- 27 Mayıs 2018
- 1.466
- 1.438
- 63
- 41
- Konu Sahibi minik_prince
-
- #4.081
Aybasima 11 gun qalmisdan etmeye basladim her gun, 8 gun qalmis edende baxdim 1 xett qoydum bir kenara (hemise ele edirem) sonra xeyli vaxt kecennen sonra gordum coxxxx aciq xett var, gunorta elemisdim, axsam yene eledim ve yene eyni sey. Ve belelikle her gun etdim ve gun gunden tundlesmeye ve daha tez qizarmaqa basladi, hekime getmeye telesmek lazim deyil, testde tundlessin qan da ver sonra, cunki uzi de gec gosterir. Mene dedi ayb vaxtinnan kecsin 4-5 gun sonra gel, ayb ma 2 gun qaldi.Sem her gun edirdin?nece gune bilindi tam
Düzdür quzum Ma şa Allah sözü bəsdirCanım göz ele şeydi ki ananın bele balasına gözü deye bilir diyirler. Qelben Maşallah diyende göz deymir ama mence :)
Yox axmasın quzum, narahatçılığa gərək yoxdur, olacaq İn şə Allah. Profilə qoymuşdum canım, burda olanda qoyaram sən də baxarsan. Yox qətiyyən yazdığınızı silməyin banlanarsınız yoxsaBil
Senim o gozel ureyivi bilirem men ♡ sadece oki hamile deyilsem aozunu esidirem haa basimnan qaynar sular axir.baci diyese ogluvin sekilini qoymsan tek men gormedim.birdeki qoyulan sekili silmek olurki?
Yazıq qadınlar, başları hər bela çəkirHeee bunnan menim mamamda var idi uşaq vaxtı maraqlı gelirdi ki nedi axı bu) utanırdım da soruşmurdum)
Yox görməmişəm, ola bilər yaşına göre çoxdur bəlkə ? Sırf həkim deməyib Şəlaləyə özü deyir ?Nushi bunun prolaktini yoxdu o prolaktin diende meni eseb bogur gormusen onun kagizlarini??demeli bunun verdiyi xestexanada normativ 118-555 dir bundaysa 237 cixib tutubki menim prolaktinim var men qiz vacti verende 6 di gor ne qeder qalxib mende esebleshirem diiremde yene oz bildiyini diir laborayoriyalar ferqlidi misal menim xestexanamda sinir 19.5 dir
Amma quzum mənim vaxtımdan iki gün keçdi, test elədim çıxdı, məndə düşük yaşandığı üçün gözüm qorxmuşdu, tez həkimə getdim, üç həftəlik göstərdi yeAybasima 11 gun qalmisdan etmeye basladim her gun, 8 gun qalmis edende baxdim 1 xett qoydum bir kenara (hemise ele edirem) sonra xeyli vaxt kecennen sonra gordum coxxxx aciq xett var, gunorta elemisdim, axsam yene eledim ve yene eyni sey. Ve belelikle her gun etdim ve gun gunden tundlesmeye ve daha tez qizarmaqa basladi, hekime getmeye telesmek lazim deyil, testde tundlessin qan da ver sonra, cunki uzi de gec gosterir. Mene dedi ayb vaxtinnan kecsin 4-5 gun sonra gel, ayb ma 2 gun qaldi.
Can, Allah komeyin olsun, neden ele oldu bes bildin?Amma quzum mənim vaxtımdan iki gün keçdi, test elədim çıxdı, məndə düşük yaşandığı üçün gözüm qorxmuşdu, tez həkimə getdim, üç həftəlik göstərdi ye
He indi edibsen test hec?tunddu?yoxsa hele tam tundlesmehib?Aybasima 11 gun qalmisdan etmeye basladim her gun, 8 gun qalmis edende baxdim 1 xett qoydum bir kenara (hemise ele edirem) sonra xeyli vaxt kecennen sonra gordum coxxxx aciq xett var, gunorta elemisdim, axsam yene eledim ve yene eyni sey. Ve belelikle her gun etdim ve gun gunden tundlesmeye ve daha tez qizarmaqa basladi, hekime getmeye telesmek lazim deyil, testde tundlessin qan da ver sonra, cunki uzi de gec gosterir. Mene dedi ayb vaxtinnan kecsin 4-5 gun sonra gel, ayb ma 2 gun qaldi.
Bu gun elemedim daha, dunen maraq ucun eledim hemen 2 si de qirmizi, qanda da cixib mende, gelen 1 ci gun gedecem hekime Insallah.He indi edibsen test hec?tunddu?yoxsa hele tam tundlesmehib?
Hadi insallah agustosda da hamileyim kizlar dige bogle haber verirsin bizeSöktü söktü adetim şükür kızlarr
Insallah canim sagol.Hadi insallah agustosda da hamileyim kizlar dige bogle haber verirsin bize
Ovulyasyon testini dene, sodayi yap, adetin 6 ci gununden basla kuzum.
Yok kuzum maalesef, internetten arastirsan, ben de bi sorarim tanidiklara.Insallah canim sagol.
Benim once yapmam gereken sigara var onu birakmak icin bildigin bir sey var mi?
Sağ ol canım, Allah razı olsun Leylam.Bu üç həftəlik hamiləlik iraq indikinin canından bu qalan uşaqdır. Amma bundan qabaq iki dəfə biri 3,5 aylıq, biri də 5 aylıq düşüb məndə. Sırf həkimlərin səhvinə görə, ən son Mehmana gedəndə anlamışam ki, məndə hormonlara görə imiş. Əvvəlki həkim ancaq mikrob deyib durmuşdu, başı batsın. Mehmanın yanına gedəndə bütün kağızlarımı aparmışdım, heç o mikrobların üzünə baxmadı, dedi boş şeydir. Uşağa qalandan sonra müalicə yazdı mənə vəssalam, Ma şa Allah sağlam şəkildə də doğuldu uşaq.Can, Allah komeyin olsun, neden ele oldu bes bildin?
Canım ben sana çok kırıldım : ( ayrıca da yakıştırmadım, kuzum kızın var senin bir de : ( Kazenin siqara bırakma konusu var galba bir bak istersen. Televizyonda duymuşdum yanınızda kuru yemiş taşısın diyorlardı siqarayı bırakmak isteyenler, canları sigara çekince ondan atsınlar ağızlarına diyorlardı. Bırak canım şu mereti, Allah yardımcın olsun kuzum, dua edicem senin içinInsallah canim sagol.
Benim once yapmam gereken sigara var onu birakmak icin bildigin bir sey var mi?
Hə Şəlalə xanım öncəliklə Allah köməyin olsun, yaxşı olar İn şə Allah. Amma əgər ağrıların varsa get maşını çək ora bura, bit də ev tök çox vacibdir çünki : (Qizlar yatmasiz?yuxum gelmre hele bu bir yana kasiklarimda siddetli agrilar vare qprxudur meni hamileyemse dusunurem daha pis di bu agrilarya dis gebelikse?ya dusuk yaparsam kafamda deli sorular kuruyoruum hec vaxt bele agrim olmayibe bu baska seydi.adet olanda agryram o hec ama adetde yoxdu prtada ve bicak kimi batmalar normal deyil fazlasi .sabah test edecem uyanar uyanmaz
Ne dersen haklisin canim.Canım ben sana çok kırıldım : ( ayrıca da yakıştırmadım, kuzum kızın var senin bir de : ( Kazenin siqara bırakma konusu var galba bir bak istersen. Televizyonda duymuşdum yanınızda kuru yemiş taşısın diyorlardı siqarayı bırakmak isteyenler, canları sigara çekince ondan atsınlar ağızlarına diyorlardı. Bırak canım şu mereti, Allah yardımcın olsun kuzum, dua edicem senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?