- Konu Sahibi minik_prince
-
- #4.601
Kecen defe dediyim kimi dunyaya gelene qeder qorxursan ay keseye dusdumu ay qelbi doyunurmi sag salamat olacaaEki Görüntüle 2173597 qmi
Sagol canim xestexanadayam gorek ne olurYuxuda test görmüşdüm demekki seninkiymiş :) tebrikler :)
InshAllah quzum sende cefedi limon kokteylini ele ❤❤❤Aytənim, bal pətəyim hamiləlikdə 11-12 kq almaq normaldı, ondan çoxu ziyandı. O da dediyim kimi əvvəlcə şiş çəkiləcək ondan sonra yerdə qalanı həll edərsən İn şə Allah. Bebişin də qırxı çıxandan sonra qoyarsan kolyaskaya bir saat yürüyüş falan edərsən vəssalam. Mən hamilə qalanda 75 kq idim, yəni hamiləliyə qədər artıq kilo çox idi. O qədər iynə, dərman, sistem, damar iynəsi. Gətirib o vəziyyətə çıxarmışdı məni, sonra hamiləlikdə 24 kq da üstünə gəlincə sonuc 96 kq oldu. Sonra da başıma çox işlər gəldi, onları da uzunca yazmaq istəmirəm, verə bilmədim. İndi görək də nə olur, yaman qızışmışam, əl çəkən deyiləm bu dəfə
Hee 1.55 dir ona gore diremde kokelende topa oxshuyuramDüz deyirsən gərək 55 kq da pazarlık yapım. O zaman sənin də boyun 155 dir hə ? Boyun balaca olmağı da pisdir də amma neyniyək, bizi də Allah belə yaradıb
Quzum zarafat edirsən, ya düz deyirsən. Düz deyirsənsə boş ver, hər şey yoluna düşəcək. Adam var Allah uzaq eləsin yoxdur heç, adam da var silikon taxdırır. Bizdə isə özü böyükdür, çakma deyilik : ) mən doğüşdan sonra 96 kq idim, indi 80-lərdən qurtulmağıma az qalıb Allahın köməkliyi ilə. Bir də qızlar hamınızdan soruşuram, kocişləriniz kök xoşlayır ya arıq. Mənim kocam kök xoşlayır, kök deyəndə ki, deyir 70 kq ol bəsdir, ondan sonra qoymayacağam arıqlamağa, mən də deyirəm ki, sən deməklə deyil mənim boyum 155 dir 70 mənə çoxdur, heç olmasa 65 olum. Siz nə deyirsiniz, neçə kq mənə yaxşı olar. Əslində indi belə hesab edirlər ki, guya boydan on kq aşağı olmalısan, amma mən bu fikirlə razı deyiləm. Mən güzgüdə özümü nə vaxt bəyənsəm onda dayanacağam, fikirləriniz maraqlı olardı
Shakom sabahin xegir xosh xeberlerle gel inshAllahSagol canim xestexanadayam gorek ne olur
Sagol canim xestexanadayam gorek ne olur
sümüklü ne yaaa bunu Türkçe deyin AllahınısevenCanım mence de senin idealın 60-65di çünki boy balacadısa xırda sümüklüsen. Köklük sende çox bilinmez ama maksimum 65 yaxşı olar sene. Menim boyum 168di çekim 55. Senden ferqli olaraq iri sümüklüyem men
sümüklü ne yaaa bunu Türkçe deyin Allahınıseven
65 anca canım manken değiliz ya arada 10 fark olsun... Sağlığın yerinde olsun da.. Beni yanlış anlamadın inşallahh. sen bi bahsetmiştin burda ondan dedim ben öyle..Aytənim, bal pətəyim hamiləlikdə 11-12 kq almaq normaldı, ondan çoxu ziyandı. O da dediyim kimi əvvəlcə şiş çəkiləcək ondan sonra yerdə qalanı həll edərsən İn şə Allah. Bebişin də qırxı çıxandan sonra qoyarsan kolyaskaya bir saat yürüyüş falan edərsən vəssalam. Mən hamilə qalanda 75 kq idim, yəni hamiləliyə qədər artıq kilo çox idi. O qədər iynə, dərman, sistem, damar iynəsi. Gətirib o vəziyyətə çıxarmışdı məni, sonra hamiləlikdə 24 kq da üstünə gəlincə sonuc 96 kq oldu. Sonra da başıma çox işlər gəldi, onları da uzunca yazmaq istəmirəm, verə bilmədim. İndi görək də nə olur, yaman qızışmışam, əl çəkən deyiləm bu dəfə
Kemik kız kemik yazarken bende bi duraksadım dedim şimdi bu kız yanlış anlıycak diye
kemik işte yaa ne sümüğü sabah sabah
nasıl iyi misin biraz daha yoksa devam ediyor mu?Tamam akşama doğru bi daha derim sabah sabah olmaz şimdi
Yok canim onun icin daha erken, keseyi ve insallah bebisi gorurum, haber edicem. Cok sagolSen de kalp atisina mi gidiyorsun Leyla. Insallah hayirli haberlerle gel canim.
Cox sagol quzum, insallah. Cixiram gedim gelim yazacam
İyi haberlerinizi gözleyirem canımCox sagol quzum, insallah. Cixiram gedim gelim yazacam
nasıl iyi misin biraz daha yoksa devam ediyor mu?
Əslində arıqsan özünü pis hiss etmirsənsə, normal hiss edirsənsə, oynamaq lazım deyil bədənlə. Amma quzum şəkildə normal, çox qəşəng görünüdün e Ma şa Allah. Düz deyirsən mənim də bir dayımın yoldaşı ərə gələndə çox çox arıq idi. Uşaqlardan sonra dəhşət kökəlmişdi. Düzdü O indi nənədir day, amma cavanlıqdan kökəlmişdi. İn şə Allah sənin bəbəşin olsun, gerisi boş şeydirNe bilim vAllah. Menim mamam mennen de arıq olub men olandan sonra kokelib. Mede hekimi de dedi ki uşaq olannan sonra kökeleceysen inşAllah. Uşaq olsaydı kökelerdim
Hə quzum mən on gün ara ilə fərqli kakteyllər edirəm, hal hazırda bir başkasın sınaqdan kkeçirirəmInshAllah quzum sende cefedi limon kokteylini ele ❤❤❤
Hə ye quzum sən yenə balaca topsan, mən plates topuna oxşayıramHee 1.55 dir ona gore diremde kokelende topa oxshuyuramama belencine sevifem boyumu shirin gorsenirik her yerede gire bilirik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?