Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Quzum Ma şa Allah, Allah sağ salamat qucağına almağı nəsib etsin İn şə Allah. Simgeyi de almışın tebrikler

Quzum VAllah daha mən nə deyəcəyimi bilmirəm, əməlli uzi kağızı falan verən bir yerə get, boş qarına düşəndə belə adama uzinin kağızın verirlər, bu nə anlamadım.

Oha qızın da pipisi olur soradan yox olur??? Onu heç bilmirdim
Caan her ne olur olsun inşaALLAH sağlıqnan olsun

Dunen uziye getmishdinki???

Oha qızın da pipisi olur soradan yox olur??? Onu heç bilmirdim
Caan her ne olur olsun inşaALLAH sağlıqnan olsun
Hee quzum mende bilmirdim hekim dedi diir oglanda nece qizdada ele olur 14 cu heftede yigilir onda bilirik qizdi yoxsa oglandi:))))inshAllah mende onu direm sagsalat olsunda qiz oglan ferqi yoxdu

Göbüşün çıxıb?
Yooooooxxxx cox xoz istiyirem cixsin ama dumduzdu goren hec inanmir hamileyemdunen emimqizi gorub hamileliyimden soz dushdu diir aa hamilesenki hecne yoxdu axi bilinmir qarnin dumduzdur bacimda gulur diir memeshler imkan verse qarin cixar. Kocamda lag eliyir diir ele demd deynen ushagim memeshlerimdedirde

Vay vay menimkiler de böyükdü 85zad giyinirem hamiş olanda ne boyda giyinecem göresen.
Sinenin altından açılan boş platyalar olure letni. Onlardan geyin o adi vaxtda da adamı hamiş kimi gösterir asta asta çıxacaq inşaALLAH

Mende 75 taxirdim indi 90 almishambelke 200 dene sarafan geyinmishemki birini alim rahat olsun indiki paltarlarda hamsi standartdi memeshlerimde partiyir uje ona gore baci lutem heleki umidim payizadi belke mene uygun geyim tapa bildim

Hee quzum mende bilmirdim hekim dedi diir oglanda nece qizdada ele olur 14 cu heftede yigilir onda bilirik qizdi yoxsa oglandi:))))inshAllah mende onu direm sagsalat olsunda qiz oglan ferqi yoxdu
canim onu bele bawa salim oqlanda ilk evvel xayalar emele gelr. daha sonra pipi. qizda cinsiyyet dodaqlari ile oqlanda xayalar her zaman uzide qariwdirilir. ona gorede pipisi gorunene kimi hele deqiq sechmek olmur deyrler. yani o iw "qizdada pipi olur, inkiwaf eledikce sora yoxa chixir" kimi deyil, qizda cinsiyet dodaqlari ve oqlanda pipi ile ferq sechilmiw olur" kimi bawa duwun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…