Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
InshAllah quzum sende cefedi limon kokteylini ele ❤❤❤

Düz deyirsən gərək 55 kq da pazarlık yapım. O zaman sənin də boyun 155 dir hə ? Boyun balaca olmağı da pisdir də amma neyniyək, bizi də Allah belə yaradıb
Hee 1.55 dir ona gore diremde kokelende topa oxshuyuramama belencine sevifem boyumu shirin gorsenirik her yerede gire bilirik

Canım mence de senin idealın 60-65di çünki boy balacadısa xırda sümüklüsen. Köklük sende çox bilinmez ama maksimum 65 yaxşı olar sene. Menim boyum 168di çekim 55. Senden ferqli olaraq iri sümüklüyem men

65 anca canım manken değiliz ya arada 10 fark olsun... Sağlığın yerinde olsun da.. Beni yanlış anlamadın inşallahh. sen bi bahsetmiştin burda ondan dedim ben öyle..

Ne bilim vAllah. Menim mamam mennen de arıq olub men olandan sonra kokelib. Mede hekimi de dedi ki uşaq olannan sonra kökeleceysen inşAllah. Uşaq olsaydı kökelerdim
Əslində arıqsan özünü pis hiss etmirsənsə, normal hiss edirsənsə, oynamaq lazım deyil bədənlə. Amma quzum şəkildə normal, çox qəşəng görünüdün e Ma şa Allah. Düz deyirsən mənim də bir dayımın yoldaşı ərə gələndə çox çox arıq idi. Uşaqlardan sonra dəhşət kökəlmişdi. Düzdü O indi nənədir day, amma cavanlıqdan kökəlmişdi. İn şə Allah sənin bəbəşin olsun, gerisi boş şeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…