Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olur quzum olur durda noldu durmadin

Ismin ne kuzum?Buse vardiya biz onunla shimdi cok yakin arkadashiz ben onun bashinin etini yemishdim birak birak die birakamiyordu sora hamish kalincada birakamadi eshinin desteyiyle miktarini azaltmishdi hep bebege zarar die die kalmishdik en son lekelenmesi falan oldu gozu korkdu birakdi shimdi icmiyo sanada tavsiyem cekirdek kuru yemishler boyle cebine dok canin her sigara istediyini at agzina birini ve ya sakiz:)bana bak ismin neki senin ben hic bilmiyorummmmm

Günaydın kızlaaar) nasılsınız acep? Şelale hekime doğanda gedecek melum oldu o xetti görseydim men uje xestexanada yatıb dururdum.kim ne fikirleşir fikirleşsin. Belke menim evde oturub gözlemeyim üzünden uşağa nese olacaq?(hele de dinc dayanmayıb paltaryuyanı zadı çekiremse ) ondan sonra o vicdan ezabıynan özümü yiyerem ele. Ay bala varsa var yoxdusa yoxdu da.gedib bilessen. Adam pis olur men de yaşamışam dha da beterlerini. Ama deqiqleşdirmişem en azından.

Gunaydin gozelim❤he orasi duzdu bidefe olub alinmiyib fikirleshirki yene eledi belke boshboshuna getmeyim duzdu mende olsaydim qaca qaca getmishdim uje burda biz birbirimize cox yaxinig hersheyi bolushuruk men onu basha dushurem nie getmek istemir inshAllah indi test elesin qacirdarig biz onu

Günaydın canım hee day bu defe de getmese

Tatlım benim. Sakız kullan. Üzerinde bulunsun sürekli sakız çiğne. Bide birden bırakmaan zor olur yavaş yavaş azaltacaksın. Güne ne kadar içiyorsun bilmiyorum onu yarıya indireceksin. Öyle kolay olur bırakman. Birden bırakırsan psikolojin çok bozulur

Sabahın xeyir amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…