- Konu Sahibi minik_prince
-
- #4.961
menimde msjlari oxuyanda ucdan tutma bir yerden sohbete daliwim olmuyadaaHe dememsem?kagiza bax sen cani eseb kecirireme axi burda yazmsdim dediki boru hamileliyi oka biler falan qanimi qaraltdi
Sagol canm desteyincun vallah mende oz ozume deyreme olmur ali tehsilli deyilem ama qoyunda deyilem her seyden az cox anlayisim var fakt goruremki duzgun aparirmir tedbiqler.bir hekimki tek testle deyr hamilesen bunu mende biliremde xq ne ucundu ?deqiqlesdirmek ucun deyerimi bilerdim en azinan icim icimi yyeyr goren deyerim necedi?mikrob cixib ama mualice yazmir.uzi getmsem geden kimi uzadib deyr abort eletdiressen?ele bil basimdan qaynar su tokuldu.dedim ne abort bu hele ilkdi aylardi gozleyrem.qorxutdu turba hamileliyi falan filan.kagizdanda cox sey asilidi sabah Allah elememis bir problem cxsa hec cure subut ede bilmerem onlara.xestexana adi yox adresi yox.anamda deyrki gel seni aparim burda hekime analizleri falan verek edek.qaynanama dedim deyr burdaki hekimlere ne olubki????biraz atisdiq.esebden esirdim ozumden asili deyil.deyr cox qurtdalama cox sey cxar bes men aylardi eziyyet cekirem bu qeder pul tokuremki ne olar olar?bes problemi hell etmek lazimdida.eh neyseye qiz dediki turba hamileliyidir belke menen olsa her hefte gederem usaqi gorerem dusur ya yox rahatlayaram burdada qizlar da dediki 10 gun coxdu ele bir sey varsa tez get.qaynanam ise deyr vapse 15 gun sora gederik bir defelik.of nebilime Allah mene sebr versin sesimi cixartan kimi deyr sen hec kimi beyenmrsenmenimde msjlari oxuyanda ucdan tutma bir yerden sohbete daliwim olmuyadaacan sen hansi rayona xestexanaya getmisen? pis bawa duwme ama o qaynana ile o werait ile sen normal hamilelik kechire bilmessen ki.ilk evvel zob hormonuna yaziqin gelsin. o ki deyrler "sen stres kechirme uzulme uwaqa da tesir eder", o sozu yani "uwaqda icherde sifetin salliyib oturar" menasinda demirler. ne qeder qulaqa o menada gelsede. sen strrs etsen esebi olsan prolaktininnen tsh hormonuna qeder hamisi qalxacaq. onlarda uwaqi inkiwafdan saxlayan en boyuk sebeblerden biridi. men ilk uwaqimi 10heftesinde ele itirmiwem. belke yadiniza geler yazmwdim burda qaynanamgil evi remont eledi geldi bizde qalmaqa chox stres kechirirdim hekimede hele telesme deyb aparmadi axirdada hamsini ureyme saldim gizli getdimki uje uwaq inkiwafdan dayanib. yawamiwam seni chox gozel bawa duwurem ona gorede.biraz sakitdew. sene esas onun saqlam olmasidi. ki uzi kaqizinin ele olmasi uwaq tesir etmez. xestxananin weraitide. hekiminde. onlar daha yaxwi olmasi uchun sebebdi duzdu ama daha pis olmasi uchun sebeb deyil. sen bu qeder eseble onlarin elemediyi pisliyi edirsen ozune. Allaha qurban olum ol deyibse olacaq. o vezyetde o qaynana ile o weraitde birde sen ozuve zulm verme. sakitdew embiryonunla daniw biraz wirinnik ele ki seninle qalsin tutunsun sene
Sagol canm desteyincun vallah mende oz ozume deyreme olmur ali tehsilli deyilem ama qoyunda deyilem her seyden az cox anlayisim var fakt goruremki duzgun aparirmir tedbiqler.bir hekimki tek testle deyr hamilesen bunu mende biliremde xq ne ucundu ?deqiqlesdirmek ucun deyerimi bilerdim en azinan icim icimi yyeyr goren deyerim necedi?mikrob cixib ama mualice yazmir.uzi getmsem geden kimi uzadib deyr abort eletdiressen?ele bil basimdan qaynar su tokuldu.dedim ne abort bu hele ilkdi aylardi gozleyrem.qorxutdu turba hamileliyi falan filan.kagizdanda cox sey asilidi sabah Allah elememis bir problem cxsa hec cure subut ede bilmerem onlara.xestexana adi yox adresi yox.anamda deyrki gel seni aparim burda hekime analizleri falan verek edek.qaynanama dedim deyr burdaki hekimlere ne olubki????biraz atisdiq.esebden esirdim ozumden asili deyil.deyr cox qurtdalama cox sey cxar bes men aylardi eziyyet cekirem bu qeder pul tokuremki ne olar olar?bes problemi hell etmek lazimdida.eh neyseye qiz dediki turba hamileliyidir belke menen olsa her hefte gederem usaqi gorerem dusur ya yox rahatlayaram burdada qizlar da dediki 10 gun coxdu ele bir sey varsa tez get.qaynanam ise deyr vapse 15 gun sora gederik bir defelik.of nebilime Allah mene sebr versin sesimi cixartan kimi deyr sen hec kimi beyenmrsen
Nuşi yesin səniCox sagol Nushim
Quzum məndə 6 ayına kimi elə bil öz qarnım idi, 6 aydan sonra bir şişdi ki, qarnım gəl görəsənYooooooxxxxcox xoz istiyirem cixsin ama dumduzdu goren hec inanmir hamileyem dunen emimqizi gorub hamileliyimden soz dushdu diir aa hamilesenki hecne yoxdu axi bilinmir qarnin dumduzdur bacimda gulur diir memeshler imkan verse qarin cixar. Kocamda lag eliyir diir ele demd deynen ushagim memeshlerimdedirde
Erkek erkek : )Aytencimm kız mı erkek mi şimdi
Kuzum ya kıyamam sen eşinle konuş git ananın yanına orda napılıyorsa yapılsın.. bak ne güzel demiş gel buraya analiz verek ... Senin eşin de küçük herhalde.. gene büyüğün tabi de seni düşünmüyor sanki eski kafa kimi biraz... eskiyle şimdiyi bir tutmasın yani.. neymiş 1 defa gidek 15 gün sonraa tövbe est.Sagol canm desteyincun vallah mende oz ozume deyreme olmur ali tehsilli deyilem ama qoyunda deyilem her seyden az cox anlayisim var fakt goruremki duzgun aparirmir tedbiqler.bir hekimki tek testle deyr hamilesen bunu mende biliremde xq ne ucundu ?deqiqlesdirmek ucun deyerimi bilerdim en azinan icim icimi yyeyr goren deyerim necedi?mikrob cixib ama mualice yazmir.uzi getmsem geden kimi uzadib deyr abort eletdiressen?ele bil basimdan qaynar su tokuldu.dedim ne abort bu hele ilkdi aylardi gozleyrem.qorxutdu turba hamileliyi falan filan.kagizdanda cox sey asilidi sabah Allah elememis bir problem cxsa hec cure subut ede bilmerem onlara.xestexana adi yox adresi yox.anamda deyrki gel seni aparim burda hekime analizleri falan verek edek.qaynanama dedim deyr burdaki hekimlere ne olubki????biraz atisdiq.esebden esirdim ozumden asili deyil.deyr cox qurtdalama cox sey cxar bes men aylardi eziyyet cekirem bu qeder pul tokuremki ne olar olar?bes problemi hell etmek lazimdida.eh neyseye qiz dediki turba hamileliyidir belke menen olsa her hefte gederem usaqi gorerem dusur ya yox rahatlayaram burdada qizlar da dediki 10 gun coxdu ele bir sey varsa tez get.qaynanam ise deyr vapse 15 gun sora gederik bir defelik.of nebilime Allah mene sebr versin sesimi cixartan kimi deyr sen hec kimi beyenmrsen
ne öğrendin NuşiiiJudy_K Nəmişim, bal qaymağım gəl səni maç edim hələ quzum oca dəqiqə kanala abunə oldum. Elə gözəl anladır ki, mənim kimi gec anlayan belə tez başa düşür. Başdan üç, dörd hərfinə baxdım çox asan bir anlatması var. Əgər axıra qədər elə asandısa mən rahatlıqla öyrənə bilərəm. Düşündüyüm qədər də çətin, qəliz deyilmiş. Sənə necə təşəkkür edim bilmirəm, bu gün sən elə bir savab qazandın ki, məndən elə bir dua aldın ki, özün də təsəvvür edə bilmezsən. Quzum çox sağ ol, Allah razı olsun, o qədər sevindim, Allah da səni sevindirsin. Təsəvvür edirsən necə arzulayırdım öyrənməyi. Canım bal qaymağım çoooox çoooox təşəkkür edirəm, Allah milyon kərə razı olsun, inan təşəkkürümü bildirmek üçün söz tapa bilmitəm
Ben de artık ne diyeceğimi bilemiyorum, şu an en iyisi bir az annesinin evine gidip orda kalması gerekiyor gibi en iyisiKuzum ya kıyamam sen eşinle konuş git ananın yanına orda napılıyorsa yapılsın.. bak ne güzel demiş gel buraya analiz verek ... Senin eşin de küçük herhalde.. gene büyüğün tabi de seni düşünmüyor sanki eski kafa kimi biraz... eskiyle şimdiyi bir tutmasın yani.. neymiş 1 defa gidek 15 gün sonraa tövbe est.
Ay cok yasa eski kafa. doktoru beyenmedim diyorum. nesi var diyor ?her kes beyeniyor falan filan.ben bir kere bile doktora gitmemsdim diyor.sen 26 yil bundan once dogurdun o zaman bu kadar problem yoktiki.annem sagolsun maddi hep yanimda evlendigim gunden. Bebegimi kayp etsem ne olacak?iki kat yikis olmayacakmi,?anlamiyor anlamiyor.Kuzum ya kıyamam sen eşinle konuş git ananın yanına orda napılıyorsa yapılsın.. bak ne güzel demiş gel buraya analiz verek ... Senin eşin de küçük herhalde.. gene büyüğün tabi de seni düşünmüyor sanki eski kafa kimi biraz... eskiyle şimdiyi bir tutmasın yani.. neymiş 1 defa gidek 15 gün sonraa tövbe est.
Nuşi sevsin seni, canım arapçayı ögrenmek istiyordum hep hayalimdi, Kuran okuya bilmek için. Nermin de bana you toube de çok kolay bir şekilde öğreneceğim bir kanal tavsiye etti, onu diyorum. İn şe Allah öğrenirimne öğrendin Nuşiii
Amin baciALLAH SENE SEBR VERSİN bacı.başqa heçne demirem
Quzum bes yoldasin ne deyir? Ona basa salsan, onunla getsen, bele olmaz axi((Ay cok yasa eski kafa. doktoru beyenmedim diyorum. nesi var diyor ?her kes beyeniyor falan filan.ben bir kere bile doktora gitmemsdim diyor.sen 26 yil bundan once dogurdun o zaman bu kadar problem yoktiki.annem sagolsun maddi hep yanimda evlendigim gunden. Bebegimi kayp etsem ne olacak?iki kat yikis olmayacakmi,?anlamiyor anlamiyor.
Yoldasimin bir gun bele istiraheti yoxdur.ancaq uzaq olsun yas olanda qala bilir isden.sebride yoxdu gedib menle novbe falan gozlesin.Allaha cox sukur dunen siddetli agrim var idi bu gun cox hafif agrim var yox kimidir. Cox gozleyem deylem en cox 10 gune gedecem uziya be ya Anam gelmelidir 1 hefteye rahat masinla gederem yolumuz 4 saat mesafededir masurutla getmeyim istide.hekimdende sorusacam bu mikrob meselesini.men evvelden şeherde getmek istyrdime hekime yola gore qalmsam beleQuzum bes yoldasin ne deyir? Ona basa salsan, onunla getsen, bele olmaz axi((
Sən necəsən Leylam, hamiləlik necə keçirQuzum bes yoldasin ne deyir? Ona basa salsan, onunla getsen, bele olmaz axi((
1 ci defe getdine dediye 10 gune gel 2 ci defe tezeden getdinko basha dushmedim men?????heee kagiz berbad ele kagiz olur gicbeserdilerdd neyniyesen:/He dememsem?kagiza bax sen cani eseb kecirireme axi burda yazmsdim dediki boru hamileliyi oka biler falan qanimi qaraltdi
Judy_K Nəmişim, bal qaymağım gəl səni maç edim hələ quzum oca dəqiqə kanala abunə oldum. Elə gözəl anladır ki, mənim kimi gec anlayan belə tez başa düşür. Başdan üç, dörd hərfinə baxdım çox asan bir anlatması var. Əgər axıra qədər elə asandısa mən rahatlıqla öyrənə bilərəm. Düşündüyüm qədər də çətin, qəliz deyilmiş. Sənə necə təşəkkür edim bilmirəm, bu gün sən elə bir savab qazandın ki, məndən elə bir dua aldın ki, özün də təsəvvür edə bilmezsən. Quzum çox sağ ol, Allah razı olsun, o qədər sevindim, Allah da səni sevindirsin. Təsəvvür edirsən necə arzulayırdım öyrənməyi. Canım bal qaymağım çoooox çoooox təşəkkür edirəm, Allah milyon kərə razı olsun, inan təşəkkürümü bildirmek üçün söz tapa bilmitəm
Eh eh mende 6 ci aydan sonra cixacag bilirem cunki hec yoxdu birden birede boyumuyeceyine gore yavash yavash ancag 6 dan sonra bilinecekGobuse hele tezdi axi 90 faiz hamilelerde gobu 5 ayin sonlarina dogru uje belli olur emellice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?