Azeri kizinin evi

o marifetli tariflerin bu düzenli mutfaktan çıkıyor yani :)))
evin çok düzenli ve temiz. ağız tadıyla oturmayı nasip etsin allahım

Ben Köln'deyim canim.Ya sen?
bende stuttgartayim canim..cok uzakmisiz..canim ymekteyiz kölnde katilsana ya...senind etrafler var valah stuttgart gelirs ebdne katilcam mutlaka..nyse konu bu degl ama köln diyince aklima o geldi tamam canim..
evin cok gzl olmus grcekten güle güle otur...

maşallah hiç 10 yıllık eşyalar gibi değil çok temiz kullanmışınız sıcacık bir ev güle güle mutlulukla oturun

eviniz çok güzel güle oturun bişey sorucam mutfakta ve hol da olan halıların altı beyaz, kaymaz halı dedikleri halıdan mı çok güzel görünüyolar hemde temizliği kolay diyolar bende almayı düşüyorum tavsiye edermisiniz

Tesekkür ederim canim.Halilarimin alti beyaz degil canim.
Normal her halida oldugu gibi.
Temizligi gercekten kolay ama acik renk oldugu
icin kirlenmeside cok kolay oluyor maalesef.

evin çok tatlı ve şirin,sıcak canm.çok begndm :))
mutlu günler geçirirsinz inş hep

çok sıcakmış canım evin.tam yuva yani
mutluluğunuz daim olsun inşallah

mutfağınızz çok çok güzel... evinizde çok sıcacık ama mutfağınızı çok beğendim ...Allah ağzınızın tadının bozmasın güle güle oturunn...

canım bende senin gibi 11 seneden beri aynı eşyaları görmekden sıkılmıştım...ama sonunda değiştirdim...hihoyyytseninkiler gayet güzel görünüyor...hele buzdolabının üstündeki çaydanlıkla , tezgahdaki çaydanlık tam benlik...delikafaduldenhiçbirşey kaçmaz bizdennnn....:jeyyar:

Hayirli olsun canim.Ne güzel,ne iyi oluyor degilmi
yeni mobilyalar.Ama ben bir kac ay sonra ev aramaya
basliycam,yeni mobilyalarida oraya istiyorum.
Evet canim o semaverle caydanligi bende cok
begeniyorum.Onlar tencere takimimin parcalari.Hatta camin önüde duran cezve takimi ve en sagda tezgahta duran kepce takimida
o tencerenim takimi.hihoyyyt

Canım evin gerçekten de hoş ve hiçte 10 yıllık bir ev gibi durmuyor..Tabi bu evi referans alırsak yeni taşınacağın ev mükemmel olacaktır eminim :) Allah huzurla sağlıkla ooturmayı nasip etsin.. Bide bişey sorayım, mutfağındaki cam ocaktan memnun musun? Bende çeyizime bu ocaklardan aldımda, kullanan herkesin fikrini tavsiyesini almak istiyorum şimdiden çünkü 4 ay sonra bende kullanmaya başlayacağım inşaallah :)

QUOTE=phenomen;11083290]Canım evin gerçekten de hoş ve hiçte 10 yıllık bir ev gibi durmuyor..Tabi bu evi referans alırsak yeni taşınacağın ev mükemmel olacaktır eminim :) Allah huzurla sağlıkla ooturmayı nasip etsin.. Bide bişey sorayım, mutfağındaki cam ocaktan memnun musun? Bende çeyizime bu ocaklardan aldımda, kullanan herkesin fikrini tavsiyesini almak istiyorum şimdiden çünkü 4 ay sonra bende kullanmaya başlayacağım inşaallah :)[/QUOTE]

Tesekkür ederim canim.Evim birazcik degisti.Yakinda yeni fotolari koyucam.

Cam ocaktan cok memnunum.Hem görüntü olarak cok ho$, cok modern,hem de silmesi cok kolay oluyor.
Allah tamamina erdirsin canim.

evin çok güzel güle güle otur cnm

Tesekkür ederim ederim arkadaslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…