın özü hiss eliyir bilir hamiledi. Men hiss elemirem heçneden. HerSey_Guzel_Olucak sen nese hiss elemişdin özünde?
Hiss elemir ta ki bulantilar baslayana qeder, psixolojik hamilelik deyen bir durum vad ki onda qadin cox isteyir hamile olmaq ve butun hamilelik belirtilerini yawayir tez vaxtdan. Urek bulanma, halsizliq hetta adet gecikmesi de olur.

adi bilmem ne alim" sozunu men senin taniwina dememiwdim Nuwi. prosta o gunde sen bawa duwmedin mende uzatmadimki uzadilasi weyler deylki qewey weylerden daniwaq. men alim deyende sen ele bawa duwdun ki men o taniwina dedim laqa qoymaq menasinda. ama ele deyldi men adi bilmem ne alimin sozu deyende adini unutduqum bir alim var idi prosta adini chikaramadim menasinda demwdim. Judy_K da saqolsun o alimin adini dedi bilmiw olduq. ona gore konuw konuw dedim yani "halay bawi bende, devami sende" menasinda.paddelka cvbi da pis menada dememwdim yani duwunurem ele ise varam sozu ile duwunurem ele ise yawayiram cvbini eyni saydqim uchun beraberlewdirdim. yenede senin xetrine deymwemse uzrlu say

Hiss elemir ta ki bulantilar baslayana qeder, psixolojik hamilelik deyen bir durum vad ki onda qadin cox isteyir hamile olmaq ve butun hamilelik belirtilerini yawayir tez vaxtdan. Urek bulanma, halsizliq hetta adet gecikmesi de olur.
Birde sen aşerirsen?ureyin nese istyr qefilden?son bir heftedi aserirem ve terslikden saat 11 de 12 de aserirem yeriçse oluram şişe şişe yatiram

Hayırlısı canım. İnşAllah bir gün nasip olur o güzel haberi vermek

Ne bilim vAllah anlamıram bu işleri. Çox adam yaşadığı belirtilernen bilib deye soruşdum. Her kesde de eyni deyil zaten

Ne bilim vAllah anlamıram bu işleri. Çox adam yaşadığı belirtilernen bilib deye soruşdum. Her kesde de eyni deyil zaten
Bilirsen quzum hamilelik belirtileri eslinde aybawi belirtileriyle eynidi, ve bezi weyler de var ki normal halda da yawayiriq, meslen halsizliq, yuxu, iwtahin acilmasi ona gore de cox vaxt bilmirsen hamile oldugunu. Aybawiya qeder en cox hiss edilen belirtiler yuxu ve iwtah olur, baw agrisi olur. Bulantilar adeti kecdikden sorna baslayir quzum. Sende deyesne kecib vaxtinnan. Ne hisslerin var? Axintin var sari ?

Sabah 32ci günümdü. Yani normalda uje olmalıydım. Ama keçen ay 14ü olmuşdum deye sabahı keçmeden keçib demirem tam olaraq. vALLAH menim sağ qasığımın sızıldamağı bir de memişlerin şişmeyi var. İştah yuxu falan hiss elememişem normaldı. (Ki onsuzda olub olmadığını bele bilmirem) 27ci günümde yarım saat 1 saat falan adetteki kimi bel ağrısı yaşadım. Keçen ay 27ci günümde adet olmuşdum deye dedim yeqin felir menimkiler. Gözledim gelmedi. Dünen axşam sarı axıntını fark ettim. Yani ağ kremsi idi ama saralmışdı. Biraz çox deydi gözüme.

Tamam quzum sıxıntı yoxdur, üzürə də gərək yoxdur, söhbət edirik də quzum bir tanecik psixoloqumuz var kız ne özürü

Məndə də adət qabağı bir həftə falan qabaq dəhşət şirniyyat istəyi olur, iştaham açılır dəhşət, ağrılar falan filan.

LeylaJ quzum üç gündür uşaq gecələri tək tək öskürür, bal, limon, su qarışdırıb verirəm. Amma bu ən çox boğazı ağrıyanda xeyir edir. Belə də ki, dərman, doşab, süd belə şeyləri dilinə vurmur. Dadı qəşəng olan dərmanı içir məsələn panadol kimi, nurafen kimi. Nə verə bilərəm ona bu cür dadı qəşəng öskürək dərmanı var ? Şirin, qətiyyən acı olmayan, sən nə verərsən. Bircə doktor mom bilirəm mən, bir də bacım keçi buyunuzu doşabı dedi. Baxım görüm ondan da içirə bilərəm : ( içmir e tərs uşaq : (

Bebeği olmayanlar Zilhicce ayının 3. Günü Enbiya Süresinin 88-89-90-91.Ayetlerini okuyup Rabbimden Hayırlı evlat istesinler.

O gün evlat sahibi olmak isteyenlerin dualarının geri çevrilmediği belirtiliyor.

Bu Ayeti kerimler Rabbim Senden hayırlı salih ve sağlıklı bir evlat istiyorum diyerek salih bir niyet ile 3-7-21-41 veya 101 gibi tekli sayılar ile okunabilir.

Enbiya süresi 88-89-90-91 ayetler
فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِي الْمُؤْمِنِينَ
وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ

فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَوَهَبْنَا لَهُ يَحْيَى وَأَصْلَحْنَا لَهُ زَوْجَهُ إِنَّهُمْ كَانُوا يُسَارِعُونَ فِي الْخَيْرَاتِ وَيَدْعُونَنَا رَغَبًا وَرَهَبًا وَكَانُوا لَنَا خَاشِعِينَ
وَالَّتِي أَحْصَنَتْ فَرْجَهَا فَنَفَخْنَا فِيهَا مِن رُّوحِنَا وَجَعَلْنَاهَا وَابْنَهَا آيَةً لِّلْعَالَمِينَ

Festecebnâ lehu ve necceynâhu minel gamm(gammi), ve kezâlike nuncil mu’minîn(mu’minîne).

Ve zekeriyyâ iz nâdâ rabbehu rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn(vârisîne).

Festecebnâ lehu, ve vehebnâ lehu yahyâ ve aslahnâ lehu zevcehu, innehum kânû yusâriûne fîl hayrâti ve yed’ûnenâ ragaben ve reheben, ve kânû lenâ hâşiîn(hâşiîne).

Velletî ahsanet fercehâ fe nefahnâ fîhâ min rûhinâ ve cealnâhâ vebnehâ âyeten lil âlemîn(âlemîne).

Biz de duasını kabul ettik ve kendisini kederden kurtardık. İşte biz mü’minleri böyle kurtarırız.
Zekeriya’yı da hatırla. Hani o, Rabbine, “Rabbim! Beni tek başıma bırakma. Sen varislerin en hayırlısısın” diye dua etmişti.
Biz de onun duasını kabul ettik ve kendisine Yahya’yı bağışladık. Eşini de kendisi için, (doğurmaya) elverişli kıldık. Onlar gerçekten hayır işlerinde yarışırlar, (rahmetimizi) umarak ve (azabımızdan) korkarak bize dua ederlerdi. Onlar bize derin saygı duyan kimselerdi.
Irzını korumuş olan kadını da (Meryem’i de) hatırla. Ona ruhumuzdan üflemiştik. Kendisini de, oğlunu da âlemlere (kudretimizi gösteren) birer delil yapmıştık.

Allah razı olsun teşekkür ederiz, ellerinize sağlık.

Birşey değil başka topikte gördüm kopyaladım
Lütfen bugünü kaçırmayın
Senede bir gün
Tekrar teşekkürler, düşünmeniz yeter, bu arada hoş geldiniz az önce demeyi unutmuşum : ) İn şe Allah kaçırmaz kızlar. Benim bir tane var kızlar için teşekkür ettim. Sizin demi yok, siz demi istiyorsunuz bebek ? İstiyorsanız Allah size de hayırlı evlatlar nasip etsin İn şe Allah

Allah bağışlasın
Evladım yok evet :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…