Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Get canım Allah yolunu açıq etsin, xoş xəbərlə qayıt İn şə Allah. Get quzum açıqca de, de ki, mənim imkanım yoxdur tez tez gəlim, de mənim dərdim, problemim nədirsə dəqiqin bilmək istəyirəm. De mənə düzgün müalicə yazın, pulların kəsmirsən eləmirsən, onlar da bir zəhmət düzəməlli məşğul olsunlar xəstə ilə

Manyak kız yaa senin daha ne acaipliklerini görcez aceba

Men yarım ltlik su butulkalarını ortadan kesmişem alt hissesini qab kimi istifade eliyirem
Yoxa quzum hec zahmete girme menim kimi ele acayipliklerime gore kicam sagolsun her defe sidik qabini yaddan cixardirdi ele ele oyreshdim yaxshi varinatdi deneyin

Tamam canımmm teşekkürleeeer

Qonsudan gizlin qonsunun vifisini isletmek? Nc nc cok ayip
Hemde nasil ayip kiz vaxti hemishe qirirdim onlar deyishirdi 2 yeke oglandi bide analari qalir menim toyumda ele ureknen oynuyurdular sevincdenki bu qiz getti hergun kod deyishirdiler bir diyede bilmirdilerki besdide daha sora geldim bacimcun 1-2 defe qirdim bunlar mademi deyishdiler qira bilmedim ama kodlar hamsi yadimdaydi indi birini yigdim gordum onu qoyublar sen neynedin quzum geldim bura fikrim sende qaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…