- 23 Nisan 2017
- 1.585
- 2.640
- 133
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #4.921
Amin quzumTam haqlısan. Biz müselman olaraq.bir olmalıyıq sen sünnisen men şieyem ayrımcılığı bizi dala atır. Kebeye gedende deyilmir ki sünniler giremez ya da şiyeler giremez. Diyilir ki müselman olmayanlar giremez. Bes içimizdeki bu ayrımcılıq kime göre neye göre? Bilmirik. ALLAH sonumuzu hayır etsin
Judy_K nəzərə gəldikdə isə düz deyirsən quzum, Peyğəmbərimiz deyib ki, nəzər dəvəni qazana, insanı məzara. Odur ki, bir qəlbdən gələn Ma şa Allah lazımdır sən demiş
Az inan o ne vaxt yaxinniq istyr elemremse yuxuma girire inanrsan iki gundu istyrdi iki gundu yuxumdada yer axtarirdiq gua serait yoxdu bu gecede gua mamasi gille qonaq getmsdik deye fursetdi gel gedek bir yer tapaq sey edekBebiş için katlansın libidosu içinde patlasın bişey olmaz :)
Az inan o ne vaxt yaxinniq istyr elemremse yuxuma girire inanrsan iki gundu istyrdi iki gundu yuxumdada yer axtarirdiq gua serait yoxdu bu gecede gua mamasi gille qonaq getmsdik deye fursetdi gel gedek bir yer tapaq sey edekkizlar her sey bir yana cox coz uzr istyrem men boyuk bayirimi eliye bilmrem ne edim zeytun yagida icirem menemisin demir of cox sis hiss edirem ozumu qiz vaxtindan var bu rproblem mende indi usaga gore gucenede bilmrem qalmsam bele
Ma şa Allah quzum sənə, kaş yaxın olaydıq mənə də öyrədəydin, həyatda ən ən ən çox istədiyim arzularıdan biridir. Bir proqram var idi onu yazdım telefona amma ordan da öyrənə bilmədim : (Canım menim zehlem gedir bilmediyim şeyi danışmaqdan. Bir sözü işletmeden bele onun düzgün olub olmadığını googledan baxan adamam :) qaldı ki bele ciddi din konusunda bilmediyimi danışım. Teriflemek kimi çıxmasın 1defe erebce, 1defe bizim dilde 2defe türk dilinde Quranı hatim elemişem. Baxardığım qeder öyrenib ezberlemeye çalışıram ki yerinde misallar çekim yalnışım olmasın. Deqiq bilmeden din haqqında fikir bildirmek günahdı. Men 2-3hefteden bir üzerlik yandırıram evde. Psikolojikman yüngülleşirem. :)
Hee mende eleyem ozde indi hami bilirsen necedi azzz hee uahagima gozu deydi falamHee maşaALLAH demeden bi uşağı sevib eliyende sonra özüm pis oluram pis göz yoxdu mende ama birden o uşağın ayağı daşa deyer anası mennen bilmesin ki he baax gözü deydi. İçimi ALLAH bilir onlar Bilmir axı. Bed nezere inanıram inanmağına ama o gün qızlarnan danışanda bed nezeri şakacıktan dedim niye ciddiye aldın ki
Yoxaaaa ilknreaksiyami yazmiahdim size 12 ci hefteye kimi qram ssvinc yashiya bilmedim Allah gorurde meni qismet diyirdim stress qetiyyen kecirtmirdim ama sevinc yoxuydu hemde 5 ci hefyeden qusuram indi lap pisem ona gore hele dafini cixarda bilmirem16 heftelikdi?men kıllanmışdıme sennen Vallah. Dedim bu qız niye bele sevinib elemire. Day sevincivi yaşayıb ele gelmisendee
Qaynanayla ya mamayla getsen lap yacshi olar:) yox men hamish qalib gettim ama tek men getmemishem qaynanamgilin hekimidir melum sebebdir hekimlere hekim beyendirmek cetin ishdi.mende hemishe kimse hekim diende diirdim hamishlig hekimindi ya mualica ona gore narahat olma bilirsen neyini en cox sevirem mualiceni uzadan deyil yalandan ozumden demirem ha xarakterini deyiremYox ay qız menim tek ne itim azıb orda :) getsem kocamnan gedecem inşaALLAH. Hardadı adı nedi? Bide pis çıxmasın neynedi sene ne didi sen hamiş olanda getdün onun yanına yoxsa hamiş olmaqçun getdün?
Bunu ne vaxt yazib?? Boru hamileliyi mi? Bes wekiller hani? Hecne anlamadim
Ma şa Allah quzum sənə, kaş yaxın olaydıq mənə də öyrədəydin, həyatda ən ən ən çox istədiyim arzularıdan biridir. Bir proqram var idi onu yazdım telefona amma ordan da öyrənə bilmədim : (
Ma şa Allah quzum sənə, kaş yaxın olaydıq mənə də öyrədəydin, həyatda ən ən ən çox istədiyim arzularıdan biridir. Bir proqram var idi onu yazdım telefona amma ordan da öyrənə bilmədim : (
Qaynanayla ya mamayla getsen lap yacshi olar:) yox men hamish qalib gettim ama tek men getmemishem qaynanamgilin hekimidir melum sebebdir hekimlere hekim beyendirmek cetin ishdi.mende hemishe kimse hekim diende diirdim hamishlig hekimindi ya mualica ona gore narahat olma bilirsen neyini en cox sevirem mualiceni uzadan deyil yalandan ozumden demirem ha xarakterini deyirem
Shelaleye dunen dedimYox ay qız yalannan nöş diyesen maman deyil bacın deyil. Bilirem semimiyyetnen diyirsen.
Mene bax sen onda neçe aylıqsan? Cinsiyet ne vaxt bilinir?
Bideki Şelale bilirdi he?
Yo can mende madurum yeni bilmsemYox ay qız yalannan nöş diyesen maman deyil bacın deyil. Bilirem semimiyyetnen diyirsen.
Mene bax sen onda neçe aylıqsan? Cinsiyet ne vaxt bilinir?
Bideki Şelale bilirdi he?
Dunen.ay qiz inan bayaqdan qaynanamla dalasiram basa dusmur deyrem seher de bele kagiz verseler xeste hekimin gozun cxartar.bu nedi?indi bir problem ola aubut ede bilersenki hekime bu nu sen vermsen?ne xestexana adi var ne unvan var.bos kagiza uc cumlr yazdi he vse.baska uzi var ona gedecemBunu ne vaxt yazib?? Boru hamileliyi mi? Bes wekiller hani? Hecne anlamadim
İn şə AllahCanım kim bilir inşaALLAH belke gelecekde görüşdük heyatda :) onda seve seve öyrederem :)
Yaxşı gözləyəcəyəm, amma şimdiden söyliyim mənim tez götürmə qabiliyyətim yoxdur, sonra öyrənə bilməsəm gülmə mənəProqram yox ama youtubedan indi link atacam sene o yaxşı öyredir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?