- 2 Eylül 2008
- 744
- 1
-
- Konu Sahibi Azeri kizi
güle güle otur evinde
halılarımız aynı holdeki ve mutfaktaki
bende stuttgartayim canim..cok uzakmisiz..canim ymekteyiz kölnde katilsana ya...senind etrafler var valah stuttgart gelirs ebdne katilcam mutlaka..nyse konu bu degl ama köln diyince aklima o geldi tamam canim..Ben Köln'deyim canim.Ya sen?
eviniz çok güzel güle oturun bişey sorucam mutfakta ve hol da olan halıların altı beyaz, kaymaz halı dedikleri halıdan mı çok güzel görünüyolar hemde temizliği kolay diyolar bende almayı düşüyorum tavsiye edermisiniz
canım bende senin gibi 11 seneden beri aynı eşyaları görmekden sıkılmıştım...ama sonunda değiştirdim...hihoyyytseninkiler gayet güzel görünüyor...hele buzdolabının üstündeki çaydanlıkla , tezgahdaki çaydanlık tam benlik...delikafaduldenhiçbirşey kaçmaz bizdennnn....:jeyyar:
Canım evin gerçekten de hoş ve hiçte 10 yıllık bir ev gibi durmuyor..Tabi bu evi referans alırsak yeni taşınacağın ev mükemmel olacaktır eminim :) Allah huzurla sağlıkla ooturmayı nasip etsin.. Bide bişey sorayım, mutfağındaki cam ocaktan memnun musun? Bende çeyizime bu ocaklardan aldımda, kullanan herkesin fikrini tavsiyesini almak istiyorum şimdiden çünkü 4 ay sonra bende kullanmaya başlayacağım inşaallah :)
mutfak süper..
evin çok güzel güle güle otur cnm