Gebeliğe Hazırlık Azeri kizlar birlikte batlarımızı bekleyelim:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sem her gun edirdin?nece gune bilindi tam
Aybasima 11 gun qalmisdan etmeye basladim her gun, 8 gun qalmis edende baxdim 1 xett qoydum bir kenara (hemise ele edirem) sonra xeyli vaxt kecennen sonra gordum coxxxx aciq xett var, gunorta elemisdim, axsam yene eledim ve yene eyni sey. Ve belelikle her gun etdim ve gun gunden tundlesmeye ve daha tez qizarmaqa basladi, hekime getmeye telesmek lazim deyil, testde tundlessin qan da ver sonra, cunki uzi de gec gosterir. Mene dedi ayb vaxtinnan kecsin 4-5 gun sonra gel, ayb ma 2 gun qaldi.

Bil

Senim o gozel ureyivi bilirem men ♡ sadece oki hamile deyilsem aozunu esidirem haa basimnan qaynar sular axir.baci diyese ogluvin sekilini qoymsan tek men gormedim.birdeki qoyulan sekili silmek olurki?
Yox axmasın quzum, narahatçılığa gərək yoxdur, olacaq İn şə Allah. Profilə qoymuşdum canım, burda olanda qoyaram sən də baxarsan. Yox qətiyyən yazdığınızı silməyin banlanarsınız yoxsa

Yox görməmişəm, ola bilər yaşına göre çoxdur bəlkə ? Sırf həkim deməyib Şəlaləyə özü deyir ?

Amma quzum mənim vaxtımdan iki gün keçdi, test elədim çıxdı, məndə düşük yaşandığı üçün gözüm qorxmuşdu, tez həkimə getdim, üç həftəlik göstərdi ye

He indi edibsen test hec?tunddu?yoxsa hele tam tundlesmehib?

Qizlar yatmasiz?yuxum gelmre hele bu bir yana kasiklarimda siddetli agrilar vare qprxudur meni hamileyemse dusunurem daha pis di bu agrilar ya dis gebelikse?ya dusuk yaparsam kafamda deli sorular kuruyoruum hec vaxt bele agrim olmayibe bu baska seydi.adet olanda agryram o hec ama adetde yoxdu prtada ve bicak kimi batmalar normal deyil fazlasi .sabah test edecem uyanar uyanmaz

Can, Allah komeyin olsun, neden ele oldu bes bildin?
Sağ ol canım, Allah razı olsun Leylam.Bu üç həftəlik hamiləlik iraq indikinin canından bu qalan uşaqdır. Amma bundan qabaq iki dəfə biri 3,5 aylıq, biri də 5 aylıq düşüb məndə. Sırf həkimlərin səhvinə görə, ən son Mehmana gedəndə anlamışam ki, məndə hormonlara görə imiş. Əvvəlki həkim ancaq mikrob deyib durmuşdu, başı batsın. Mehmanın yanına gedəndə bütün kağızlarımı aparmışdım, heç o mikrobların üzünə baxmadı, dedi boş şeydir. Uşağa qalandan sonra müalicə yazdı mənə vəssalam, Ma şa Allah sağlam şəkildə də doğuldu uşaq.

Insallah canim sagol.
Benim once yapmam gereken sigara var onu birakmak icin bildigin bir sey var mi?
Canım ben sana çok kırıldım : ( ayrıca da yakıştırmadım, kuzum kızın var senin bir de : ( Kazenin siqara bırakma konusu var galba bir bak istersen. Televizyonda duymuşdum yanınızda kuru yemiş taşısın diyorlardı siqarayı bırakmak isteyenler, canları sigara çekince ondan atsınlar ağızlarına diyorlardı. Bırak canım şu mereti, Allah yardımcın olsun kuzum, dua edicem senin için

Hə Şəlalə xanım öncəliklə Allah köməyin olsun, yaxşı olar İn şə Allah. Amma əgər ağrıların varsa get maşını çək ora bura, bit də ev tök çox vacibdir çünki : (

Ne dersen haklisin canim.
Ben de bana cok kırılıyorum. Maalesef oylr bu durum benim de canimi cok sıkıyor. 1 2 defa birakmisligim oldu sonra gene basladim. Ilacla birakanlar var fakat ilac icmek istemiyorum malum gebelik dusuncesi.
Stresli bir isim var genel olarak da sinirli stresli bir yapiya sahibim. Sigara da dayanagim oluyor iste.:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…